Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No to jsou clanky, nejdriv hani atmosfery, ze se musej kroutit a kvrdlat saltrpakou, na konci zas obhajuje turbodiru a ze ridic by mel umet kvrdlat salrtpakou... a ze kdyz jezdi na 1500ot, tak kurvi motor, ale uz nepise, ze pocitacky v autech vynucujou razeni i na mnohem nizsi otacky

Sama polopravda a nic noveho, kdyz clovek umi logicky uvazovat. Ale potvrzuje ma slova, nez uskrcenou 1.2 TSi, tak radsi atmosferu.

http://www.octaviaclub.cz/clanky/turbobenzinem-efektivne-dil-c2-turbodira-spotreba-atd-843.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A tohle ani nema smysl cist :D

Nejdrive srovnava jizdni projev 1.8T s 1.9 TDi 81kw, cili vrchol nabidky benzinu se srednim motorem nafty a pak v tabulce spotreb srovnava 1.8 T s 1.9 TDi PD, ktera proti rotacce zrala o 1 litr vic, ma srovnavat to, co srovnaval poprve

http://www.octaviaclub.cz/clanky/turbobenzinem-efektivne-dil-c1-uvod-benzin-vsnafta-apod-841.html

Dal jsem to fakt necet

Jako v clanku 2 srovnava motor z Felicie 1.9SDi, s motorem z Passatu 2.0 BiTDi.... kdyz uz, tak minimalne srovnavat s motorem SDi z Octavie... koukam ze dneska uz i seriozni weby zverejnej clanek kazdeho. A nebo misto Passatu ma vzit TDi z Octavie...

Odkaz ke komentáři

U nás v bejvalém zaměstnání byl kolega, kterej vyprávěl nekonečně dlouho své příběhy o ničem a vůbec mu nevadilo, že ho nikdo neposlouchá, když pak zjistil, že je v místnosti uplně sám, teprve poté přestal....;)

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno, včera to tu spalo, tak dnes se snad polepšíte. Věřím, že Rádius napíše alespoň něco o předvčerejších tématech.

Chtěl jsem vyrazit na přehlídku na Rudé náměstí, ale je to daleko, tak vyrazím do Tuchlovic na pouť s mlaďasem, na labutě a na autíčka :) 

Odkaz ke komentáři

Jo, jenže sem zachrápal a koukal už jen na vzdušnou část. Ale povedlo se jim to a i počasí jim vyšlo pěkně....Napsal bych ted pár vět, ale raději nebudu, pač bych sem zanášel politiku jako to dělá s oblibou Petrrr ;)  a zase by se to tu mlelo :D

Odkaz ke komentáři

Hosi vcera jsem mel jine starosti na Beerfestu tady u vas v te smogove Praze a pak Toure de Plzen. post-10015-1431163037,3751_thumb.jpgpost-10015-1431163097,8333_thumb.jpg

V podobe hospody Lokal, U Pinkasu, Historie na Londynske a konec jsme zavrseli ve 3 rano Mezcal u Miraku nekolika lepsimi Rumy. Jinak ten Festak moc nedoporucuji. Tezce pod palcem to tam maji Krusovice a jinych pivovaru tam je jen par.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Díky pančo, kdo hledá najde, jak je vidět :D Samozřejmě, započítává se odpor vzduchu a hmotnost tělesa rovněž....Takže pravdu mám já a Petrrr, Lucass si zopákne základní školu :D

Je to celkem sranda, protoze my se bavili o vlivu hmotnosti na volny pad, ne o tech vsech dalsich vecech, ktere se tady ted uvazuji. A to jsem psal i ja v predchozich prispevcich. Napsals, ze tezsi teleso bude padat rychleji a to neni pravda. Takze sem ted netahej odpor vzduchu a dalsi veci, hmotnost na volny pad proste vliv nema a do zakladky se tudiz vrat ty. :kol-138:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...