Clint Vloženo 30. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 (editace) Kokta... To už přeháníš ne? [emoji6] Editováno: 30. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Kokta si koleduje o vyrazeni z grillgarden, no je to jedno, stejne neprijede. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Tak jestli myslí výrobní proces, tak to budiž, já myslel, že už naházel všechny škodovky do jednoho pytle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 tak dnes už sou stejný, všechny mají 3 nebo 4 válce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Tak tos trefil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 O jedno hovado méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Pak ze neni spravedlnost. [emoji106] Pawouku, ty se tu stavas ohrozenym druhem. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Jakým ohroženým druhem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Ses tu malo a neni kdo by dohlizel na zakon a poradek. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Dobré ráno Vietname, to je venku krásně, jdu mejt auto ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Dnes budu taky mejt snad. Ale prisel mi dopis z Ruska, ze mi byl zakazanej vstup do Ruska a ja tam chtel jed na dovolenou. Skoda no. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Tak jeden z Rapidaku se na tom DoD v MB svezl na tom testovacim okruhu Superbem a vrzal pry div ne ja Rapid. Tedy Clinte jak psal Kokta, cic veci maji spolecneho cela modelova rada SA, ovsem u auta za min 600 litru a vlajkove lodi je to smutny pribeh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Vrže už všechno, více plastů, více vrzání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 No vidíš, ty do Ruska nesmíš a já pojedu v září asi do Moskvy na konferenci. Můj chlebodárce mě zve na prohlídku Kremlu :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Budeš vybírat flek v mauzoleu? Bacha abys pak nezůstal někde v lágru na Sibiři, to jsou jejich zvyky jak zacházet s Čechy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Popijeme stakany Staličnyje, Lavrov sežene nějaký osmnáctky a bude žranice s pravým kaviárem :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 (editace) Tak jsem auto umyl, vyčistil jsem zase nějaké skvrny od barvy či co to je. Tohle je pro mě už dlouholetá záhada, odkud se mi to na autě v práci bere. Bohužel to nejde smejt, musim použíat 3M pastu. Jednou za čas začne pršet červenej lak či co, dělá to takové průhledné červené mapky do max 1,5-2cm. Dnes ráno kolega to nevydržel a abych mu to tedy ukázal na jeho autě a samosebou to tam má také, tak čuměl jako vrána. I služebák, co tam občas parkuje to má. Přitom se to objevilo přes noc, žádné práce se tam nedělaly, navíc v noci pršelo....Auto nestojí pod přístřeškem, ale volně podél plotu, kterej má jinou barvu. Je to fakt neskutečná záhada.... Tentokrát jsem to měl hlavně zepředu, na masce, jeden na motoru a na čelním a bočním skle. Editováno: 31. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 To jsou zahady, to jsem jeste nevidel. A je to tam celorocne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Asi nějaký sajrajt z letadel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Krádeže O3 sledujem u nás od začiatku. Aktuálne čísla: * Za rok 2014 ukradnutých 16 ks, všetko TDI, 8x combi a 8x liftback, výbavy všetky, dokonca aj nejaké Active * Za rok 2015 zatiaľ ukradnutých 27 ks, všetko TDI, 12x combi a 15x liftback, 2 ks 4x4, 1x RS, výbavy znova všetky Mám presnejšie info aj o výbavách áut, továrenský alarm nie je žiadna prekážka. Zatiaľ nebola ukradnutá žiadna O3 s Kessy. Že by ho ešte nevedeli okrem naloženia na odťahovku? Pikoška - z celkovo ukradnutých 43 ks ukradli len 10 ks v Bratislave, zvyšok pripadá na okresy Trnava a Nitra (!!!) a po 1 ks okolité priamo susediace okresy. Situácia je trocha odlišná od čias O2, kedy tieto mizli hlavne v BA... Takže aké zabezpečenie? Mne to vychádza na kombináciu TSI + Kessy + GAP [emoji481] Ale keď raz auto chcieť budú, tak si ho vezmú aj tak. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 A čo že hovoríš po Slovensku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 (editace) Od Igora, psal to na OC. Když se vám furt něco ztrácí Editováno: 31. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Sem věděl proč chci to TSI co prej bude žrát olej :-) alespoň po něm ani pes neštěkne a když to budu chtít prodat tak zajdu s Clintem do Aček 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Ale štěkne. I dveře otevře. [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Tak jeden z Rapidaku se na tom DoD v MB svezl na tom testovacim okruhu Superbem a vrzal pry div ne ja Rapid. Tedy Clinte jak psal Kokta, cic veci maji spolecneho cela modelova rada SA, ovsem u auta za min 600 litru a vlajkove lodi je to smutny pribeh. Na mě nevyšel Sup - svezl jsem se OIII Scoutem a dobrý, nic nevrzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky