Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Já to poznal dost, zvláště na začátku, když klima jela naplno. Když jsem chtěl rychle předjíždět, musel jsem ji na chvíli vypnout.

Twl, si děláš kozy? Se 118 kW jsi vypínal klimatizaci abys předjel? Tak to nemohlo fungovat správně. Někde jsem dokonce četl, že když dáš plný plyn, tak řj motoru "zařídí", aby šel plný výkon na kola a ne do kompresoru. Ten je totiž již mnoho let plynule regulovaný.

Předkrm

post-78646-1433617033,5247_thumb.jpg

Poznat to opravdu je, sice daleko mene, ale i kdyz to elektronika reguluje, tak tam jsou drobne pomalejsi reakce motoru ;-) nicmene jakmile je motor v tahu pod plnym zatizenim, znat to neni. Respektive je to tak minimalni ztrata, ze to nepoznam...

Nicmene koni neni nikdy dost ;-)

Aha. Já jezdím nad 3000ot. Asi proto.[emoji23]

Asi proto jezdis za 10. No ja mel parky s mikrovlnky z Liedlu. Ted Plzen po narocnem dni na schlazeni. Na EuroOilu jsem vyhral Pepsicolu "trhni losem" a douvam ze vyhraju tankovani na rok v hodnote 20tis kc.

Nene. Dnes jsem dotankoval opět Vervu 100 a vyšlo to na 9. A navíc slevička na další tankování 1kč.

No já nevím, na své 1.4 TSI  nic nepoznám. Poslední auto, kde to bylo cítit, byla 1.2 TSI 63 kW a taky FI 1.4 16V 74 kW - tam to bylo dost citelné při rozjezdu (jenže tam byl rozjezd díky nepodařenému elektronickému plynu ošemetný i bez ní) jinak ne. A to jsem zkoušel klimatizaci vypínat/zapínat za jízdy při různých režimech. :kol-32:  Vždyť kolik ten kompresor bere? Ví to někdo? Nedaří se mi nic kloudného najít, jen u Felicie to je 4,8 kW a u nějakého Daewa 5 kW. :kol-34:

Jo, klimatizace bere se rika kolem 5kw

Hele nevím. U supa to je poznat. Ale nemohu s jistotou říct, jestli to je klimou, nebo vedrem.

A jak je to s tím zatočením vlevo?

tak u atmošky by snad vedro tolik vadit nemělo.

Co to máte za krámy? Čím víc kW, tím hůř to jede s klimou. :kol-46:

Proto říkám, že to nemohu posoudit. Když je vedro dsg škube a moc se mu nechce.

To, že je dsg krám, vím už dlouho.

A co to zatočení vlevo a nárůst chlazení? Dělaj to téměř všechny auta.

No to nevím, asi se překlopí nějaká klapka.  :kol-32:  Jen jestli nejsi na ty škodovky příliš rychlý řidič a ony chuděry nezvládají příčné zrychlení v zatáčkách.  :kol-28:

[emoji23] [emoji122] OK. Zkus se na to zaněřit. Menší rychlost a zatočeni skoro na plnej rejd. Projevý se to po delší jízdě, když má klima dost. Mám nastaveno vždy 19°C.

Jestli ty zrovna nezatáčíš zrovna v ten okamžik, kdy klima přidá, aby srovnala teplotu v interiéru na těch tvých 19°.  :kol-28:

Ale je pravda, ze to taky pocituji, nevim ted z hlavy na jakou stranu, ale ovane me jakoby studenejsi vzduch nebo teplejsi pri topeni a to i v Thalii ktera climu nema, musi to byt ostrejsi zatacky. Dle meho pohyb vzduchu v kabine. Mel jsem to tak i v O1 s manualni.

Upraveno od Petrrr

dsg chce každej a je prej nejlepší ;)

Ten novej DSG v S3 je uz urcite vychytanej [emoji1] Hlavne ze opravit DSG neumi ani autorizak, ten umi jen menit cely dil. Jsou sbad jen 2 lidi v Republice mimo autorizak co se v nich fakt vyznaji.

Malo kdo si na nej troufa.

Upraveno od Petrrr

Autorizák už dávno skoro nic neopravuje, tam se jen vyměňuje. Občas dokonce i správný díl. :kol-28:

• Autor

S tím zatáčením doleva a chladnějším vzduchem je to jinak, když Motosman zatočí doleva, hodí ho to doprava přímo před středové výduchy klimy a jemu se zdá, že to foukne chladnější.[emoji1]

Dsg už z principu je na h. A tímto revolučním sdělením se dnes loučím.

Vrhám se do světa obžérství, alkoholu a zábavy. [emoji160]

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.