Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 To je toho, já vážím 106 a vychloubám se snad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 no ja prave dam asi jen AP, pac to chci jen dat dolu, nejsem rallye jezdec a jj, fakt to objednal blazen. Ma myslim tu variantu bez nadrzek na zpeneny olej a staveni... Ma to AP takovy vyznam? Opravdu to nejsou jen zahozeny penize? HP treba nedela podvozky na OII? HP alespon nejaky vylepseni umi a mohlo by byt kolem te dvacky... Hlavne je komplet repasovatelny za hezky dukaty. Prijde mi, ze narozdil od AP ma rozumny prumer pistnice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Njn, Skodovky to maj hold udelane po svem, konkurence fuci do schranky studeny vzduch porad. Jaky je plan na sobotu? V kolik je start a jaky je casovy plan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Nene mám měsíční plat a je jedno kolik dní odpracuju měsíčně. Neboj vím co je hrubá a čistá mzda. Tatík asi pracuje pro českou firmu že má plat jen když pracuje. No příjmení na to mám abych mohl dělat prezidenta Clintovi :-D Jak se menuje loď kde dělá tatík já už tam pracuju 15 let tak jich už pár znám. To nevim, poptam se. A je u cesky.Ma to AP takovy vyznam? Opravdu to nejsou jen zahozeny penize? HP treba nedela podvozky na OII? HP alespon nejaky vylepseni umi a mohlo by byt kolem te dvacky... Hlavne je komplet repasovatelny za hezky dukaty. Prijde mi, ze narozdil od AP ma rozumny prumer pistnice... Jo HP se dnes vsude tlaci, driv letel Dell. Repasovat se daji obe znacky stejne mizerně. A AP je nejaka nova znacka? Jestli chces dat 20 za sestavu, tak to uz budes mit i s klavesnici a mysi, je videt ze se vyznas . 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Rádius: začínáme v 15:00, adresu ti pošlu SMS :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Mně adresu pošli přes CIA. Já ti za to pošlu přes Fedex antrax s živými bakteriemi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) Clint, aha, takze je to bez obeda , to pritelkyni nepotesim, asi budu muset za Řevničov na Zulu a obed a az pak za tebou A plan je do kolika? Ps sms mam cekat kdy, ja jen abych necekal jeste v nedeli a maso si teda ugriloval sam Peeetrrr, Tohle je kudla, az budes hazet auto ze skaly a nestihnes vystoupit, tak prijde vhod http://link.e.dx.com/r/link/31ff9II72ad6c3fdII7269eIIbfdf8II72ad6c40eII2 Editováno: 9. Červen 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Sakrys v editaci nejde vlozit obrazek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) Jde, ale v plné editaci Počítám do půlnoci ;-) Musíme vychlastat ten sud Editováno: 9. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 to já odjedu asi dříve. musím jít brzo spát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 To nevim, poptam se. A je u cesky. Jo HP se dnes vsude tlaci, driv letel Dell. Repasovat se daji obe znacky stejne mizerně. A AP je nejaka nova znacka? Jestli chces dat 20 za sestavu, tak to uz budes mit i s klavesnici a mysi, je videt ze se vyznas . tady nekdo o koze a o voze:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Jjm kokta musí po večerníčku. A má někdo ty pořádné repráky, co by to bylo za párty bez pořádné muziky. Clint rád ABBU. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 dnešní winneři http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats Hold někdo to fláká a někdo maká jak čert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 ja makam sem v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 A já jsem rád, že žiju. Spal bych, jak nemluvně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 tak to ja take,v noci sem spal jen tri hodky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 tak to ja take,v noci sem spal jen tri hodkyMas cas jeste spat? V ne jsem sel spat ve 4 rano, jsem makal jak barevnej za komunistu, kdy jeste makat museli. A v 11 znovu. Dnes neco podobnebo, dneska jdu spat snad uz pred pulnoci. Jde, ale v plné editaci Počítám do půlnoci ;-) Musíme vychlastat ten sud Ee, plna editace se mi hned otvira pri editaci a sponka z Office tam neni.Ja dam max 2 kofoly 0.5l, jinak bych v noci nespal. A uz jsem ve veku, kdy nespim v tydnu a o vikendu dohanim. Hele ted mi doslo, ze ty nemas moje cislo , proto jsi to psal. Ja mam cisla jen na opravdove kamarady ; Koty, Ozi a Pancho. Jinak Koty se ma dobre, v pa jsem s nim kecal a urcite vsechny zdravi, ale co ma 03, tak nema cas, musi vydelavat - Skodovky nejsou zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 dnešní winneři http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats Hold někdo to fláká a někdo maká jak čert. Koukam dle datumu registrace by mi vsichni krome Peettrrrra meli rikat pane.Peeetrrruv Piratsky klub, to zni dobre. Ps, na lidi podemnou jsem se nekoukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Číslo mám [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 112 567 , 112 567. ZAVOLEJ !, ZAVOLEJ, ZAVOLEJ RADIUSOVI, JEHO ČÍSLO JE PRO VŠECHNY STEJNÝ. A JAK TO MÁ RÁD? ZE ZADU! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Jooo hoši, zatím co já už dáááávno brázdil vody na škodahome, tak jiní ještě tahali kačery a hráli si s angličáky krom Clinta, ten si hrál s rusličáky. To má Radius výjimečně pravdu, říkejte mi tedy pane zakladateli. Ani nevím proč jsem se sem kdysi zaregistroval a jakej byl můj první odpaňující příspěvek. Dá se to někde dohledat? Asi jo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Odpaňující příspěvek Koukni do svého profilu do příspěvků, myslím že se tam ale tak dozadu neukládají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Já tu byl v r.2008 taky, ale bez nicku, hledal jsem informace ohledně OII TDi... jestli 1.9 nebo 2.0... profil jsem si založil až dlouho potom, když jsem chtěl udělat svůj topick o autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 jak se zaregistroval Petr, tak jsme se všichni díky němu taky zaregistrovali! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky