Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No tak jsem se bobavil se slzou na krajicku. Radeji se nebudu ptat kde skoncil ten pes, co uz na videu neni videt. Pomluvy na muj ucet take dobry, i kdyz kdyz je to zverejnene tak to nejsou vlastne pomluvy. Jedine co to cele kazi, tu atmosferu grilovani atd. je ten dehet bilej v pozadi [emoji23] Rapid by tam udelal jinou paradu. [emoji38].

Motosi pokud tim pivem misto vody myslis ten Branik, tak z nej se zeseres vic nez z te vody. Precti si vzadu slozeni, neni to pivo ale kopie piva ( chmelovy sirup apod.) I kdyz pro Prazaky mozna dobry. [emoji23]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, výjimečně musim s tim zápaďákem souhlasit ;)  Nejlepší je Plznička, ale takovej Gambrinus Excelent není vůbec k zahození.

Kozlem si vymejvám hemeroidy a Bakalářem zalejvám záhon malin :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Dobra excelenta ti taky jeste schvaluji jako levnejsi alternativu jinak Gambrinus, Kozel atd. i kdyz jde o koncernova piva, PLZEN je jen jedna. [emoji106] Mozna i Motos k tomu jednou dospeje. Jinak video super, normalne to tady zavonelo. Slintal jsem jeste hodinu. No ja bych prijel ale nikdo me nepozval a nemam tu drzost jako Clint a Pancho co se umi vnutit. [emoji38]

PS: nejde o cestinu, nahodou jsem idmaturoval za 2, jde spis o to, ze nekdo neumi cist. [emoji1]

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Jojo, výjimečně musim s tim zápaďákem souhlasit ;)  Nejlepší je Plznička, ale takovej Gambrinus Excelent není vůbec k zahození.

Kozlem si vymejvám hemeroidy a Bakalářem zalejvám záhon malin :D

Jo jo Excelent je dobrej, desítka Gambáč už ale stojí za hovno. Prazdroj je špica.

Ty woe, to je dobrá akce, nejvíc je to podlejvání tím olejem  :_icon_smich2:

Odkaz ke komentáři

Byl jsem teď udělat testovací jízdu v noci, brácha řídil moje žihadlo a já manželky fábku. Jel jsem první a brácha za mnou. Testoval jsem to oslňování, jak se zmínil Pančo.

Potvrdilo se oboje. Ano, ta světla jsou jedovatá kurefsky a občas jsem sotva viděl na cestu, když mi to pralo do zrcátek bez clony. Přesně na nerovnostech, jak auto skákalo. Důvod je zřejmý, to se mi potvrdio, vodorovná linka hranice tmy-světla byla přesně pod zadním oknem fábie a při jízdě se na nerovnostech zvedala nahoru do zadního okna a tím docházelo k těm vysokým výkyvům v oslnění do zpětného zrcátka.

Navíc při pomalé jízdě se mi zdálo, že pravý světlomet oslňoval častěji. Ona se vlivem rychlosti mění geometrie osvětlení, při pomalejší jízdě to svítí více do strany a neví, zda obě světla, nebo jen krajní pravé.

Nicméně zítra zajedu do servisu a nechám ta světla proklepnout, jestli se správně nivelují....já to těžko ovlivním.

Odkaz ke komentáři

Tak leve svetlo prave proti oslneni protijedoucich sviti trochu jinak jako by tlumene na vnejsi levou stranu. Kdyz si stoupnes pred zed a rozsvitis ta hrana svetel je u obou svetel stejna, neni zrcadlove prevracena jak by se dalo cekat. Ryska obou svetel je zleva dole do prava nahoru.

Proto i ten merak serizeni svetel je jeden pro obe svetla, obe svetla v nem hazi stejnou rysku.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

hele  a proč vlastně čumíte do těch zrcátek v noci? co tam jako čekáte že tam bude vidět ?  že by světla :kol-32:

když mě dojíždí nová octa tak jí okamžitě poznám podle toho led pásku ale že by mě ty xeny nějak oslnovaly se říct nedá.

ale už jsem tady někde čet že s tím má někdo problém prej za to muže clona na přepínáni dálkovejch .

Odkaz ke komentáři

No je pravda, že ty xenony jsou jedovaté všechny, nejen u OIII, stačí když za mnou jede OII s xenonama a už je to někdy peklo, ačkoli tedy zpětné zrcátko funguje výborně u mě, tak z bočních to občas hodně otravuje, ale já většinou ujedu, nebo když je to nějaký maniak co se mě drží, tak ho nechám předjet a potom se držím za ním...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...