Pawouk Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Měl sis pořídit tohle. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Mno když vás tak čtu, tak asi nikdy. Bych se dostal do řečí, že mám rád naftu a nedej bože pumpičkáře. [emoji24] [emoji16] Teď tu jsem do NE 10:00 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Zalezi jestli jsi vrchar, spurter nebo sprinter. Ja kopce rad, v dobach nejvyssi slavy z Ostrova nad Ohri na Klinovec cca 10km a 800m prevyseni prumerne. Jestli si to dobre pamatuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Blázne, to bych jel jedině autem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 (editace) To je 3 roky z5, dnes jsem rad kdyz vylezu na slapky a sedlo. [emoji1] A taky jsem byl o 7kg rychlejsi. [emoji23] Editováno: 5. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 (editace) tak dnes ty kola jezdí sami, mají tunu převodů(3x10 apod), jsou lehký..... že s tím po rovině jedeš v pohodičce 40km/h. Editováno: 5. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Další adept na naftu. To vám nikdo neřekl, že existují motorky. Vypadá to jako kolo, ale nemá to šlapky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Já to s kopcema nepřeháním a dolů to už taky není co bývalo - jak jedu nad 40 km/h začínám se bát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 tak dnes ty kola jezdí sami, mají tunu převodů(3x10 apod), jsou lehký..... že s tím po rovině jedeš v pohodičce 40km/h. S horským asi ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 (editace) No ono je to tak, že čím dražší kolo, tím méně převodů Já mám vpředu už jen dvoutác a špičkové kola už jen jeden tác....Vzadu mám 10 kol.... Stan má pravdu, s horským ne. Silniční jezdí rychle, ale horáky tak rychle po rovině nejedou.... Editováno: 5. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 (editace) a ty stanmare budeš jezdit do terénu? a za kolik máš peněz kolo? Editováno: 5. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 (editace) Stanmar má z Hornbachu horáka Čangjing za 3tis Čím víc převodů, tím víc Scott... Editováno: 5. Květen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 (editace) myslím krosové kola... ty máš taky horsky na silnici? :D Editováno: 5. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 A já Libertu, s odrazkama v kolech, nosičem na zadním blatníku a dynamem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Na dojíždění do práce bych bral něco takového. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 piaga už mají oranžovy blinkry? protože bez uplatku to neprojde přes STK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Mám opravdu horské kolo (ačkoliv asi do těžkého terénu nevyjedu), víceméně základní model od Meridy http://www.merida-bike.cz/prodej/big-7-300-2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Pawouk, to vypadá pohodlně Akorát by nesmělo furt chcát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Kruci, aby jste na sraz nedorazili na kolech. [emoji28] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 motos, to nehrozí, leda by mě vzal někdo za kšandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Já plánuji, že koupíme na fábku nosič na střechu (na hágusy stačí příčníky a pak ty podélné držáky) a nebo na kouli dozadu ten držák na dvě kola od Thule. No a není problém pak někam zajet, nechat auto a zajezdit si kopce kolem rybníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 a proč sis kupoval horské, když budeš jezdit po pevné silnici? něco takového by ti posloužilo lépe i na nezpevněné cesty: http://www.focus-kola.cz/krosova-kola/603-focus-crater-lake-30-27g-2015.html#/typ_rmu-pnsk/velikosti_krosovch-60xl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 To u mě nehrozí - kolo mám v garáži a už má dávno zpuchřelé pneumatiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 (editace) Musíš do něj sem tam strčit.... Pawouk, přitom ty z nás jedinej máš tělesné proporce pro cyklistiku, to nechápu Editováno: 5. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky