Clint Vloženo 28. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Tak to klepání při vyjíždění ráno do práce jsou skutečně brzdy, asi to dělají ty vyrezlé zadní kotouče.... No prdim na to, nebudu kvůli tomu dělat zadní brzdy, když destičky jsou ještě OK a kotouče jen kapánek vyrezlé.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 tak u tebe to je fuk když tam leješ castrol, pak total a já nevím co tak desky stojí max 1500kč, kotouče max 2000kč za chvíli je to přehozené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 a nechces ty kotouce jen nechat u nekoho stahnout na soustruhu? to by mohlo pomoct, ne? jinak jak pise kokta, neni to slozita vymena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 pokud tam má nějakou slušnou vrstvu tak by to šlo stočit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Ale musí to udělat někdo, kdo to umí pořádně ustavit v soustruhu, jinak nadělá víc škody jak užitku... Jinak stačí srazit jenom vnější hranu, pokud jsou kotouče dobré, nemusí se brát celé... Ale auto jedině na špalky, nebo někomu na zdvih a není to hned... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 budeš se s tím dřít, to stočení taky něco stojí a za chvíli to bude totéž. Jestli stojí dvojku, tak je vyměň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Hele nebudu to uspěchávat, ještě je čas chlapi. Teď jsou jiné vydání, brzdí to? ...Brzdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Už si jak autorizák je vidět že marketingová strategie na tebe funguje Tohle když mě řekl, že se na tom dá sedět a netrhá se to prý skoro vůbec tak sem myslel, že mu vylohu ostříkám ostřikovačem na světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 ale co, dyť to jsou jen brzdy, ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 jojo tyhle chytrý rady miluji, pane proč nechcete longlife? to všichni používají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 to jsme viděli jak si nám ujel skoro jako Radius :D no tady u HK byl sní asi 2 dny cca 10 cm, ale pak to roztálo hned... trvalka si me tu zas bere do huby, nezapomen ze mam atmosferu, pichas do vlastnich rad a nahodou, jakmile byla okta na dalnici, tak jela jak s turbem, protoze uz byla v otackach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-motorsport/skoda_motorsport_2011_fabia_s2000/zavodni-autodraha-speed-car-skoda-fabia-s2000-id:2445.eshop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Pěkný, tak to kup a budem dělat závody na Clintově srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 proč já? ty s bráchou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Toto by mělo být v kompetenci provozovatele akce, tudíž Clinta a jelikož nebude dělat brzdy, tak koupí autodráhu 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Good idea! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 jinak co jsem psal i ozimu.. bral jsem N95 od benzíny a od místní benzínky.. auto divně pokuckovalo na jedničku a na dvojku...tak sem začal brát N98 u benzíny najednou bez problému, teď sem bral N100 od OMV a zase ok, tak já nevím jestli se to dobe auto vyspalo nebo fakt nevím, budu to dál sledovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Hm, asi nějaký srágory. Nikdy nevíš, co kde natankuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 asi no, čím složitější motor asi tím horší no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 (editace) jinak co jsem psal i ozimu.. bral jsem N95 od benzíny a od místní benzínky.. auto divně pokuckovalo na jedničku a na dvojku...tak sem začal brát N98 u benzíny najednou bez problému, teď sem bral N100 od OMV a zase ok, tak já nevím jestli se to dobe auto vyspalo nebo fakt nevím, budu to dál sledovat... Hele to je jednoduchý, pozvi si tam kontrolu, ať víš na čem jsi, funguje to skvěle Já beru 95 všude možně (Benzina, Shell, Tank Ono) a žádnej problém... Editováno: 29. Prosinec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 (editace) Já teda na Tank ONO netankuju, u nás v Nýřanech ředily naftu bionaftou, takže od té doby netankuju... Tankuju v Plzni v Tescu kde byla podle deníku jedna z nejkvalitnějších naft v Plzni (před nimi bylo OMW, Benzina a tušim že ještě nějaký LukOil nebo tak něco (docela mě zarazila Shell, ta nebyla v 1. desítce vůbec)... Bavím se ale o Plzni a okolí a o naftě, jinde to může být jinak no... Editováno: 29. Prosinec 2013, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Jirka bude tunit 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Stringo v LukOil by tam byt mohl v Praze co vim tak maji nejkvalitnejsi benzin a naftu prave oni... jinak ja jsem taky psal koktovi, ze je to divne, ja jezdim na 95ku taky a nemam problem. nicmene ja tankuju 99% prave na LukOilu a z toho tak 90% na jedne konkretni pumpe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 (editace) právě kamarád dělal v lukoilu serveráře, před x lety odešel do microsoftu. taky říkal, že kvalita pohoných hmot v lukoilu není marná.... Editováno: 29. Prosinec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Ten passat nemá chybu akorát bych s tím asi nedojel ani do práce, bych nechal nárazníky za první vesnicí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky