Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jeden z Rapidaku se na tom DoD v MB svezl na tom testovacim okruhu Superbem a vrzal pry div ne ja Rapid. Tedy Clinte jak psal Kokta, cic veci maji spolecneho cela modelova rada SA, ovsem u auta za min 600 litru a vlajkove lodi je to smutny pribeh.

Vloženo

No vidíš, ty do Ruska nesmíš a já pojedu v září asi do Moskvy na konferenci. Můj chlebodárce mě zve na prohlídku Kremlu :-)

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Tak jsem auto umyl, vyčistil jsem zase nějaké skvrny od barvy či co to je. Tohle je pro mě už dlouholetá záhada, odkud se mi to na autě v práci bere. Bohužel to nejde smejt, musim použíat 3M pastu. Jednou za čas začne pršet červenej lak či co, dělá to takové průhledné červené mapky do max 1,5-2cm. Dnes ráno kolega to nevydržel a abych mu to tedy ukázal na jeho autě a samosebou to tam má také, tak čuměl jako vrána.

I služebák, co tam občas parkuje to má. Přitom se to objevilo přes noc, žádné práce se tam nedělaly, navíc v noci pršelo....Auto nestojí pod přístřeškem, ale volně podél plotu, kterej má jinou barvu. Je to fakt neskutečná záhada....

Tentokrát jsem to měl hlavně zepředu, na masce, jeden na motoru a na čelním a bočním skle.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Krádeže O3 sledujem u nás od začiatku. Aktuálne čísla:

* Za rok 2014 ukradnutých 16 ks, všetko TDI, 8x combi a 8x liftback, výbavy všetky, dokonca aj nejaké Active

* Za rok 2015 zatiaľ ukradnutých 27 ks, všetko TDI, 12x combi a 15x liftback, 2 ks 4x4, 1x RS, výbavy znova všetky

Mám presnejšie info aj o výbavách áut, továrenský alarm nie je žiadna prekážka. Zatiaľ nebola ukradnutá žiadna O3 s Kessy. Že by ho ešte nevedeli okrem naloženia na odťahovku?

Pikoška - z celkovo ukradnutých 43 ks ukradli len 10 ks v Bratislave, zvyšok pripadá na okresy Trnava a Nitra (!!!) a po 1 ks okolité priamo susediace okresy. Situácia je trocha odlišná od čias O2, kedy tieto mizli hlavne v BA...

Takže aké zabezpečenie? Mne to vychádza na kombináciu TSI + Kessy + GAP [emoji481] Ale keď raz auto chcieť budú, tak si ho vezmú aj tak.

• Pozitivní 1
Vloženo

Sem věděl proč chci to TSI co prej bude žrát olej :-) alespoň po něm ani pes neštěkne a když to budu chtít prodat tak zajdu s Clintem do Aček  :kol-98:

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak jeden z Rapidaku se na tom DoD v MB svezl na tom testovacim okruhu Superbem a vrzal pry div ne ja Rapid. Tedy Clinte jak psal Kokta, cic veci maji spolecneho cela modelova rada SA, ovsem u auta za min 600 litru a vlajkove lodi je to smutny pribeh.

Na mě nevyšel Sup - svezl jsem se OIII Scoutem a dobrý, nic nevrzlo :kol-32:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...