Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Stan je jeden bratr ze dvou v triku, pawouk taky nedal znamení. Barbossa nevydržel naše tempo, Radius je uraženej, že mu nechválíme hjundaje, stringo se točí na lopatce nízkotlaké části turbíny, že na vysokotlaké to už moc fouká, Hurikán neví jestli dojede, se mu ztrácí voda v chladiči od novoty a zapomněl jsi na ještě jednoho člověka HONZA+číslo, jen že ten když v rakousku všude vidí ty modré krávy v Alpách tak přestal maso jíst, tak jemu budeš muset udělat grilovanou zeleninu. 

Jinak aby Ti pak ty grily stačily nebo budeme muset podpálit tvůj barák aby jsme si to dopekli. 

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hurikán (chytá akorát nějaké včely po zahradě) a Pawouk už potvrdili přes HOT line, Honzovi jsem psal a ještě se neozval. Rádius to zjistí tejden po konání a Barbossa až dorazí do mořského přístavu...

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Dobrá a co ty Panchovo kůzlátka, no ty sedět a jíst nepotřebujou, zavřeme je do zahradního domku a a až budeme jíst budou nám tancovat na stolech nahoře i dole bez. Doufám, že máš pro manželku vymyšlený nějaký program u tchýně. No Tvůj trávníček angličáček ti po té naší párty bude závidět kdejakej soused široko daleko, to bude hnojivo v podobě všech možných i nemožných tělních tekutin, a trávníček bude, že ani v Manchesteru na fotbalovém stadióně takovej mít nebudou. :kol-28:  

No a na tuhý záležitosti je tu Panchovo modrá O2, kde když se otevře kufr a vyndá rezerva, vznikne tak krásný prostor se závětřím, že by i Toi Toi mohla závidět. Pancho pak může na biotrzích prodávat jako aktivační hnojivo do kompostů  :kol-98:

Odkaz ke komentáři

Já budu za dva měsíce měnit olej v chrochtákovi a protože diesel ho tolik nekurví, jak benzín, tak ti ho za půlku prodám, ještě na něj 20tis nalítáš ;)  Bylo by to škoda vyhodit :) Potom ho můžeš použít na smažení steaků z krokovičky :), s Pančákem si ještě šmáknete...

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

jo, pisu rezervaci na chlazeni...

maso bych taky od nekoho vzal nalozene, ja budu predtim asi na tyden pracovne fuc, takze bych to nemel na hotelu jak nalozit a skladovat... :)

jinak jsem free, takze termin 13. jsem si poznamenal a predbezne se mnou pocitej. kdyby bylo neco akutniho budu vcas informovat...

Odkaz ke komentáři

Já budu za dva měsíce měnit olej v chrochtákovi a protože diesel ho tolik nekurví, jak benzín, tak ti ho za půlku prodám, ještě na něj 20tis nalítáš ;)  Bylo by to škoda vyhodit :)

Omyl - ředí ti ho nafta kvůli vypalování DPF.  :kol-46:  Což u benzínů nehrozí. :kol-31:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...