Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Protoze si Prazak to je pak jasne, ze stejne jak ty vydela 10% ( zbytek Prahy) vic jak ty 1% a mene jak ty 89%. To bych si taky piskal. Obzlaste ted co si byl povysen. No zase ti klesla provize ze Skodahome za moderatorstvi z 10sitky na bura. [emoji1]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protoze si Prazak to je pak jasne, ze stejne jak ty vydela 10% ( zbytek Prahy) vic jak ty 1% a mene jak ty 89%. To bych si taky piskal. Obzlaste ted co si byl povysen. No zase ti klesla provize ze Skodahome za moderatorstvi z 10sitky na bura. [emoji1]

Kdepak, nový plat je v tom zatím zastoupen minimálně, počítal jsem s průměrem za tento rok. Vyšlo to zhruba 75% - 4% - 21%.

Barbosso - proč blbost? Spočítat si to může každý sám - zjisti si statistická data a máš to.

Odkaz ke komentáři

Kdepak, nový plat je v tom zatím zastoupen minimálně, počítal jsem s průměrem za tento rok. Vyšlo to zhruba 75% - 4% - 21%.

Barbosso - proč blbost? Spočítat si to může každý sám - zjisti si statistická data a máš to.

nevim mne vyslo  85,06-3,77-11,7        pripada mi to divne

Odkaz ke komentáři

Ještě dodatek - nenech se zmást mediálním šumem. Musíš si uvědomit, jaká je vlastně struktura pražských zaměstnanců, neboli, kdo tady dělá ten vysoký průměr. To značně zkresluje. Výmluvnější je medián, než čistý průměr.

Odkaz ke komentáři

Odhaduju

96.23,1.92,1.85 nejsem ředitel a to jsem do toho nezapočítal přídavky na děti.
Odkaz ke komentáři

v nedeli odpoledne budu v plzni, jestli si chces porovnat RS pdvozek neni problem. Pripadne jestli budes mit cas tak si muzeme sednout a moudre pohovorit ;)

Ozi, nemůžu v neděli. V RS jsem už jezdil, nakonec jsem objednal to TA ale pevné, ne stavítko...tak jsem na to zvědavej  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Tak ja jsem taky spokojeny l. Jsem na tom jen o malinko hůř než Barbossa a nepočítal jsem prémie :-)

Ozi, nemůžu v neděli. V RS jsem už jezdil, nakonec jsem objednal to TA ale pevné, ne stavítko...tak jsem na to zvědavej :kol-28:

Ta bych se asi bál raději bych bral APcko
Odkaz ke komentáři

Tyyyy vole tady jsou sami zazobanci. Mit to ja tak nejezdim skodovkou [emoji1] Ono se dle cisel da logicky zpetne dopocitat jak dojite zamestnavatele. Pawouku vim, nejsem blbej, presto se tomu prazskemu prumeru blizis a medianu urcite. O Ozim a Panchovu ani nemluvim, hold Milka a kamiony doji dobre. Barbossa nepocitam pac nehakuje zde ale v zahranici, kde dela za min. mzdu a jak je spokojeny. [emoji1]

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...