Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to je hlavně pro Koktu, může sit o vylepit doma na hajzlu.

já si mužu vylepit pravou, ty levou ;) i když rapid má nápravu ještě z fabie 1 ne? :D

:-) co tě vede, když už tak O1 a Roomster

• Autor

NO zase čím víc jednoduché, tím méně poruch a údržby ;)

• Autor

Žamberk plánuji samozřejmě, spaní nevím :D  Zřejmě večer zmizim jako duch :)

Však taky Stanmar zapomněl uvést, že měl sebou ráčnu a ořechy a domů si odnesl kotouče a destičky, že prý se budou hodit, brzo bude měnit.

• Autor

Jestli už ta náprava není jako celek focená u něj v garáži :D

JJ, pozor na Clinta, on když začne, neví kdy skončit s chlastem nejdříve a po dvou pivech už má dost a chce zdrhat. Už známe od Motose. musel jsem ho zašít ve spacáku když spal, aby nezdrhl.

jj už mám i plechařinu

post-33271-0-43873200-1433165681_thumb.j

Měl sis vzít tu s haldexem.[emoji16]

• Autor

Stan: :D....tak to budeš mít to tvoje auto na sto let :D

Jinak je potřeba se domluvit, kdo koupí ten sud té kofoly, Pancho to má prej při cestě. Už je to za 14 dnů, tak aby byla vůbec k sehnání ;)

Upraveno od Clint

Clinte s tím si nedělej starosti, hadici tam máš, nějaké hnojivo do kytek taky, tak si uděláme home kofolu jak se patří.

No Stane, ta plechařina ti ale bude asi k prdu ne? To je nějakej spaceback či co, možná i F3.

oprava je to combi, ale O3

Upraveno od Petrrr

haldex mám

post-33271-0-35635300-1433166203_thumb.j

ovšem jen na fotce :kol-32:

Stan: :D....tak to budeš mít to tvoje auto na sto let :D

Jinak je potřeba se domluvit, kdo koupí ten sud té kofoly, Pancho to má prej při cestě. Už je to za 14 dnů, tak aby byla vůbec k sehnání ;)

ale kam bych to dal?:))

Na střechu Pancho, přivážeš ho izolepou, aby si ho náhodou neměl v kufru, to by byl hřích. :kol-28:

Na střechu ne. Tam patří jen vosk.

Tak ho koulej pred sebou a nebo vlec na lane za sebou, sice se asi trochu ohreje, ale Ozi bude mit chlazeni [emoji1]

Kucí nafotil jsem Vám zadní nápravu z Octy :

dod07.JPG dod08.JPG

Ta vlečná náprava je nějaká divná. Je to z O3? Já tam mám asi nějakou jinou nebo spíš jinej profil ty traverzy.

Jinak jsem konečně dorazil domů v noci jsem si dal 830km z Francie.

Koukám, co že se mi to objevilo za ikonku na system tray. A prý, že si mám stáhnout Windows10. :kol-32:

post-32075-0-57986600-1433173092.jpg

A toto je také zajímavé, ba dokonce od přímo od admina.

A ty myslis ze vystavujou co tam opravdu davaji? Toto je jen na ocicka aby si slintal co tam mas za kvalitu a skutecnost bude jina. [emoji23]

To nevím peto nehodnotím kvalitu ale tvar toho profilu.

Pawouku, tak nevahej a instaluj, budes mit delo.

No tak jako jdyz tohle tam dal admin, tak to je uz opravdu k smichu, zacalo to AAA Auto a pokracuje to propagaci konkurencni navic agresivne reklame pusobici Hjundaj. No ale minule si mi vysvetlil ze admin muze a je to tu zadarmo a za prachy vsechno tak ja mlcim, jen si o tom myslim sve.

Hjundaj se vkrada i tam kde by to clovek necekal, stejne je to s Rusakama. [emoji1] Jako v 68 kdy jsme je tady vitali s praporkama dle jejich vykladu dejin cim krmi svoje lidi v TV.

Tak admin je majitel, že. Takže si může dělat, co se mu zamane. Mně osobně je to jinak fuk. Jen mi to přišlo zajímavé, že se na škodováckém webu dělá reklama na H.

Barbosso a ja tom chtel neprimo rici, jestli to neni jedno, i behem jednoho modeloveho roku delaji x modifikaci zmen atd. Ale Pawouk by se ti mohl podivat do etky. Ja si spis myslim ze slo o O2.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.