Hurikan88 Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 bezpečnostní nebo normal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Bezpečnost. No ja sem to zkoušel potom schválně a jako fakt nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Ale okna v prdeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 (editace) Takže oni zkusili jedno okno a ty jsi to na tom druhém zkoušel sám jo? Chtěli Kryštofa cikáni šmejdský - vychcaný, Kladno je jich bohužel uplně přesycené....Musíš si dodělat ten ZP a začneme s čistkou Napiš mi pak místo, kde jsi to nechal ty dvě hodiny stát a já se schválně mrknu, jak nebezpečná lokalita to je. Editováno: 28. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 To mě poser. Vítej v klubu. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Twl, nějak jdou po našem klubu. Napřed Ozi, pak motos, teď ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 (editace) Jojo, nedivte se, když všude dávám na klandry samolepky s nápisem: Clintovi piráti proti cikánům! Skoro bychom mohli uzavírat sázky, kdo bude další co? Začalo to asi u Oziho, nebo Rádiuse každopádně... Editováno: 28. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 kde ti to chtěli ukrást? že bych tam nechal stát auto. rád bych o kolumba přišel. no mě auto furt stojí někde venku celej den na veřejnym parkovišti a zatím nic 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 (editace) Vždyt jsem to psal...že na Kladně ty už jsi jak Rádius, taky se probudíš a nevíš která bije Editováno: 28. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Začalo to asi u Oziho, nebo Rádiuse každopádně... U Radiuse bylo co? Tam jsi nejsem ničím jistý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 A Kokta, raději než si nechá auto ukrást, tak si ho zruší sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Přijeď na kafe. Ale aby jsi nebyl otrávenej, když ti ho neukradnou.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 No musim udelat ten zbrojak. a nebo si koupim T72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 nejvic mne sere ze od pojistov nic nedostanu:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Ty vole to je husty. Dobre ze kdyz byli nasrany ti nerozbili jen tak neco dalsiho. Jinak muzu to zkusit taky? Mam ten privesek RescueMe s tou diamantovou jehlou. No pokud by to nevyslo pozvu pana Gastona Glocka. Kokto ted v auzosalonu vudes mit Golfa buzna R v Combi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Jak to ze neda nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Pač jim taky nic nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 (editace) Klinte já ti nevím, ale v Kladně sem byl za život 2x a rozhodně to město je docela dost velké takže tak... takže až budeme dělat sraz, tak ti napíšu že někde v český republice Petře, kombík pěknej, ale trapný DSG. Editováno: 28. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 (editace) Kladno? Sem nikdy neslysel, kde to je? Nejlepsi Praha Chodov. Tam je to v pripade Skody tutovka. Editováno: 28. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Jo a za chvili tam bude Superb, aby jste mohli slintat v AS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Ty vole to je něco... To fakt už nemá obdobu,takhle za bílého dne (jako jak jste měli ten čaj)... Pancho a to je folie zvenčí??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Myslim si ze folie zevnitr, kdyby byla zvenci tak to rozbijes. Navic kdyz s autem spadnes do vody tak to sklo zevnitr taky tozbijes. Je to logicke jde jen o pruhyb skla ve smeru rany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Klinte já ti nevím, ale v Kladně sem byl za život 2x a rozhodně to město je docela dost velké takže tak... takže až budeme dělat sraz, tak ti napíšu že někde v český republice Petře, kombík pěknej, ale trapný DSG. Kdyby jsi četl, tak jsem se o pár příspěvků ptal, kde na Kladně se mu to stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 no sere mne to.zase dalsi penize kvuli kretenum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 A to kdybys ho přistihl a dal mu do držky, ještě to odsereš ty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky