Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hosi za chvili budu mit strach o vase zdravi, furt se cpat masem na vsechny zpusoby. Doufam Pancho ze zavet na RSo je psana na me. Od Motose si tase po jeho pohrbu vezmu uhlobaronovske pracovni misto.

Ozi jediny co ve Varech vidam je, jak se Prazaci tady na krizovatkach motaji jak nudle v bandasce, kdyz nevi. To pak nejsou takovi frajeri jako doma.

Vloženo

Most ma zcela nesmyslny cenovky...

Petre, ono to ani tak neni o tom, odkud ten ridic je, ale spise totalni degeneraci vetsiny lidi za volantem

Nicmene "Ucka" budou i nadale zcela nejhorsi  :kol-46:

• Pozitivní 1
Vloženo

neni problem Pancho, jen s tim terminem to bude takovy zajimavy. Jediny rozumny moznosti jsou totiz v tydnu, vikendy jsou tam zavody...

Nicmene pokusim se to nejak vymyslet plus vam dat echo, jak a co by se jelo, ve vysledku by totiz jelo zrejme urcite vice lidi, takze by mohla byt sranda :scooter:

Já bych jel, ale nevím jestli dostanu volno v práci mám do pulky září zkušebku.

Petrrr, ještě že nejsem z prahy, ale mam céčko, ja to rukám porad ze ti venkovní jsou zaujat proti Pražákům...

• Pozitivní 1
Vloženo

Já bych jel, ale nevím jestli dostanu volno v práci mám do pulky září zkušebku.

Petrrr, ještě že nejsem z prahy, ale mam céčko, ja to rukám porad ze ti venkovní jsou zaujat proti Pražákům...

jasny, chapu, blby jen je, ze o vikendech na jizdy verejnosti neni misto volno  :kol-26:

Vloženo

Tady jsem našel ještě jednu dosud nepublikovanou fotografii, jak Ozi s DuKem sledují hokejový zápas....Mám dojem, že kdyby DuK fandil druhé straně, stačilo by Ozimu máchnout pazourou :D

post-32269-0-44322000-1433705423_thumb.j

Vloženo

Maso kup určitě, omáčky, chleba, talíře, příbory a sklo mám

Jen maso a nezapomen chlazení a sud kofoly (to nevím, jak jste to dořešili, doufám že ještě v sobotu dopoledne nepojedu pro něj do Makra) ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...