Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Tak jsem auto umyl, vyčistil jsem zase nějaké skvrny od barvy či co to je. Tohle je pro mě už dlouholetá záhada, odkud se mi to na autě v práci bere. Bohužel to nejde smejt, musim použíat 3M pastu. Jednou za čas začne pršet červenej lak či co, dělá to takové průhledné červené mapky do max 1,5-2cm. Dnes ráno kolega to nevydržel a abych mu to tedy ukázal na jeho autě a samosebou to tam má také, tak čuměl jako vrána.

I služebák, co tam občas parkuje to má. Přitom se to objevilo přes noc, žádné práce se tam nedělaly, navíc v noci pršelo....Auto nestojí pod přístřeškem, ale volně podél plotu, kterej má jinou barvu. Je to fakt neskutečná záhada....

Tentokrát jsem to měl hlavně zepředu, na masce, jeden na motoru a na čelním a bočním skle.

Ty nevis co to je? To máš Teda málo informací.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pancho, fakt nevím a roky nad tím kroutím hlavou. Ptal jsem se už spousty lidí, nikdo nikoho nikdy neviděl, že by něco dělal, stromy daleko, od letadel to není. V zimě se mi to tam nevyskytuje, jen takhle jaro až podzim. Poprvé jsem se smál, před 6-7 roky jsem ráno koukal na auto a myslel si, že někdo vykrvácel. No a když jsem přijel domů, bylo to po celém autě a hrál jsem sis tím několik hodin. Teď je to vždycky tak kolem deseti-dvaceti flíčků...jako když zaschne červená voda. Udělá to takovou mapku, ale jak to zaschne, nejde to ani benzínem....

Odkaz ke komentáři

Prave jsem se vratil z myti, Pancho by mel ze me radost. Pekne poctive z gruntu, vcetne motoru, kabely s kunama jen litaly, moturek zase jako novej. Kupodivu to po umyti i nastartovalo [emoji1] . Stric mi dal nejakou kyselinu na hlinikace co kupuje v kanystrech na kamiony a kurva to je prostredek. Normalne roztekly i desticky s kotoucema, krytky sroubu strilely z kola. Z prstu mi slezly nehty ale kola jako nova. [emoji106]

Odkaz ke komentáři

Prave jsem se vratil z myti, Pancho by mel ze me radost. Pekne poctive z gruntu, vcetne motoru, kabely s kunama jen litaly, moturek zase jako novej. Kupodivu to po umyti i nastartovalo [emoji1] . Stric mi dal nejakou kyselinu na hlinikace co kupuje v kanystrech na kamiony a kurva to je prostredek. Normalne roztekly i desticky s kotoucema, krytky sroubu strilely z kola. Z prstu mi slezly nehty ale kola jako nova. [emoji106]

To máme taky. Štaci říct. Máme tu chemii co ty sundá i chlupy z rukou a tři měsíce to neroste. To ten poznal na vlastni kůži[emoji1]
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Já bych to bral na fousy, nemusel bych se holit, to by byl luxus ;)  To Petrrr, ten je zarostlej jako škarpa, někde vyčetl, že chlap musí bejt zarostlej, smrdět potem a hnojem, v podpaží musej bejt dvaceti centimetrové zapocené květáky, jedině tak se cejtí jako chlap a samice prej samy pak skáčou z trenek :D

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Kladno? Sem nikdy neslysel, kde to je?

Nejlepsi Praha Chodov. Tam je to v pripade Skody tutovka.

nejlepsi mas Stodulky, je tam ejdna takova ulice a tam mizi v prumeru jedno auto za den... ;)

co ze bych udelal?

prodal  cerne rs a leona,oboji se bude prodavat  tomu ver

jojo, zadna auta, jen RS a ropaka na daily car ;)

Odkaz ke komentáři

Ozi...musíme probrat ty ostřiky světel, jak jsi mi to minule nastavil, tak sice ok, zatím mi to ještě ani jednou neostříklo, ale před zimou to budu muset prostříknout zase modrou, aby mi to nezamrzlo. Jsem zvědavej, jestli to bude ostřikovat, nebo nebude vůbec....zatím nic.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...