Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Ja znam zase dva v rodine co si kvuli praci a podnikani uhnali infarkt a druhej kolaps. K cemu ti pak jsou penize a prace. Ja tvrdim ze nic se nema prehanet a to mi nevymluvi ani Tvuj tata. Ac verim ze to mysli dobre. Tedy pokud Pawouk muze vypadnou a nema nic uzitecnejsiho tak mu to jen prospeje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, nemám prostě čas (a ani náladu brousit někde po obchoďácích), ta doba je momentálně pryč, dokud si to v práci nějak nesedne. Negriluji a v mase se stejně nevyznám, kdoví co by mně prodali.  :kol-32:

A ani nevím, jestli vůbec přijedu, mám toho plný brejle a zrovna tento víkend je jediný čas, kdy nemusím vůbec nic dělat... Nějak jsem netušil, že to bude takový zápřah. Nic nefunguje a nic nestíhám.

Pawouku, ty jsi začal pracovat??? Takhle já to mám v práci už 8 dlouhých let a věř mi, že pokud máš práci, kterou nemůže zastat jen tak někdo a jsi v ní dobrej, tak o to víc se toho na Tebe valí  :kol-31: ...bude hůř  :kol-29:

A k té krkovičce, doporučuji zajít do masny kde je pěkná mladá prodavačka, udělat na ní uplakané oči a říct, že tě manželka posílá pro krkovici a že si fakt nevíš vůbec rady a že bys nutně potřeboval prodat nějaký pěkný kousek, aby sis doma šplhnul... tohle zabírá 99%  :kol-47:

Pancho ukazovat muzes co chces, my chceme degustovat.

Pawouku ty chces zradit svoji druhou rodinu? Zase neprehanej, co najednou bys s tim volnem delal. Vypadnes a trochu se odreagujes a s praci si nelam hlavu, ta byla je a bude a ono se to poda. Za pul roku na to budu treba stejne v nove praci ovsem ovsem z jinych duvodu nez z duvodu povyseni.

Jak to s Vámi vypadá? Nějak jsi vloni říkal, že to možná dopadne lépe než jsi čekal? 

Ja znam zase dva v rodine co si kvuli praci a podnikani uhnali infarkt a druhej kolaps. K cemu ti pak jsou penize a prace. Ja tvrdim ze nic se nema prehanet a to mi nevymluvi ani Tvuj tata. Ac verim ze to mysli dobre. Tedy pokud Pawouk muze vypadnou a nema nic uzitecnejsiho tak mu to jen prospeje.

Tohle mi říká manželka taky, že moc dělám, že jsem pořád pryč,..... potom přijde a chce na to, na to, na to... Práce je podle mě v dnešní době základ ať se to líbí nebo ne, rodina je luxus a koníček, není to jako před 40-60 ti lety... Když nemáš jak rodinu táhnout můžeš být doma třeba celej den a bude ti to k ničemu. Sehnat dneska dobře placenou práci (tak aby ses měl dobře, děti měly vše co potřebují) a ještě jsi mohl třeba splácet svoje bydlení, tak to už musíš hodně koukat, abys o tu práci nepřišel a lidi co říkají "prosím Tě práce je dost, ty se prosadíš, jsi šikovnej, tahle co děláš bych nedělal, pořád pryč,......" tohle jsou kecy, většina těch lidí ani netuší že beru jednou tolik co oni... Moc dobře se koukám kam bych šel, kdyby přišel nenadálý vyhazov a abych se nemusel někam stěhovat a dokázal přestoupit aniž bych měl finanční problém, tak takovou na Plzeňsku jsem ještě nenašel, možná kdo má kontakty, tam by to šlo asi, ale když nemá moc si nevybere...

Takže ano, rodina je základ a mělo by se o ni pečovat, ale dnes je na stejné pozici pro 70% lidí i práce, protože to je to co umožňuje u rodinu mít a držet ji na nějakém standardu  :kol-31:

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Napsal si to dobře, u mě jestli se ptáš je rozdíl v tom, že vyhazov se nakonec o rok odložil. Zatím jsem měl 4 nezávazné předběžné nabídky ( jak se to rozkřiklo ozvali se sami). Vodárny a kanalizace Vary, tam by mě vzali z fleku ovšem jednalo by se o práci dispečera na směny soboty neděle pátky svátky ve 12h prac. směnách s čuměním 12h denně do monitorů a v případě poruchy organizovat opravy. Tu si nechávám naposled páč když to jde, upřednostňuji rodinu a 12tky a ranní noční už asi nebude moc pro mě - peníze zatím raději moc nehodnotím páč na toto téma nedošlo, ale žádnej zázrak to nebude. Pak nabídku projekce v podstatě v tom co dělám nyní, tam jsem se měl sejít s majitelem co mi volal a i přes urgence z mé strany nebyl schopný říci termín kdy se sejdeme jen sliboval, že se ozve, nebyl ani schopný napsat, že už třeba nemá zájem, což bych také bral (tedy to utichlo, čemuž jsem možná trochu rád, protože to o daném člověku také něco vypovídá a pro takového si nejsem jist, jestli by se mi chtělo dělat) No zbylé nabídky jsou projekce, jedna zaměřena na topenařinu (s majitelem se znám, bývalý náš spolumajitel co se trhl) a druhá projekce zaměřena na vzduchařinu ( manžel bývalé kolegyně ). Protože chci zůstat alespoň u toho co dělám i když v jiném oboru pokud to vyjde, budu mít perné chvilky, protože nejsem vzduchař a nejsem topenář a i když nějaké základy mám, budu se učit div ne od píky. Z toho plyne samozřejmě nižšší plat, než začnu být k něčemu užitečný než se zapracuji atd. a to min. 1-2 roky bude trvat.

Jinak Ti dva o kterých jsem psal, jeden jako šéf restaurace s 50tkou čístou měsíčně (zatím bez rodiny nyní v očekávání - můj švagr) a druhý podnikatel s nevím jakým příjmem. Tedy u některých už není práce jen o penězích, ale o ctižádosti, vlastních ambicích atd. bohužel někdy už hraničící se svým zdravím. Jinak souhlasím, že vždy je něco za něco. Já ovšem vždy v tomto pokud to jde volím kompromis, nemusím mít Octávku , stačí mi Rapid s tím, že jsem s rodinnou denně, moje dcera mi říká tati a vidí mě a já ji každý den. Nemusím mít Mercedes a barák za 5 míčů, mě stačí když máme na to co potřebujeme + sem tam nějaká ta dovolená navíc a hotovo. Ale to už jsme probírali hodněkrát. A až začne zase manželka někdy hákovat nebudu si mít nač stěžovat už vůbec. Je to jen o prioritách a osobních preferencích každého.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

hmm, taková labužničina pro Pancha. Kde jsi to vzal? Proto vozím v kastlíku vlhčené ubrousky na dětské kaďáčky. Používám na palubovku na otření od prachu, na utření rukou a i případně něčeho jiného při volání přírody při dlouhých cestách a nouzového zastavení mimo pumpu s WC a v neposlední řadě když se mi pták (dobytek jeden) vysere na auto, čím dříve se utře tím lépe. Na tuto smršť ovšem už jen wapka. Majitel si asi nedával pozor kde parkuje.  

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...