Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Je to úplně jedno, jakou značkou jezdí, hlavně ať nedělá ostudu. SIII ovšem není reprezentativní limuzína, to musím souhlasit s koktou. Ta A8 by vůbec nevadila, stejně je v ní půlka dílů z ČR - asi tak, jako je v SIII fůra dílů (třeba motory) z Německa a kdoví odkud. Česká značka už to dávno není - přímý majitel je VOLKSWAGEN FINANCE LUXEMBURG S.A. se sídlem v Lucembursku, předtím to byl zase Volkswagen International Finance N.V. se sídlem v Nizozemí.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslím že je jedno kdo je majitel. Je to značka co vznikla tady . Má tradici a vyrábí se převážně tady. To jako kdyby se o volvu říkala že je to čínska značka. . A kdyby si melo vše brat podle majitele tak českého vlastně není. Nic.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

nekritizuji, jenom nechápu, že ten týpek ze škodovky říká, že si zadní posádka může pohnout pohodlně se spolujezdcovým sedadlem. Tak ok, ale proč se nedá hejbat se zadními sedačkami? to bude mít asi až superb 4.

popřípadě na ten průchod pro nohy zapomněli ze superba 1 ne? :D

5552fee2e7a83.jpg

Odkaz ke komentáři

Pawouku, ty mě asi nechápeš? komentuji to tak, že u toho Zemana ten mluvčí ze škodovky tohle říkal, že si muže pohnout se sedačkou  u spolujezdce a jak je to revoluční, proto sem na to apeloval...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Nevím, když to srovnám s těmi origo tak přední se mi zdáli nějaké slabé, já fakt nevím Marku, prostě v tomto jsem absolutně mimo a když čtu o těch podvozkach, tak na to lidi nadávají, že to je tvrdé a to já zase až tak moc nechci, v RS jsem jezdil a to bylo docela v pohodě, proto mě to k němu táhne, že se komfort tolik nevytratí...  :kol-32:  Blbé je, že mi nikdo moc návrhů neřekl... Ty jsi dal 2 varianty a Pancho by šel do RS... prostě fakt nevím a čím víc o tom přemýšlím tím víc se do toho zavrtávám... Nějak ta cena AP mě tam mrazí, proč když to bude kvalitní a odladěné to stojí skoro o polovinu méně?

v nedeli odpoledne budu v plzni, jestli si chces porovnat RS pdvozek neni problem. Pripadne jestli budes mit cas tak si muzeme sednout a moudre pohovorit ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...