Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Já nepsal nevědělo, psal jsem neuvažovalo, asi to tady nikoho nenapadlo a vás chytrolíny taky ne, páč když se vymýšlel termín nikoho to nenapadlo. Mohl to kdykoliv kdokoliv namítnout. Já třeba zas takovej fanda nejsem abych věděl kdy kde co a jak, pokud se zajímám (třeba hokej) tak až to je aktuální a až když o něco jde, tedy ta poslední utkání. Nějaká přípravná utkání apod. mě nezajímají a kdyby se mě někdo zeptal před 2 měsíci, ani nevím že nějaké mistrovství je. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok, rejpnutí beru, ale přesto je to hrubá chyba organizátorů. Je třeba sesadit předsedu a místopředsedu bez zlatých padáků. Kdy že uspořádáme valnou hromadu klubu abychom se mohli usnesnout ? Asi bude blbé na čaji v červnu sesadit Clinta na jeho vlastní zahradě, ale co se dá dělat. Uděláme to až na konci až všechno sežerem a vypijem.  :kol-28:

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Tak sem dneska vyfasoval novej služebák ;)  1,8 TSI, DSG, ale výbava holota, v zadních oknech švihadla :D

Tady u nás dostane zabíračku, to se to otestuje, sem zvědavej, kdy to hupsne :D

Jinak musím fakt říct, že motor je tichounkej, skoro sem už zapomněl na ten komfort a řadí to přímo luxusně ;) Hned jsem si vyzkoušel, jestli nevržou ty budíky v kapličce a ani prd, ticho, ani vrznutí a to sem do toho šťoural pořádně. U mě to praská a hejbe se, hned jsem volal do servisu, že takhle ne, že to se musí u mého vozu celé vyndat a znovu napasovat....Tak v úterý tam jedu :)

post-32269-0-98233000-1431679894_thumb.j post-32269-0-73078200-1431679903_thumb.j

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Chudák žluťák bude dostávat čoud , hlavně za studena a do červenýho. A proč? No z cizího krev neteče přeci. No tempomat to má, i když nevím tedy na co pro vaše účely, stejně taková rozmazlovačka, já bych Vám tam dal 1,2 TSI, na to vaše ježdění a sbírání mrtvých ptáků a hoven po runway by vám to stačilo. jinak neboj se nic, vrzáníčko začne časem všude a nikde. 

Odkaz ke komentáři

To ne, to se pleteš, tohle auto ještě dostane speciální úpravu ve Švédsku, vyndají zadní sedačky, udělají díru vzadu v kufru do podlahy a osadí speciální měřící zařízení. Navíc místo zadních sedaček bude nádrž na vodu. A motor je potřeba, protože při měření se musí z nuly dosáhnout co nejrychleji 96km/h, tedy plne knedlik a pak se tempomatem a spec. zařízením rychlost přesně udržuje.

Odkaz ke komentáři

Nj pěkný to je, kde bych na to vzal :kol-27:

Tak zejtra nás bude asi pět :D :D  Jak jsem psal, jestli nedáme 15 lidí, je to konečná s ofiko srazy, vlákno se zamkne a zůstanou jen měsíční Čaje o páté. Spousta lidí sem už nechodí, nemá čas...zůstává jen elita, my fanatici, co se sjíždíme každý měsíc do Krušárny. Takové to zdravé jádro :)

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

No třeba polovička něco čeká druhý den a nechce se jí pak díky Clintovo srazu čekat týden, že jo. No pokud ovšem nejste fajnšmekři a to je pak jiná. Do krajností si myslím není třeba zabíhat. Tvoje oblíbená barva by pak nebyla žlutá, ale červená že.  :kol-98:

Odkaz ke komentáři

Nechal jsem postavit stůl pro 14 osob, pak se uvidí. Majitel říkal, že zítra mají uplně nacvaknutou knajpu kvůli hokeji, že tam všichni z Lán přijdou koukat....Tak jediní, kdo koukat nebudou jsou ty chmatáci z Krušárny a už mi volali, od kdy tam jsme a jestli přijede i Motos :D

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...