Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

no ja prave dam asi jen AP, pac to chci jen dat dolu, nejsem rallye jezdec :)

a jj, fakt to objednal blazen. Ma myslim tu variantu bez nadrzek na zpeneny olej a staveni... ;)

Ma to AP takovy vyznam? Opravdu to nejsou jen zahozeny penize? HP treba nedela podvozky na OII? HP alespon nejaky vylepseni umi a mohlo by byt kolem te dvacky... Hlavne je komplet repasovatelny za hezky dukaty. Prijde mi, ze narozdil od AP ma rozumny prumer pistnice...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nene mám měsíční plat a je jedno kolik dní odpracuju měsíčně. Neboj vím co je hrubá a čistá mzda.

Tatík asi pracuje pro českou firmu že má plat jen když pracuje.

No příjmení na to mám abych mohl dělat prezidenta Clintovi :-D

Jak se menuje loď kde dělá tatík já už tam pracuju 15 let tak jich už pár znám.

To nevim, poptam se. A je u cesky.

Ma to AP takovy vyznam? Opravdu to nejsou jen zahozeny penize? HP treba nedela podvozky na OII? HP alespon nejaky vylepseni umi a mohlo by byt kolem te dvacky... Hlavne je komplet repasovatelny za hezky dukaty. Prijde mi, ze narozdil od AP ma rozumny prumer pistnice...

Jo HP se dnes vsude tlaci, driv letel Dell. Repasovat se daji obe znacky stejne mizerně. A AP je nejaka nova znacka? Jestli chces dat 20 za sestavu, tak to uz budes mit i s klavesnici a mysi, je videt ze se vyznas :D.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Clint,

aha, takze je to bez obeda :D, to pritelkyni nepotesim, asi budu muset za Řevničov na Zulu a obed a az pak za tebou :D

A plan je do kolika?

Ps

sms mam cekat kdy, ja jen abych necekal jeste v nedeli :D a maso si teda ugriloval sam

Peeetrrr,

Tohle je kudla, az budes hazet auto ze skaly a nestihnes vystoupit, tak prijde vhod :)

http://link.e.dx.com/r/link/31ff9II72ad6c3fdII7269eIIbfdf8II72ad6c40eII2

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

To nevim, poptam se. A je u cesky.

Jo HP se dnes vsude tlaci, driv letel Dell. Repasovat se daji obe znacky stejne mizerně. A AP je nejaka nova znacka? Jestli chces dat 20 za sestavu, tak to uz budes mit i s klavesnici a mysi, je videt ze se vyznas :D.

tady nekdo o koze a o voze:)

Odkaz ke komentáři

tak to ja take,v noci sem spal jen tri hodky

Mas cas jeste spat? V ne jsem sel spat ve 4 rano, jsem makal jak barevnej za komunistu, kdy jeste makat museli. A v 11 znovu. Dnes neco podobnebo, dneska jdu spat snad uz pred pulnoci.

Jde, ale v plné editaci

Počítám do půlnoci ;-)

Musíme vychlastat ten sud

Ee, plna editace se mi hned otvira pri editaci a sponka z Office tam neni.

Ja dam max 2 kofoly 0.5l, jinak bych v noci nespal. A uz jsem ve veku, kdy nespim v tydnu a o vikendu dohanim.

Hele ted mi doslo, ze ty nemas moje cislo :D, proto jsi to psal. Ja mam cisla jen na opravdove kamarady :D; Koty, Ozi a Pancho. Jinak Koty se ma dobre, v pa jsem s nim kecal a urcite vsechny zdravi, ale co ma 03, tak nema cas, musi vydelavat - Skodovky nejsou zadarmo.

Odkaz ke komentáři

Jooo hoši, zatím co já už dáááávno brázdil vody na škodahome, tak jiní ještě tahali kačery a hráli si s angličáky krom Clinta, ten si hrál s rusličáky. To má Radius výjimečně pravdu, říkejte mi tedy pane zakladateli. Ani nevím proč jsem se sem kdysi zaregistroval a jakej byl můj první odpaňující příspěvek. Dá se to někde dohledat? Asi jo ne?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...