Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Takže kluci já se neukážu zítra... Dneska jsem měl přijet do Škodovky a jedu zpátky na Temelín na 5 dní... Jo a Petře dneska mi dali jiné auto, Z Rapida jsem přesedlal na Opel Astra, ještě jsem nekoukal na motorizaci, ale je to benzín a jede to jako prase, sedí to, výbava skoro top (auto klima, ovládání na volantu, TMP, rádio s LED panelem, HF-BT, polokožené sedačky, kožený paket...no nádhera  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vychlastám za Stringa rád, ovšem nerad za stringa platit. Jsem poslední dobou zhýčkaný, že lidi platí mně večeři nebo tak. Viď Clinte. :kol-28:  Stringo škoda no, budeme na tebe myslet s plnou hubou masa a chlazenou kofolou v jedné ruce a samicí na klíně v ruce druhé. Ale hlavně bych ti půjčil svést pořádným Rapidem - 77kw abys změnil názor, takhle si jezdi v nějakém Opelu od Klaudie. 

Odkaz ke komentáři

radiusi, musím vám dovést nějaký dar :-) . teď jsem lítal po jedné vesici asi 2 hodiny a jestli zítra bude takovej pařák, tak vemte raději 2 sudy té kofoly, protože jsem málem chcíp. doufám, že clint bude mít ten stan klimatizovanej. Jinak sedím celou dobu v autě se zaplou klimatizací, budeme si povídat posunky skrz okno a jedinej Ozi nebo radius nevím kdo je mladší budou grilovat a na podnosech nám to nosit až do aut.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

radiusi, musím vám dovést nějaký dar :-) . teď jsem lítal po jedné vesici asi 2 hodiny a jestli zítra bude takovej pařák, tak vemte raději 2 sudy té kofoly, protože jsem málem chcíp. doufám, že clint bude mít ten stan klimatizovanej. Jinak sedím celou dobu v autě se zaplou klimatizací, budeme si povídat posunky skrz okno a jedinej Ozi nebo radius nevím kdo je mladší budou grilovat a na podnosech nám to nosit až do aut. :kol-28:

Nadavas nemcum, Opl je preci nemka. Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

Já vám přivezu na grilování trochu mastné nafty od MOLu, prej je to nějaký zázrak, říkal mi kolega v práci, že to tankuje a nějak zázračně se mu zvýšil dojezd na jeho chrochtáku FI 1.4 TDI PD. Třeba to bude mít i zázračné chuťové vjemy. :kol-46:  Tak jsem to dnes načepoval do služební herky TDI. To jsem tedy zvědav. :kol-28:   Akorát si musím sakra dávat pozor, co tankuji, na tu mastnou pistoli nejsem zvyklý. :kol-31: Koukal jsem, že jsou na tom MOLu o něco málo levnější, než ti zloději od naproti = OMV.

Odkaz ke komentáři

Jj. Škoda. Oplíka si užij....

Tak jsem přijel na Temelín... No nevím čím to, ale spotřeba mi zůstala na 10.1 l/100km... Je ale pravda, že jsem jel plně naloženej a samej kamion, takže plnej předjet a za chvíli zase  a zase...

Jinak je to benál 88kW  :kol-31: živit bych to nechtěl tedy...ale svezeníčko se mi líbí.

Vychlastám za Stringa rád, ovšem nerad za stringa platit. Jsem poslední dobou zhýčkaný, že lidi platí mně večeři nebo tak. Viď Clinte. :kol-28:  Stringo škoda no, budeme na tebe myslet s plnou hubou masa a chlazenou kofolou v jedné ruce a samicí na klíně v ruce druhé. Ale hlavně bych ti půjčil svést pořádným Rapidem - 77kw abys změnil názor, takhle si jezdi v nějakém Opelu od Klaudie. 

Peťane, klidně ti mojí jednu kofolu přenechám a na klínek si dej pozor, aby ji něco nezačalo překážet  :kol-28:

Už jsem v tom grilování za 1500 a ještě jsme nezačali, no nejdražší jsou ty Venezuelské rajčata, co chtěl Kokta, ale když to musí za těch 600 korun mít, proč ne...

Jooo tak Clint na to má, teď ušetří na palivu a malej už prej má všechno lego, tak proč se teď nerozšoupnout s přáteli  :kol-47:

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...