Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Kokta... To už přeháníš ne? [emoji6]

Upraveno od Clint

Kokta si koleduje o vyrazeni z grillgarden, no je to jedno, stejne neprijede. [emoji1]

• Autor

Tak jestli myslí výrobní proces, tak to budiž, já myslel, že už naházel všechny škodovky do jednoho pytle :)

tak dnes už sou stejný, všechny mají 3 nebo 4 válce. :D

Pak ze neni spravedlnost. [emoji106]

Pawouku, ty se tu stavas ohrozenym druhem. [emoji1]

Ses tu malo a neni kdo by dohlizel na zakon a poradek. [emoji1]

• Autor

Dobré ráno Vietname, to je venku krásně, jdu mejt auto ;-)

Dnes budu taky mejt snad.

Ale prisel mi dopis z Ruska, ze mi byl zakazanej vstup do Ruska a ja tam chtel jed na dovolenou. Skoda no. [emoji12]

Tak jeden z Rapidaku se na tom DoD v MB svezl na tom testovacim okruhu Superbem a vrzal pry div ne ja Rapid. Tedy Clinte jak psal Kokta, cic veci maji spolecneho cela modelova rada SA, ovsem u auta za min 600 litru a vlajkove lodi je to smutny pribeh.

• Autor

Vrže už všechno, více plastů, více vrzání

• Autor

No vidíš, ty do Ruska nesmíš a já pojedu v září asi do Moskvy na konferenci. Můj chlebodárce mě zve na prohlídku Kremlu :-)

Budeš vybírat flek v mauzoleu?  lol    Bacha abys pak nezůstal někde v lágru na Sibiři, to jsou jejich zvyky jak zacházet s Čechy. :ph34r:

• Autor

Popijeme stakany Staličnyje, Lavrov sežene nějaký osmnáctky a bude žranice s pravým kaviárem :-D

• Autor

Tak jsem auto umyl, vyčistil jsem zase nějaké skvrny od barvy či co to je. Tohle je pro mě už dlouholetá záhada, odkud se mi to na autě v práci bere. Bohužel to nejde smejt, musim použíat 3M pastu. Jednou za čas začne pršet červenej lak či co, dělá to takové průhledné červené mapky do max 1,5-2cm. Dnes ráno kolega to nevydržel a abych mu to tedy ukázal na jeho autě a samosebou to tam má také, tak čuměl jako vrána.

I služebák, co tam občas parkuje to má. Přitom se to objevilo přes noc, žádné práce se tam nedělaly, navíc v noci pršelo....Auto nestojí pod přístřeškem, ale volně podél plotu, kterej má jinou barvu. Je to fakt neskutečná záhada....

Tentokrát jsem to měl hlavně zepředu, na masce, jeden na motoru a na čelním a bočním skle.

Upraveno od Clint

To jsou zahady, to jsem jeste nevidel. A je to tam celorocne?

Krádeže O3 sledujem u nás od začiatku. Aktuálne čísla:

* Za rok 2014 ukradnutých 16 ks, všetko TDI, 8x combi a 8x liftback, výbavy všetky, dokonca aj nejaké Active

* Za rok 2015 zatiaľ ukradnutých 27 ks, všetko TDI, 12x combi a 15x liftback, 2 ks 4x4, 1x RS, výbavy znova všetky

Mám presnejšie info aj o výbavách áut, továrenský alarm nie je žiadna prekážka. Zatiaľ nebola ukradnutá žiadna O3 s Kessy. Že by ho ešte nevedeli okrem naloženia na odťahovku?

Pikoška - z celkovo ukradnutých 43 ks ukradli len 10 ks v Bratislave, zvyšok pripadá na okresy Trnava a Nitra (!!!) a po 1 ks okolité priamo susediace okresy. Situácia je trocha odlišná od čias O2, kedy tieto mizli hlavne v BA...

Takže aké zabezpečenie? Mne to vychádza na kombináciu TSI + Kessy + GAP [emoji481] Ale keď raz auto chcieť budú, tak si ho vezmú aj tak.

• Autor

A čo že hovoríš po Slovensku?

Od Igora, psal to na OC. Když se vám furt něco ztrácí

Upraveno od kokta7

Sem věděl proč chci to TSI co prej bude žrát olej :-) alespoň po něm ani pes neštěkne a když to budu chtít prodat tak zajdu s Clintem do Aček  :kol-98:

Ale štěkne. I dveře otevře. [emoji16]

Tak jeden z Rapidaku se na tom DoD v MB svezl na tom testovacim okruhu Superbem a vrzal pry div ne ja Rapid. Tedy Clinte jak psal Kokta, cic veci maji spolecneho cela modelova rada SA, ovsem u auta za min 600 litru a vlajkove lodi je to smutny pribeh.

Na mě nevyšel Sup - svezl jsem se OIII Scoutem a dobrý, nic nevrzlo :kol-32:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.