Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To je toho, já vážím 106 a vychloubám se snad? :kol-47:

no ja prave dam asi jen AP, pac to chci jen dat dolu, nejsem rallye jezdec :)

a jj, fakt to objednal blazen. Ma myslim tu variantu bez nadrzek na zpeneny olej a staveni... ;)

Ma to AP takovy vyznam? Opravdu to nejsou jen zahozeny penize? HP treba nedela podvozky na OII? HP alespon nejaky vylepseni umi a mohlo by byt kolem te dvacky... Hlavne je komplet repasovatelny za hezky dukaty. Prijde mi, ze narozdil od AP ma rozumny prumer pistnice...

Njn, Skodovky to maj hold udelane po svem, konkurence fuci do schranky studeny vzduch porad.

Jaky je plan na sobotu? V kolik je start a jaky je casovy plan?

Nene mám měsíční plat a je jedno kolik dní odpracuju měsíčně. Neboj vím co je hrubá a čistá mzda.

Tatík asi pracuje pro českou firmu že má plat jen když pracuje.

No příjmení na to mám abych mohl dělat prezidenta Clintovi :-D

Jak se menuje loď kde dělá tatík já už tam pracuju 15 let tak jich už pár znám.

To nevim, poptam se. A je u cesky.

Ma to AP takovy vyznam? Opravdu to nejsou jen zahozeny penize? HP treba nedela podvozky na OII? HP alespon nejaky vylepseni umi a mohlo by byt kolem te dvacky... Hlavne je komplet repasovatelny za hezky dukaty. Prijde mi, ze narozdil od AP ma rozumny prumer pistnice...

Jo HP se dnes vsude tlaci, driv letel Dell. Repasovat se daji obe znacky stejne mizerně. A AP je nejaka nova znacka? Jestli chces dat 20 za sestavu, tak to uz budes mit i s klavesnici a mysi, je videt ze se vyznas :D.

• Autor

Rádius: začínáme v 15:00, adresu ti pošlu SMS :-)

Mně adresu pošli přes CIA. Já ti za to pošlu přes Fedex antrax s živými bakteriemi.

Clint,

aha, takze je to bez obeda :D, to pritelkyni nepotesim, asi budu muset za Řevničov na Zulu a obed a az pak za tebou :D

A plan je do kolika?

Ps

sms mam cekat kdy, ja jen abych necekal jeste v nedeli :D a maso si teda ugriloval sam

Peeetrrr,

Tohle je kudla, az budes hazet auto ze skaly a nestihnes vystoupit, tak prijde vhod :)

http://link.e.dx.com/r/link/31ff9II72ad6c3fdII7269eIIbfdf8II72ad6c40eII2

Upraveno od Radius

Sakrys v editaci nejde vlozit obrazek.

post-12637-1433851880,8841_thumb.jpg

• Autor

Jde, ale v plné editaci

Počítám do půlnoci ;-)

Musíme vychlastat ten sud

Upraveno od Clint

to já odjedu asi dříve. musím jít brzo spát.

To nevim, poptam se. A je u cesky.

Jo HP se dnes vsude tlaci, driv letel Dell. Repasovat se daji obe znacky stejne mizerně. A AP je nejaka nova znacka? Jestli chces dat 20 za sestavu, tak to uz budes mit i s klavesnici a mysi, je videt ze se vyznas :D.

tady nekdo o koze a o voze:)

Jjm kokta musí po večerníčku. A má někdo ty pořádné repráky, co by to bylo za párty bez pořádné muziky. Clint rád ABBU. :kol-28:

ja makam sem v praci

A já jsem rád, že žiju. Spal bych, jak nemluvně.

tak to ja take,v noci sem spal jen tri hodky

tak to ja take,v noci sem spal jen tri hodky

Mas cas jeste spat? V ne jsem sel spat ve 4 rano, jsem makal jak barevnej za komunistu, kdy jeste makat museli. A v 11 znovu. Dnes neco podobnebo, dneska jdu spat snad uz pred pulnoci.

Jde, ale v plné editaci

Počítám do půlnoci ;-)

Musíme vychlastat ten sud

Ee, plna editace se mi hned otvira pri editaci a sponka z Office tam neni.

Ja dam max 2 kofoly 0.5l, jinak bych v noci nespal. A uz jsem ve veku, kdy nespim v tydnu a o vikendu dohanim.

Hele ted mi doslo, ze ty nemas moje cislo :D, proto jsi to psal. Ja mam cisla jen na opravdove kamarady :D; Koty, Ozi a Pancho. Jinak Koty se ma dobre, v pa jsem s nim kecal a urcite vsechny zdravi, ale co ma 03, tak nema cas, musi vydelavat - Skodovky nejsou zadarmo.

• Autor

Číslo mám [emoji6]

112 567 , 112 567. ZAVOLEJ !, ZAVOLEJ, ZAVOLEJ RADIUSOVI, JEHO ČÍSLO JE PRO VŠECHNY STEJNÝ. A JAK TO MÁ RÁD? ZE ZADU! :kol-98:

Jooo hoši, zatím co já už dáááávno brázdil vody na škodahome, tak jiní ještě tahali kačery a hráli si s angličáky krom Clinta, ten si hrál s rusličáky. To má Radius výjimečně pravdu, říkejte mi tedy pane zakladateli. Ani nevím proč jsem se sem kdysi zaregistroval a jakej byl můj první odpaňující příspěvek. Dá se to někde dohledat? Asi jo ne?

Odpaňující příspěvek  :kol-46:

Koukni do svého profilu do příspěvků, myslím že se tam ale tak dozadu neukládají  :kol-32:

Já tu byl v r.2008 taky, ale bez nicku, hledal jsem informace ohledně OII TDi... jestli 1.9 nebo 2.0... profil jsem si založil až dlouho potom, když jsem chtěl udělat svůj topick o autě  :kol-47:

jak se zaregistroval Petr, tak jsme se všichni díky němu taky zaregistrovali!

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.