Petrrr Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Clint jel 90 aby mu vystacila 20l nadrz. Jaka svetla? O co go? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Dobré ráno, také dík za návštěvu. To jsme se zase nadlábli. [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jel jsem za Panchem po těch rozbitých silnicích, celkem jsem si držel rozestup, kdyby musel Pancho brzdit kvůli zvěři. No a po nějaké době Pancho zastavil, proč na něj furt blikám dálkovkama Tak jsem mu vysvětlil, že ho chci sbalit na rande No podle mého názoru, jak to moje auto nadskakovalo na okresce, tak se ty bixeny jakoby zvedaly do zrcátek Pancha. Ony totiž vytvářejí celkem ostrý obrys - (hranici světla-tmy) a ta hranice díky mé vzdálenosti za Pancem byla přesně pod úrovní jeho zadního okna. Pak je možné, ale málo pravděpodobné, že by se nějak za jízdy ještě díky ASF pohybu doštelovávaly....nevím. Nicméně svítí skvěle a to až tak, že na mě občas v protisměru blikaj, že mám dálkové.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 To je u xenonů normální, taky mě s tím oslňováním v zrcátkách štvou. Jenže kde v ČR najdeš hladkou vozovku, na které auto neposkakuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Musíte mít pořádné gumy a ne ty galusky. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Presne R15 a min profil 80. [emoji38] Ale Motosi, ono se jim to libi kdyz maji naklepane ledviny, hlavne ze to auto DOBRE VYPADA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Na me blikaji i kdyz mam NBU. Uz me srali tak jsem je lehce manualne sklopil na pul nastaveni mezi nulou a jednickou. Hold to Clint udelat nemuze leda kladivem kdyz tam ma tu automatiku co mu za 3 roky odejde. [emoji38] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 (editace) no v čr najdeš novou vozuvku a ta už poskakuje taky Petře přesně, našim příkladem je Klint obyč xeny-bixeny to je nic, nejlepší sou ty adaptivní světlomety, to teprve pálí do zrcátek.... stmívací zrcadlo to už nezvládá Editováno: 24. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Tak já mám světla standartně na 3ku. A do zpětnýho mi nikdo nepalí. 1, mám záclonky 2, málokdo se mě udrží a když už, tak je to RSo.[emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Coze na 3ku, to svitis 2 metry pred auto ne ? To pak mas nejaky pristroj na ocich pro nocni videni ruske vyroby POSP. [emoji38] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Tak já zatím vidím dobře a většinou jedu naloženej po střechu. A když je nejhůř nám dálkový.abych řekl pravdu ani nevím, jestli fungují.[emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jel jsem za Panchem po těch rozbitých silnicích, celkem jsem si držel rozestup, kdyby musel Pancho brzdit kvůli zvěři. No a po nějaké době Pancho zastavil, proč na něj furt blikám dálkovkama Tak jsem mu vysvětlil, že ho chci sbalit na rande No podle mého názoru, jak to moje auto nadskakovalo na okresce, tak se ty bixeny jakoby zvedaly do zrcátek Pancha. Ony totiž vytvářejí celkem ostrý obrys - (hranici světla-tmy) a ta hranice díky mé vzdálenosti za Pancem byla přesně pod úrovní jeho zadního okna. Pak je možné, ale málo pravděpodobné, že by se nějak za jízdy ještě díky ASF pohybu doštelovávaly....nevím. Nicméně svítí skvěle a to až tak, že na mě občas v protisměru blikaj, že mám dálkové.... Jenže ono to dělalo i na rovině. Méně ale dělalo. Jako fakt něco hrozného. Proste jako když ti někdo bliká dálkový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Clint ani neví, že mu to pouští automaticky dálkáče 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Přistě pojedeš první nebo ty ujedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jako vypadá to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 A bylo to opravdu nekvalitní silnicí? Přeci jen, je to diesel, to se pořád klepe jak ratlík.[emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Už zpracovávám včerejší video, Petrrr bude brečet, až uvidí ty steaky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Motosi, bydlis v Dejvicich co? Maji tam spatnou vodu kohoutkovou, rozvazeji cisterny. Zatim nevi priciny. Ted to rikaji ve zpravach, budes si muset ze Slap dovest alespon 1000 litru, nevim jestli se ti do kufru vejde. [emoji38] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Věřím že tam kubík dostane ;-) Ale bude asi problém ji udržet jen v kufru:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Motosi, bydlis v Dejvicich co? Maji tam spatnou vodu kohoutkovou, rozvazeji cisterny. Zatim nevi priciny. Ted to rikaji ve zpravach, budes si muset ze Slap dovest alespon 1000 litru, nevim jestli se ti do kufru vejde. [emoji38] No jo: http://www.novinky.cz/domaci/370335-voda-v-prazskych-dejvicich-neni-pitna-nejmene-130-lidi-dostalo-prujem.html To už tam jednou bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Tak hoši, zkuste to: https://www.youtube.com/watch?v=5-1BgWNxpb0&feature=youtu.be 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Hahaha koukám že jste měli srandu a to je dobře. :-D Moje češtin je mizerná vím a stydím a bohužel už to asi lepší nebude. Clinte asi máš Poruchu na mikrofonu pořád tam něco prskalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 To nebude porucha....to je ten grill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jsem takhle gril nikdy neslyšel Praskat:-D Maso s olejem to jo :-) to by to mohlo bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Já piju pivo a jako prevenci si dám Tulamorku. Asi budeme mít vodní prázdniny v práci.[emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky