Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Kdyz jsme u toho kola, dnes jsem ho vytahl poprve letos ze sklepa. 22 km clenitym terenem, ale musim se priznat ze se za sebe stydim, chvilema jsem videl vsechny svaty a neslapalo se mi vubec lehce, pri stoupani ze me litaly hleny vsemi smery a jsem proste troska. Fyzicky uplne v prdeli Musim se polepsit.

No protoze protejny jsou treba a i mazani v podobe chrupavky z peceneho kolinka od Clinta budou zapotrebi tak snad mi to pomuze k lepsim vysledkum. [emoji1] Rotoped sice jezdim ale to je uplne jiny posez a netrenuji se vsechny svaly jako co clovek zapojuje u vice skloneneho posezu na kole.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidis to ty zmrdy rusky, stejna sebranka jak ve sportu tak vsude, sebranka v politice, sebranka ve sportu vsude, namachrovany a namysleny narod se zmrdem v cele. Co je tohle za chovani. Je mi z tech hovad ruskych uz zle po vsech strankach.

Neucta k cloveku, neucta k souperi, neucta k jinym narodum. Jen ja ja ja ja, my, my, my a kdo je vic.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Takze respekt Kanade, hrali pekne kluci. A hosi uznejte, i Rusko hralo pekne a hokej to byl fantastickej.  :kol-47:

Jinak samozrejme obed sem prohral, uznavam, neni to problem. Kokto jen nevim jak budu stihat ten Nachod, mam tam trochu komplikovanejsi program, zavolam zitra jak budu vedet vic ;)

A Petrrr nesel jsem se schovat, zahrabat, ani plakat do rohu, jen sem s utcou vzdal hold Kanade a koukal jak si uzivaji zlato...  :kol-46:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...