Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 to je hlavně pro Koktu, může sit o vylepit doma na hajzlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 já si mužu vylepit pravou, ty levou i když rapid má nápravu ještě z fabie 1 ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 :-) co tě vede, když už tak O1 a Roomster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 NO zase čím víc jednoduché, tím méně poruch a údržby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Žamberk plánuji samozřejmě, spaní nevím Zřejmě večer zmizim jako duch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Však taky Stanmar zapomněl uvést, že měl sebou ráčnu a ořechy a domů si odnesl kotouče a destičky, že prý se budou hodit, brzo bude měnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Jestli už ta náprava není jako celek focená u něj v garáži 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 JJ, pozor na Clinta, on když začne, neví kdy skončit s chlastem nejdříve a po dvou pivech už má dost a chce zdrhat. Už známe od Motose. musel jsem ho zašít ve spacáku když spal, aby nezdrhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 jj už mám i plechařinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Měl sis vzít tu s haldexem.[emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 (editace) Stan: ....tak to budeš mít to tvoje auto na sto let Jinak je potřeba se domluvit, kdo koupí ten sud té kofoly, Pancho to má prej při cestě. Už je to za 14 dnů, tak aby byla vůbec k sehnání Editováno: 1. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 (editace) Clinte s tím si nedělej starosti, hadici tam máš, nějaké hnojivo do kytek taky, tak si uděláme home kofolu jak se patří. No Stane, ta plechařina ti ale bude asi k prdu ne? To je nějakej spaceback či co, možná i F3. oprava je to combi, ale O3 Editováno: 1. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 haldex mám ovšem jen na fotce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Stan: ....tak to budeš mít to tvoje auto na sto let Jinak je potřeba se domluvit, kdo koupí ten sud té kofoly, Pancho to má prej při cestě. Už je to za 14 dnů, tak aby byla vůbec k sehnání ale kam bych to dal?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Na střechu Pancho, přivážeš ho izolepou, aby si ho náhodou neměl v kufru, to by byl hřích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Na střechu ne. Tam patří jen vosk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Tak ho koulej pred sebou a nebo vlec na lane za sebou, sice se asi trochu ohreje, ale Ozi bude mit chlazeni [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Kucí nafotil jsem Vám zadní nápravu z Octy : dod07.JPG dod08.JPG Ta vlečná náprava je nějaká divná. Je to z O3? Já tam mám asi nějakou jinou nebo spíš jinej profil ty traverzy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Jinak jsem konečně dorazil domů v noci jsem si dal 830km z Francie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Koukám, co že se mi to objevilo za ikonku na system tray. A prý, že si mám stáhnout Windows10. A toto je také zajímavé, ba dokonce od přímo od admina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 A ty myslis ze vystavujou co tam opravdu davaji? Toto je jen na ocicka aby si slintal co tam mas za kvalitu a skutecnost bude jina. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 To nevím peto nehodnotím kvalitu ale tvar toho profilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Pawouku, tak nevahej a instaluj, budes mit delo. No tak jako jdyz tohle tam dal admin, tak to je uz opravdu k smichu, zacalo to AAA Auto a pokracuje to propagaci konkurencni navic agresivne reklame pusobici Hjundaj. No ale minule si mi vysvetlil ze admin muze a je to tu zadarmo a za prachy vsechno tak ja mlcim, jen si o tom myslim sve. Hjundaj se vkrada i tam kde by to clovek necekal, stejne je to s Rusakama. [emoji1] Jako v 68 kdy jsme je tady vitali s praporkama dle jejich vykladu dejin cim krmi svoje lidi v TV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Tak admin je majitel, že. Takže si může dělat, co se mu zamane. Mně osobně je to jinak fuk. Jen mi to přišlo zajímavé, že se na škodováckém webu dělá reklama na H. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Barbosso a ja tom chtel neprimo rici, jestli to neni jedno, i behem jednoho modeloveho roku delaji x modifikaci zmen atd. Ale Pawouk by se ti mohl podivat do etky. Ja si spis myslim ze slo o O2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky