Petrrr Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Od našich jsem dostal dobrý typ na přípravu masa, odpo si pro něj jedu, tak jsem zvědav. to bude krkovice jakou svět neviděl. Pancho, nezapomeň na mě s těma ananasama až pojedeš pro tu kofolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) Kdepak, jen pepř a sůl, jak říká Pančo Minule jsem to ochutnal a v zubech mi uvízlo ještě dřevěné uhlí Editováno: 12. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Dobrá, podělím se, maso potřeš olejem, sůl a pepř to sedí a potřeš lehce hořčicí s rozmačkaným česnekem. Toď vše. Nechat takhle půl dne a pak na gril. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Tu hořčici bych asi vynechal, ale jinak gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 A ja budu delat topice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Jen to ne, nemám ještě splacenej barák [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Právě proto, není v podstatě Tvůj, tak by Ti to mělo být jedno, parkuji tedy narozdíl od Oziho a Pancha v druhé ulici. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Takže kluci já se neukážu zítra... Dneska jsem měl přijet do Škodovky a jedu zpátky na Temelín na 5 dní... Jo a Petře dneska mi dali jiné auto, Z Rapida jsem přesedlal na Opel Astra, ještě jsem nekoukal na motorizaci, ale je to benzín a jede to jako prase, sedí to, výbava skoro top (auto klima, ovládání na volantu, TMP, rádio s LED panelem, HF-BT, polokožené sedačky, kožený paket...no nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) Nojo, tak u tebe nic překvapujícího :-) Kofolu za tebe vychlastá Petrrr Editováno: 12. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Vychlastám za Stringa rád, ovšem nerad za stringa platit. Jsem poslední dobou zhýčkaný, že lidi platí mně večeři nebo tak. Viď Clinte. Stringo škoda no, budeme na tebe myslet s plnou hubou masa a chlazenou kofolou v jedné ruce a samicí na klíně v ruce druhé. Ale hlavně bych ti půjčil svést pořádným Rapidem - 77kw abys změnil názor, takhle si jezdi v nějakém Opelu od Klaudie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Karlovy Vary, neni tam ta zloutenka? Jestli jo, tak bys Peeetrrr mohl zustat doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Jj. Škoda. Oplíka si užij.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 radiusi, musím vám dovést nějaký dar :-) . teď jsem lítal po jedné vesici asi 2 hodiny a jestli zítra bude takovej pařák, tak vemte raději 2 sudy té kofoly, protože jsem málem chcíp. doufám, že clint bude mít ten stan klimatizovanej. Jinak sedím celou dobu v autě se zaplou klimatizací, budeme si povídat posunky skrz okno a jedinej Ozi nebo radius nevím kdo je mladší budou grilovat a na podnosech nám to nosit až do aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Jooo, měl jsem taky hopla 1,6i Asconu - 55kw, 87ročník, jestli ji nesežrala rez, jezdí do dnes. 87 ročník a bylo to auto na úrovni felície, která se začala vyrábět až nevím kdy. Dnes jsou Oply v prdeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 No jestli jsi 2h lital, tak musis bejt pekne dehydrovanej a hladovej, si se celej vycistil. Doufam zes mel u sebe toaletak. Ps: Klidne budu grilovat, nikdy jsem to nedelal a tak se to aspon naucim . Ja mam na praci lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) radiusi, musím vám dovést nějaký dar :-) . teď jsem lítal po jedné vesici asi 2 hodiny a jestli zítra bude takovej pařák, tak vemte raději 2 sudy té kofoly, protože jsem málem chcíp. doufám, že clint bude mít ten stan klimatizovanej. Jinak sedím celou dobu v autě se zaplou klimatizací, budeme si povídat posunky skrz okno a jedinej Ozi nebo radius nevím kdo je mladší budou grilovat a na podnosech nám to nosit až do aut. Nadavas nemcum, Opl je preci nemka. Editováno: 12. Červen 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Už jsem v tom grilování za 1500 a ještě jsme nezačali, no nejdražší jsou ty Venezuelské rajčata, co chtěl Kokta, ale když to musí za těch 600 korun mít, proč ne... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) Coze? To ma Kokta zitra pojidat dnesni rajcata? Editováno: 12. Červen 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) Klinte kazda sranda neco stoji I kozak ci johny. Ja jim zejtra koupim houdky Editováno: 12. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Já vám přivezu na grilování trochu mastné nafty od MOLu, prej je to nějaký zázrak, říkal mi kolega v práci, že to tankuje a nějak zázračně se mu zvýšil dojezd na jeho chrochtáku FI 1.4 TDI PD. Třeba to bude mít i zázračné chuťové vjemy. Tak jsem to dnes načepoval do služební herky TDI. To jsem tedy zvědav. Akorát si musím sakra dávat pozor, co tankuji, na tu mastnou pistoli nejsem zvyklý. Koukal jsem, že jsou na tom MOLu o něco málo levnější, než ti zloději od naproti = OMV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Jj. Škoda. Oplíka si užij.... Tak jsem přijel na Temelín... No nevím čím to, ale spotřeba mi zůstala na 10.1 l/100km... Je ale pravda, že jsem jel plně naloženej a samej kamion, takže plnej předjet a za chvíli zase a zase... Jinak je to benál 88kW živit bych to nechtěl tedy...ale svezeníčko se mi líbí. Vychlastám za Stringa rád, ovšem nerad za stringa platit. Jsem poslední dobou zhýčkaný, že lidi platí mně večeři nebo tak. Viď Clinte. Stringo škoda no, budeme na tebe myslet s plnou hubou masa a chlazenou kofolou v jedné ruce a samicí na klíně v ruce druhé. Ale hlavně bych ti půjčil svést pořádným Rapidem - 77kw abys změnil názor, takhle si jezdi v nějakém Opelu od Klaudie. Peťane, klidně ti mojí jednu kofolu přenechám a na klínek si dej pozor, aby ji něco nezačalo překážet Už jsem v tom grilování za 1500 a ještě jsme nezačali, no nejdražší jsou ty Venezuelské rajčata, co chtěl Kokta, ale když to musí za těch 600 korun mít, proč ne... Jooo tak Clint na to má, teď ušetří na palivu a malej už prej má všechno lego, tak proč se teď nerozšoupnout s přáteli 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) Tak taky spotřebička....pro Petrrra, aby viděl, jak se jezdí Pro Pawouka: tak špízy jsem už vyrobil, čekají na tvé sežrání Editováno: 12. Červen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 jak si nastavuje mody invidivual :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) Pro Panča a Oziho: Nezapomeňte KOFOLU a chlazení a Pancho GRIL (aby se urychlila příprava, bude se dělat ve dvou grilech).... Brikety a uhlí jsem dneska koupil. Editováno: 12. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 hlavně benzín, abych mohl flamobovat plameny? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky