Pawouk Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Kupodivu ještě ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Kdo si chce honit triko? http://finexpert.e15.cz/kdo-vydela-mene-a-vice-nez-vy-v-roce-2015/?calc=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Radiusi, radeji ani ne, nechci si kazit vikend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Ta chvili jedu Toure de Sokolovsko predpoklad 50km, kdo se ukaze a jede dnes take? Ne jen stejky tlacit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Kdo si chce honit triko? http://finexpert.e15.cz/kdo-vydela-mene-a-vice-nez-vy-v-roce-2015/?calc=1 Tak jsem to risknul a pro mě docela slušný výsledek, ani bych si to tak nemyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Protoze si Prazak to je pak jasne, ze stejne jak ty vydela 10% ( zbytek Prahy) vic jak ty 1% a mene jak ty 89%. To bych si taky piskal. Obzlaste ted co si byl povysen. No zase ti klesla provize ze Skodahome za moderatorstvi z 10sitky na bura. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 (editace) Pravidelná údržba hlavní dráhy, odgumování povrchu atd. Ovšem jen přes den, v noci se na ní létá. Editováno: 6. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Kdo si chce honit triko? http://finexpert.e15.cz/kdo-vydela-mene-a-vice-nez-vy-v-roce-2015/?calc=1 Blbost nevěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Protoze si Prazak to je pak jasne, ze stejne jak ty vydela 10% ( zbytek Prahy) vic jak ty 1% a mene jak ty 89%. To bych si taky piskal. Obzlaste ted co si byl povysen. No zase ti klesla provize ze Skodahome za moderatorstvi z 10sitky na bura. [emoji1] Kdepak, nový plat je v tom zatím zastoupen minimálně, počítal jsem s průměrem za tento rok. Vyšlo to zhruba 75% - 4% - 21%. Barbosso - proč blbost? Spočítat si to může každý sám - zjisti si statistická data a máš to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Pravidelná údržba hlavní dráhy, odgumování povrchu atd. Ovšem jen přes den, v noci se na ní létá. Jo, alespoň si pár kousků vyfotím. Škoda, že zrovna neletí něco většího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Kdepak, nový plat je v tom zatím zastoupen minimálně, počítal jsem s průměrem za tento rok. Vyšlo to zhruba 75% - 4% - 21%. Barbosso - proč blbost? Spočítat si to může každý sám - zjisti si statistická data a máš to. nevim mne vyslo 85,06-3,77-11,7 pripada mi to divne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Protoze si Prazak to je pak jasne, ze stejne jak ty vydela 10% ( zbytek Prahy) vic jak ty 1% a mene jak ty 89%. To bych si taky piskal. Obzlaste ted co si byl povysen. No zase ti klesla provize ze Skodahome za moderatorstvi z 10sitky na bura. [emoji1] Ještě dodatek - nenech se zmást mediálním šumem. Musíš si uvědomit, jaká je vlastně struktura pražských zaměstnanců, neboli, kdo tady dělá ten vysoký průměr. To značně zkresluje. Výmluvnější je medián, než čistý průměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Vinnetou odešel do věčných lovišť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Několik dnešních úlovků: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Kdepak, nový plat je v tom zatím zastoupen minimálně, počítal jsem s průměrem za tento rok. Vyšlo to zhruba 75% - 4% - 21%. Odhaduju Barbosso - proč blbost? Spočítat si to může každý sám - zjisti si statistická data a máš to. 96.23,1.92,1.85 nejsem ředitel a to jsem do toho nezapočítal přídavky na děti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 No jo, ale ty nejsi zaměstnán v ČR, nebo ano? Průměrný plat (1. čtvrtletí 2015) je v ČR někde kolem 25 000, přičemž medián je asi 21 000. Tak se nediv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Petře, konečně kinderkár s plastama :D http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-rapid-scout-bude-nafocena-byla-i-s-faceliftem/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 No jo, ale ty nejsi zaměstnán v ČR, nebo ano? Průměrný plat (1. čtvrtletí 2015) je v ČR někde kolem 25 000, přičemž medián je asi 21 000. Tak se nediv.Jj to nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 No a tím je to dané. kokto, to je hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 v nedeli odpoledne budu v plzni, jestli si chces porovnat RS pdvozek neni problem. Pripadne jestli budes mit cas tak si muzeme sednout a moudre pohovorit Ozi, nemůžu v neděli. V RS jsem už jezdil, nakonec jsem objednal to TA ale pevné, ne stavítko...tak jsem na to zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Kdo si chce honit triko? http://finexpert.e15.cz/kdo-vydela-mene-a-vice-nez-vy-v-roce-2015/?calc=1 Tak ja jsem taky spokojeny l. Jsem na tom jen o malinko hůř než Barbossa a nepočítal jsem prémie :-)Ozi, nemůžu v neděli. V RS jsem už jezdil, nakonec jsem objednal to TA ale pevné, ne stavítko...tak jsem na to zvědavej Ta bych se asi bál raději bych bral APcko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 TA... no jak i říkal Tomík, levná lepší jebka... to rozhodně APečko co sem ti posílal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Tak ja jsem taky spokojeny l. Jsem na tom jen o malinko hůř než Barbossa a nepočítal jsem prémie :-) Ta bych se asi bál raději bych bral APcko Přesně tak. Také AP . Nebo série rs. Ale tu levnou sračku nebrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 (editace) Tyyyy vole tady jsou sami zazobanci. Mit to ja tak nejezdim skodovkou [emoji1] Ono se dle cisel da logicky zpetne dopocitat jak dojite zamestnavatele. Pawouku vim, nejsem blbej, presto se tomu prazskemu prumeru blizis a medianu urcite. O Ozim a Panchovu ani nemluvim, hold Milka a kamiony doji dobre. Barbossa nepocitam pac nehakuje zde ale v zahranici, kde dela za min. mzdu a jak je spokojeny. [emoji1] Editováno: 6. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Tady dukaz misto slibu. Toure de Slavkovsky les . Dobre kokto neni to 50km ale i tak . Kopcovity teren . Spotreba 2,5 litry vody. To zadna ta vase plechovka neumi co?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky