PANCHO Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 To ja na jihovýchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 ok pak to petr cely zatáhne za tebe a zaplatí ti i pronájem za kinder zahradu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 A kindercár nemá chlazenou schránk u spolujezdce, popř. Jumbobox? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Jumbobox nemá, má minibox a spolujezdcovu schránku má chlazenou, to je fakt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Tak proč si stěžuje. Těch 10dkg masa se tam vejde.[emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Osvětlení jsem vyřešil, koupil sem lampu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Rozdil mezi tuhou a torzni napravou neznam (domnival jsem se, ze je to ta sama, neni?), kazdopadne vlecena naprava je namahana torznimi kmity a proto jsem se domnival ze musi mit torzni tyce, evidentne ne, ale na tech fotkach nevidim to, o cem pisou. ZAHADA. Uz zbejva jen Pawouk a jeho mimo misu. Tuhá (pevná) náprava se v současnosti u osobních aut používá tak u nějakého off roadu. OIII má vlečenou nápravu, tvořenou dvěma vlečenými rameny spojenými torzním členem svařeným do tvaru U profilu - a to je ta věc, která se kroutí, ohýbá atd. Máš to tam ostatně vysvětlené na jedné z tvých fotek. Tudíž tam nepotřebuje nějaké primitivní tyče, se kterými jsou mimochodem u těch francouzů problémy, například u P206. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Pancho ukazovat muzes co chces, my chceme degustovat. Pawouku ty chces zradit svoji druhou rodinu? Zase neprehanej, co najednou bys s tim volnem delal. Vypadnes a trochu se odreagujes a s praci si nelam hlavu, ta byla je a bude a ono se to poda. Za pul roku na to budu treba stejne v nove praci ovsem ovsem z jinych duvodu nez z duvodu povyseni. Ale dělat jsem dělal i předtím, jenže teď jsem se ocitnul v systému, o kterém skoro nic nevím, neznám příslušné lidi, nefunguje tam skoro nic jak by mělo, i ten blbej comp a příslušný soft mi nejsou schopni udělat v nějaké rozumné době a to všechno dohromady strašně zdržuje, otravuje a unavuje. A jak to tak vypadá, tak sotva se něco naučím, přijde ještě větší třesk a to změna majitele firmy a přechod na úplně jiné systémy, struktury firmy a kdoví co ještě, A k tomu ještě škola.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Tuhá (pevná) náprava se v současnosti u osobních aut používá tak u nějakého off roadu. OIII má vlečenou nápravu, tvořenou dvěma vlečenými rameny spojenými torzním členem svařeným do tvaru U profilu - a to je ta věc, která se kroutí, ohýbá atd. Máš to tam ostatně vysvětlené na jedné z tvých fotek. Tudíž tam nepotřebuje nějaké primitivní tyče, se kterými jsou mimochodem u těch francouzů problémy, například u P206.Jo jo je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Tuhá náprava? Budiž ti lehké vrakoviště má Omego. [emoji24] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Tak v pátek jsem si vyzvednu oprávněného chrochtáka nakonec mi k nárazníku přibyl noví praví xenon, že prej byly prasklé úchyty celkem škoda byla 31tis .Dneska jsem dořešil pojišťovnu kde byla uznána srážka že zvířetem takže uhradila 100% plus náhradní auto s provozníma hmotama (cng) dokonce mi doplnily klima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 To Rapid ma tuhou napravu normalne I provil 100, navareny primo ke karoserii bez tlumicu a pruzin i kdyz listove pruziny tam asi jsou. Pokud ne tak mi to tak nekdy pripada [emoji23] Motosi, klimatizovana schranka [emoji1] Jo Rapid ji ma, ale mam v ni hasicak a vlhcene ubrousky na prdylky pro deti aby mi nevyschly. Tudiz maso se mi tam nevejde. Ono po pravde to uchladi stejne hovno. Vzduch to fouka o stejne teplote jako do kabiny, pokud tedy auto je uz uklimatizovano na pozadovanou teplotu tak to uz stejne nefouka uplne chladny vzduch. A vzduch napr. o 15 stupnich uz toho moc neuchladi. Budu si muset kvuli tomu grilovani koupit ten skoda chladici box na zadni sedacky za 3 litry. No co Clint rikal kdyz mu donesu uctenku ze mi to proplati, hlavne to musi byt original Skoda. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 (editace) Barbooso, ty uchyty urcite praskle nebyly, AS jim trochu pomohl aby byl vejvar od pojistovny. A protoze byl vejvar udelali ti tu klimu za 500 Kc jako ze jsou granti. [emoji1] Editováno: 8. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Je mi celkem fuk co bylo prasklé. Xenon je ale noví. Možná ten starej někomu dají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 ty uchyty prasknout hned... otec vzal nějaky auto před sebou v 5km/H rychlosti a prdlo to taky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Jo říkaly že to nic nevydrží ale takhle prasklé úchyty jsem už viděl na 1fabii takže kvalita je asi pořád stejná na hov..;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 (editace) Pokud je to tak, vlastne Pancho ani celne neboural ( porad bokem) a ulomily se mu taky ne. Losi test bez losa, za to se Suzuky Vitara. Hold s Panchem jsme spolu bourali a to je jako bratrstvi, neda se svitit. Doufam proto ze mi da ochutnat te jeho grilspeciality. Kdyz uz si na me neudelal cas kdyz jsem byl cely vikend v Praze - sama vymluva. [emoji1] Editováno: 8. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 tak ty seš taky sáma výmluva.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Coze!!!!!? Kdy jsem se ja vymlouval ?!!! Kokto ty chces mit potize. [emoji1] Jinak pokud bys nepochopil tak ti vyhrozuji. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Jakápak gril specialita, jen maso, sůl a pepř [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Dohromady luxusní sekaná ze západu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 A to ještě na mé minizahrádce plánuje Petrrr s Koktou real fight...Budou bojovat o kus flákoty na gril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 já mám loveckýho psa, tzn vyhrál sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 (editace) Jen ať bojují, aspoň budem mít s Panchem předkrm. Štékanátky a psíčkovou taky můžem. Editováno: 8. Červen 2015, autor: motosman 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 (editace) Tady jsem našel něco pro Koktu Ale do soboty to asi nestíhá koupit Naprostá exklusivita zaručena http://www.aliexpress.com/item/Volkswagen-VW-Golf-7-mk7-Skoda-Octavia-A7-car-Tail-pipes-Exhaust-pipe-Decorative-sticker/32334242389.html Editováno: 8. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky