Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Horák je nejlepší, my se Stanem jezdíme jen ty nejtvrdší terény a ouzký gumy jsou pro bukvičáky [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 jojo, to by ses jednou neodlehčil a bylo by po tvém horákovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 (editace) Asi to tady přejemnuji na Clintův cyklistický klub Každý, kdo ještě nemá kolo si ho koupí a povinně denně najede alespoň deset kilometrů. Bavit se teď budeme už jen o cyklistice a pelotonech. Žádné rozmluvy o koncernových motorech, auta jsou pro bábovky a slabé jedince. My jsme tu samí sportovci. Jediná možnost, jak se bavit o Škodovce je téma jejího sponzoringu na Tour De France Za chvíli budu dávat znalostní otázky a na koho ukážu,, ten mi musí odpovědět. Čemu se říká v cyklistice narážení? Odpoví Kokta Pawouk jedinej má vyjímku, toho budeme vozit na nosiči (případně Petrrr v nůši na zádech), váží 15kg a tak to pro nás nebude žádná zátěž Editováno: 6. Květen 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Já bych byl pro, kvalita aut jde stejně do prdele a nemá cenu už se o tom bavit a tak založíme cyklo club, no já mám SUPERIOR kolo MR12, řetěz se nenatahuje nechrastí, olej nežere. Řetěz měním po cca 1000km. Pawouka hodíme do toho vozejku pro děti dozadu - taková ta kárka s praporkem. No a opravdoví borci mají doma ještě Rotoped, mám elektromagnetický Kettler 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Tak šup do eshopu Škodovky a honem objednávat ty jejich kvalitní výrobky. Jinak u nás v Dejvicích mají kola od Ferrari, Lamborghiny atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 A má to také simply clever prvky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 (editace) Petře, já mám taky rotoped od Kettlera Automaticky se tedy počítám rovněž mezi borce Až povezeme toho Pawouka v tom vozejku s praporkem, tak v žádném případě nesmí před jízdou 12 hodin jíst a už vůbec ne vozit s sebou nějaké láhve s pitím...to je zátěž navíc.... Editováno: 6. Květen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 a práší se na něj na půdě vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Jeho manželka na něj odkládá župan, je ! Teď jsem se prokecl. No, měl jsem jednou cestu a tys hold nebyl doma. Rolbař poslední dobou byla jen záminka. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Nj, Clint je zavodnik, jezdi tour de france, ale ma na to horaka, aby nebyl bukvous Stanmar, na tom kole co mas doporucu zkusit projet turisticke stezky v sarce, to je super, jednak dobry relax a jednak to je tak idealni teren nic sloziteho, ale kolo uz vyuzijes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Jo to je kua pravda s tim županem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Já a silniční kolo jaksi s mojí postavu nejdou dohromady Když vidím ty vychrtlíky, tak si nedovedu představit nikoho z nás...Ozi, ten by pořeboval dvojnásobně vysokej rám a není silniční kolo, co by jeho zátěž uneslo Navíc u něho beztak hrozí, že mu někdo odejde s kolama a zůstane mu jenom rám :D, nebo mu ho ukradnou celé.... Jo a kdo nemá na silnici vyholené haxny, není jejich.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 (editace) Hele Ozi, neznám jediný důvod, proč by horákem nemohl jet i po silnici, u nás kolega se věnuje cyklistice už dvacet let a má plnohodnotné horské kolo, jezdí 50:50 silnice a terén a tolik, kolik on ročně najezdí na kole, tolik ty autem za rok nenajedeš. A plně mu to vyhovuje, jiné kolo by nechtěl...Pokud by ses ho chtěl zeptat na něco, dám ti na něj kontakt Takže Stane, nevěř pohádkám, že musíš jezdit jen v horském terénu a klidně vyraž i na silnici.... K těm trekům, lépe je jim na silnici a sem tam terén nebo stezka a já silnice jezdit nechci téměř vůbec, takže jsem rovněž volil horské kolo. Zajímavý příklad můj strejc, 3x vyjel na horském kole Grossglockner, když to zkoušel na silničním, nedal to kvůli převodům, horské kolo pro něj tedy je jaksi favorit a jezdí s ním rovněž všude, les, pole, stezky a silnice. Prostě univerzál. Otázka je, jestli by to zvládnul na treku, když jsou tam ty převody také spíše silniční (těžší - spíše do rychlosti). Já bych to tedy nedal a ani jet nechtěl, mě stačí kopec do Strašecí Editováno: 6. