Petrrr Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Já nepsal nevědělo, psal jsem neuvažovalo, asi to tady nikoho nenapadlo a vás chytrolíny taky ne, páč když se vymýšlel termín nikoho to nenapadlo. Mohl to kdykoliv kdokoliv namítnout. Já třeba zas takovej fanda nejsem abych věděl kdy kde co a jak, pokud se zajímám (třeba hokej) tak až to je aktuální a až když o něco jde, tedy ta poslední utkání. Nějaká přípravná utkání apod. mě nezajímají a kdyby se mě někdo zeptal před 2 měsíci, ani nevím že nějaké mistrovství je. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 (editace) je to přece jedno chytrolíne Editováno: 15. Květen 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Ok, ve skutečnosti nejde o život, tak jde o hovno, ale kritizovat umí každej a po bitvě je každej generál. I když nakonec sám nejspíš nepřijedu ( i když důvodem není hokej) tak se kluků organizátorů musím zastat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 nikdo to nemohl vedět, jen jsem si rejpnul jak už tu bývá zvykem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Ok, rejpnutí beru, ale přesto je to hrubá chyba organizátorů. Je třeba sesadit předsedu a místopředsedu bez zlatých padáků. Kdy že uspořádáme valnou hromadu klubu abychom se mohli usnesnout ? Asi bude blbé na čaji v červnu sesadit Clinta na jeho vlastní zahradě, ale co se dá dělat. Uděláme to až na konci až všechno sežerem a vypijem. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 sesadime ho az budem koncit, to bude vpoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 (editace) Tak sem dneska vyfasoval novej služebák 1,8 TSI, DSG, ale výbava holota, v zadních oknech švihadla Tady u nás dostane zabíračku, to se to otestuje, sem zvědavej, kdy to hupsne Jinak musím fakt říct, že motor je tichounkej, skoro sem už zapomněl na ten komfort a řadí to přímo luxusně Hned jsem si vyzkoušel, jestli nevržou ty budíky v kapličce a ani prd, ticho, ani vrznutí a to sem do toho šťoural pořádně. U mě to praská a hejbe se, hned jsem volal do servisu, že takhle ne, že to se musí u mého vozu celé vyndat a znovu napasovat....Tak v úterý tam jedu Editováno: 15. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Chudák žluťák bude dostávat čoud , hlavně za studena a do červenýho. A proč? No z cizího krev neteče přeci. No tempomat to má, i když nevím tedy na co pro vaše účely, stejně taková rozmazlovačka, já bych Vám tam dal 1,2 TSI, na to vaše ježdění a sbírání mrtvých ptáků a hoven po runway by vám to stačilo. jinak neboj se nic, vrzáníčko začne časem všude a nikde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Jo a k čemu je ta zásuvka pod ovládání náklonu světlometů. Nějakej intercom pro komunikaci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 To ne, to se pleteš, tohle auto ještě dostane speciální úpravu ve Švédsku, vyndají zadní sedačky, udělají díru vzadu v kufru do podlahy a osadí speciální měřící zařízení. Navíc místo zadních sedaček bude nádrž na vodu. A motor je potřeba, protože při měření se musí z nuly dosáhnout co nejrychleji 96km/h, tedy plne knedlik a pak se tempomatem a spec. zařízením rychlost přesně udržuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Hovno intercom, jenom čtečka čipu, aby bylo vidět kdo s tím jede, jak jede a kde jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Ok, tak to pak jooo. pak mi někdy vysvětlíš co se bude měřit a k čemu je to dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 pak si měli tedy koupit raději tohle. http://www.auto.cz/test-seat-leon-cupra-280-dsg-st-natahnout-zamirit-pal-87273 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 (editace) Nj pěkný to je, kde bych na to vzal Tak zejtra nás bude asi pět :D Jak jsem psal, jestli nedáme 15 lidí, je to konečná s ofiko srazy, vlákno se zamkne a zůstanou jen měsíční Čaje o páté. Spousta lidí sem už nechodí, nemá čas...zůstává jen elita, my fanatici, co se sjíždíme každý měsíc do Krušárny. Takové to zdravé jádro Editováno: 15. Květen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Doufám že tam je ta televize, mělo by hrát i Rusko a já fandím těm dvěma Larionov a Makarov :-D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Ja bych jel, bylo to i v planu, na tyhle srazy jezdim rad. Uz treba kvuli tomu, ze prakticke nejsou uz vubec. Jenze prani me drahe polovicky ma vetsi vahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Zašít si můžeš i večer [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 No a já to mám na vážkách. Tak snad to dobře dopadne. Budu vědět po 18té jamce. [emoji28] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 (editace) No jo Petře, zase patek a magnáti vyjeli na golf Editováno: 15. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 To víš příroda, luxus kuchyň, co víc si přát v pracovní době.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 To je život, no jo, měl jsem se lépe učit. Dobře mi tak. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Zašít si můžeš i večer [emoji23]O tom to neni, bych mohl odlozit i na dalsi den :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 No třeba polovička něco čeká druhý den a nechce se jí pak díky Clintovo srazu čekat týden, že jo. No pokud ovšem nejste fajnšmekři a to je pak jiná. Do krajností si myslím není třeba zabíhat. Tvoje oblíbená barva by pak nebyla žlutá, ale červená že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 alternativně modrá, pokud se přijde na to, že je přítelkyně královského rodu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 (editace) Nechal jsem postavit stůl pro 14 osob, pak se uvidí. Majitel říkal, že zítra mají uplně nacvaknutou knajpu kvůli hokeji, že tam všichni z Lán přijdou koukat....Tak jediní, kdo koukat nebudou jsou ty chmatáci z Krušárny a už mi volali, od kdy tam jsme a jestli přijede i Motos Editováno: 15. Květen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky