Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Takže oni zkusili jedno okno a ty jsi to na tom druhém zkoušel sám jo? :D

Chtěli Kryštofa cikáni šmejdský - vychcaný, Kladno je jich bohužel uplně přesycené....Musíš si dodělat ten ZP a začneme s čistkou :D Napiš mi pak místo, kde jsi to nechal ty dvě hodiny stát a já se schválně mrknu, jak nebezpečná lokalita to je.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Jojo, nedivte se, když všude dávám na klandry samolepky s nápisem: Clintovi piráti proti cikánům! :D

Skoro bychom mohli uzavírat sázky, kdo bude další co? ;)  Začalo to asi u Oziho, nebo Rádiuse každopádně...

Vloženo

kde ti to chtěli ukrást? že bych tam nechal stát auto. rád bych o kolumba přišel. no mě auto furt stojí někde venku celej den na veřejnym parkovišti a zatím nic :kol-27:

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Vždyt jsem to psal...že na Kladně :kol-44: ty už jsi jak Rádius, taky se probudíš a nevíš která bije :D

Vloženo

Ty vole to je husty. Dobre ze kdyz byli nasrany ti nerozbili jen tak neco dalsiho. Jinak muzu to zkusit taky? Mam ten privesek RescueMe s tou diamantovou jehlou. No pokud by to nevyslo pozvu pana Gastona Glocka.

Kokto ted v auzosalonu vudes mit Golfa buzna R v Combi.

Vloženo (editace)

Klinte já ti nevím, ale v Kladně sem byl za život 2x a rozhodně to město je docela dost velké ;) takže tak... takže až budeme dělat sraz, tak ti napíšu že někde v český republice :D

Petře, kombík pěknej, ale trapný DSG.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

Kladno? Sem nikdy neslysel, kde to je?

Nejlepsi Praha Chodov. Tam je to v pripade Skody tutovka.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Myslim si ze folie zevnitr, kdyby byla zvenci tak to rozbijes. Navic kdyz s autem spadnes do vody tak to sklo zevnitr taky tozbijes. Je to logicke jde jen o pruhyb skla ve smeru rany.

Vloženo

Klinte já ti nevím, ale v Kladně sem byl za život 2x a rozhodně to město je docela dost velké ;) takže tak... takže až budeme dělat sraz, tak ti napíšu že někde v český republice :D

Petře, kombík pěknej, ale trapný DSG.

Kdyby jsi četl, tak jsem se o pár příspěvků ptal, kde na Kladně se mu to stalo :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...