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 (editace) ono jde jezdit i s autem bez klimatizace a to nechceš co názor to člověk nic víc. jenom jsme ti s petrem chtěli říct, že s tím krosem v klidu můžeš na lesní, polní cesty. viděls někdy krosovou duši a plášt, on je docela širokej a na té cykklostezce kde je asfalt, tak se prostě nenadreš a klidnym tempem jedeš 35-40km/h. a předpokládám, že v čistym lesním teréně do kopcu, po šutrech, skalách jezdit nebudeš. je to docela kurva náročny a já bych se i bál smekneš se na kmenu, na kořenu, je to fakt dost o hubu. Editováno: 6. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 (editace) Noju, tak je to o preferencích každého soudruha že. Samozřejmě s trekem asi jedeš rychleji, ale zase nějakej lesní kopec a je v hajzlu, horák vyjede víc. Proto mi bylo doporučeno vzít na horákovi 29" kola, jezdí to přeci jen o chlup rychleji a prej že se to teď kupuje nejvíc, asi nějakej trend či co současnej....26" už skoro neprodávají, nahradily je 27,5" Editováno: 6. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Tak tak taky jsem loni koupil horáka s 29" koly a rámem 23" od Meridy, 90% jezdím silnice a plně mi vyhovuje, do žiletky bych nešel, leda bych chtěl mít 2 kola. Ty 29" kola fakt sviští, horší je to pak s manevrovatelností v térénu, ale to už je pak osud. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 de o to co si představuješ o lesním kopci mrkni na pláště krosovejch.... http://www.vseprokolo.cz/plast-na-krosova-kola-9770?s=pz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Prosím, pošlete mi sz, až vás ten cyklozáchvat přejde. Začíná to bionaftou a končí šlapkama. Za chvilku si budete postovat, jak se cpete nějakým zrním a jak je to dobrý. [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 :D Existují tam u vás v rekreační oblasti pěkné cyklistické stezky Motosi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Obvyklá snůška demagogie. Vytahovat Felicii je poněkud úlet. A kteráže škodovka nemá ukazatel stavu paliva? O chybějících teploměrech vím, jenže to bys napřed musel vědět, jak toto zařízení v moderních autech funguje. On ten teploměr je tam úplně k ničemu, protože neukazuje skutečnou teplotu.Felicii vytahnul Clint, obrat se na nej. Dle neho mela Felicie palubak lepsi nez Passat s digitalnima budikama.Ja jen argumentoval ze NE. Treba Fabie v zakladu, neumi nic, ma jen modrou tecku, ktera zmizi v lete 10s po nastartovani a v zime po ujetem 1km. Co se tyce stavu teploty oleje Vs vody, neresim, tata me ucil, jakmile vysplha rucicka na prvni carku, muzes tomu dat couda (pochybuju ze stary auta merily olej) - ridim se tim 10let a vsechny auta najely vic nez Clintova Okta, kterou tak rozmazloval. Nejaky zahrivani kataku naprdet, jedu, cuka necuka, neresim. Auto je spotrebka ne zavazek na dozivoti - bohuzel a i bohudik, kdyz z fabrik vyjizdi to co vyjizdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Korni: možná jde jen o zvyk....s tou manevrovatelností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Clint: no jasně. Bylo to i v TV. Sedlčanskem na kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Co se tyce stavu teploty oleje Vs vody, neresim, tata me ucil, jakmile vysplha rucicka na prvni carku, muzes tomu dat couda (pochybuju ze stary auta merily olej) - ridim se tim 10let a vsechny auta najely vic nez Clintova Okta, kterou tak rozmazloval. Nejaky zahrivani kataku naprdet, jedu, cuka necuka, neresim. Auto je spotrebka ne zavazek na dozivoti - bohuzel a i bohudik, kdyz z fabrik vyjizdi to co vyjizdi. Radiu se zase probral z kómatu, auta jsou už pasé, my už teď jezdíme na kolech Jinak... teplota vody nic moc nenapovídá, lepší je řídit se teplotou oleje. V zimě je voda zahřátá na 80 a olej nemá ani 50....A ty tomu už dáváš plnej čoud. Moje auto jezdilo naopak skvěle a možná lépe jak jak jiné 1,8 TSi, ani Stanovi to nejezdilo tak jako mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Já normálne vstávám v pul paty nebo v pet, ale dneska sem zaspal. [emoji6]Tak potom chapu, ze mas Prahu vpoho projetou , kdyz jezdim ja tak od tebe se tahne tlusta cervena cara obcas cerna.Ale prdlajs. Jen nemá psát takový nesmysly. Jaky nesmysly, napsal jsem jak to je, jestli rucicka ukazuje 90 ikdyz teplota klesla na 85 a nebo je na chvili 110 je absolutne nepodstatne. Ja psal o modre tecce. Ktera ti nerekne absolutne nic.Precti si na co jsem od Clinta reagoval a pak budes vedet, ze tady zbytecne pises nesmysly ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Klinte tak co ta naše dieta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky