Petrrr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jestli ano vyzivam ja Clinta se stejnou sazkou. Co Clinte? Ukaz se jak veris SSSR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 (editace) Dobrá, vsaď kinder auto Manželka si alespoň trochu polepší Editováno: 17. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 To ne, sazim jidlo bezne v kompetencich caju o5. Tak co, prijimas? Ozi uz stahl ocas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 (editace) Nehádejte se..... Čestně uzavřete sázky, dle svého vědomí a svědomí a poražení zaplatí mě a Panchovi papání. Myslím, že máte opravdovou motivaci a můžete prokázat jaké máte koule. Ostatním kofolu, aby ne brečel. Editováno: 17. Květen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 ozi sázku potvrdil. no co bych vyhrál oběd, rusko si ani nevrzne. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 To by jsme se nedoplatili, potom co jsem viděl včera :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 (editace) V mem pripade vyzva plati do prvniho vhazovani. Pak uz bude pozde, mas chvili casu na rozmyslenou jak veris Putinovi. [emoji3] Mam na mysli jedno jidlo, ne zranici na celej vecer. Editováno: 17. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 No nic, nekteri, jak je videt az tak neveri tomu co sami pisi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Tak jo, vsadíme vepřové kolínko v Krušárně a mě jedno pivko na zapití Tobě místo piva kofolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Putin prý osobně dojede. Dnes udělal exhibici a vyhrál 18: něco.. Tak to dáme o malou kofolu s donáškou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Dobra, svedci jsou zde vsichni ostatni. Ozi ztratil koule. Plati. V sazce je koleno+ kofola pripadne pivo. Taaaaak a ted se ukaze. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Go Canada Go! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Putin je prý v soči, Kanada GOGOGOO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 (editace) Tak jak? Editováno: 17. Květen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Boj ns zivot a na koleno. Kdyby ses nevsadil byl bys mekkejs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 No jo rusaci už nemuzou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Sice nevím kdo co vyhraje, ale pro srandu,HLASUJI PRO RUSKO. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Nikdo mi nesmí říkat, že jsem měkkejš Tak hoši, za Putina....ukažte těm posránkům 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jo ozi sazku potvrdil, jsem prehledl, tedy koule neztratil a ja z koktou si pochutname na neci jiny ucet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 No jo oveckin nic netrefil lama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Motosi ty ses ale s nikym nevsadil, leda s Pawoukem, ale to by bylo nefer. Ten zere jen zeleninu. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Mě je to jedno. Mám interní informace, že Rusové dostanou Volhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Putin včera dal prý 8 golu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jo ozi sazku potvrdil, jsem prehledl, tedy koule neztratil a ja z koktou si pochutname na neci jiny ucet. mas jedine, stesti, ze si se omluvil, ja sem totiz hrde sazku prijal... ozi sázku potvrdil. no co bych vyhrál oběd, rusko si ani nevrzne. neverim, sazka samozrejme plati... Rusko, do toho!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Clinte jen abys vedel proti komu stojis, Kanada jako zeme nema nic spolecneho s USA. USA pouze sdili s Kanadou Severni Ameriku co by kontinent. Kanada patri pod nadvladu Velke Britanie. To jen na osvetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky