Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ja myslim Clinte ze tentokrad prijede velice rad, i kdyby mel prijed na kole. Ja si snad na tu slavnostni hostinu vezmu oblek abych na te kamere vypadal dobre. [emoji1]

• Pozitivní 1
Vloženo

Kdyz jsme u toho kola, dnes jsem ho vytahl poprve letos ze sklepa. 22 km clenitym terenem, ale musim se priznat ze se za sebe stydim, chvilema jsem videl vsechny svaty a neslapalo se mi vubec lehce, pri stoupani ze me litaly hleny vsemi smery a jsem proste troska. Fyzicky uplne v prdeli Musim se polepsit.

No protoze protejny jsou treba a i mazani v podobe chrupavky z peceneho kolinka od Clinta budou zapotrebi tak snad mi to pomuze k lepsim vysledkum. [emoji1] Rotoped sice jezdim ale to je uplne jiny posez a netrenuji se vsechny svaly jako co clovek zapojuje u vice skloneneho posezu na kole.

Vloženo (editace)

Ma to cenu komentovat? Kde je ovsem zbytek zdejsiho ruskeho obecenstva? Medved uz nema ani zuby ani drapy, medved dobrej tak na kozesinu na podlahu do garaze. [emoji23]

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo (editace)

Vidis to ty zmrdy rusky, stejna sebranka jak ve sportu tak vsude, sebranka v politice, sebranka ve sportu vsude, namachrovany a namysleny narod se zmrdem v cele. Co je tohle za chovani. Je mi z tech hovad ruskych uz zle po vsech strankach.

Neucta k cloveku, neucta k souperi, neucta k jinym narodum. Jen ja ja ja ja, my, my, my a kdo je vic.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Vloženo

Takze respekt Kanade, hrali pekne kluci. A hosi uznejte, i Rusko hralo pekne a hokej to byl fantastickej.  :kol-47:

Jinak samozrejme obed sem prohral, uznavam, neni to problem. Kokto jen nevim jak budu stihat ten Nachod, mam tam trochu komplikovanejsi program, zavolam zitra jak budu vedet vic ;)

A Petrrr nesel jsem se schovat, zahrabat, ani plakat do rohu, jen sem s utcou vzdal hold Kanade a koukal jak si uzivaji zlato...  :kol-46:

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Hrát pěkně je jedna věc, ale hraje se na goly... bohužel taková je realita i když vím, jak si to chtěl říct ;) ale krásnej turnaj, s projektorem to byla suprová podívaná.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Hrali taky dobre cely sampionat a stribrna je preci taky dobra a i ja bych jim vzdal cest. Svym chovanim na konci si to u me posrali a ja jim uz nepreju ani tu stribrnou. Jsem uprimny. Rus je Rus a jini uz nebudou.

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...