Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jel jsem za Panchem po těch rozbitých silnicích, celkem jsem si držel rozestup, kdyby musel Pancho brzdit kvůli zvěři. No a po nějaké době Pancho zastavil, proč na něj furt blikám dálkovkama :D

Tak jsem mu vysvětlil, že ho chci sbalit na rande :D   No podle mého názoru, jak to moje auto nadskakovalo na okresce, tak se ty bixeny jakoby zvedaly do zrcátek Pancha. Ony totiž vytvářejí celkem ostrý obrys - (hranici světla-tmy) a ta hranice díky mé vzdálenosti za Pancem byla přesně pod úrovní jeho zadního okna. Pak je možné, ale málo pravděpodobné, že by se nějak za jízdy ještě díky ASF pohybu doštelovávaly....nevím. Nicméně svítí skvěle a to až tak, že na mě občas v protisměru blikaj, že mám dálkové....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no v čr najdeš novou vozuvku a ta už poskakuje taky :D

Petře přesně, našim příkladem je Klint :D

obyč xeny-bixeny to je nic, nejlepší sou ty adaptivní světlomety, to teprve pálí do zrcátek.... stmívací zrcadlo to už nezvládá :D

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Jel jsem za Panchem po těch rozbitých silnicích, celkem jsem si držel rozestup, kdyby musel Pancho brzdit kvůli zvěři. No a po nějaké době Pancho zastavil, proč na něj furt blikám dálkovkama :D

Tak jsem mu vysvětlil, že ho chci sbalit na rande :D No podle mého názoru, jak to moje auto nadskakovalo na okresce, tak se ty bixeny jakoby zvedaly do zrcátek Pancha. Ony totiž vytvářejí celkem ostrý obrys - (hranici světla-tmy) a ta hranice díky mé vzdálenosti za Pancem byla přesně pod úrovní jeho zadního okna. Pak je možné, ale málo pravděpodobné, že by se nějak za jízdy ještě díky ASF pohybu doštelovávaly....nevím. Nicméně svítí skvěle a to až tak, že na mě občas v protisměru blikaj, že mám dálkové....

Jenže ono to dělalo i na rovině. Méně ale dělalo. Jako fakt něco hrozného. Proste jako když ti někdo bliká dálkový.
Odkaz ke komentáři

Motosi, bydlis v Dejvicich co? Maji tam spatnou vodu kohoutkovou, rozvazeji cisterny. Zatim nevi priciny. Ted to rikaji ve zpravach, budes si muset ze Slap dovest alespon 1000 litru, nevim jestli se ti do kufru vejde. [emoji38]

No jo: http://www.novinky.cz/domaci/370335-voda-v-prazskych-dejvicich-neni-pitna-nejmene-130-lidi-dostalo-prujem.html

To už tam jednou bylo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...