Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tyhle výpočty jsou absolutně zavádějící sám to pozoruji na jízdě vícero auty... záleží jak, kdy a kde jedeš a i když jedeš stejnou trasu několikrát, stejně nikdy nepojedeš objektivně...

Vloženo

Pro Pawouka: tak špízy jsem už vyrobil, čekají na tvé sežrání :D

Super, koupil jsem ještě Hermelín na Gril (pikant), doufám, že to bude jedlé.  :kol-28:

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Jasný že ne, záleží, jestlio startuješ se studeným motorem, jak fouká vítr, jestli máš klimu, jaký je provoz atd....

Do práce se pod 4,8/100 nedostanu...někdy je to i za 5,2-5,4

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Já koupil taky nějaké Camemberty na gril, Pepu na gril neměli...tak uvidíme.

Pawouku: masíčko ve špízech je krkovička z Globusu ;)  Pro tebe jen to nejlepší samozřejmě ;)

Vloženo (editace)

Tak se nějak podělíme :)

Sranda bude, jestli přijde nějaká prudká bouře, to stan neustojí :D :D   To jsem zvědavej, jak to pořešíme, v nejhorším přečkáme v baráku, pokud se tam vměstnáme.

Vloženo

Jasně. ;)

když si je zaplatíš, tak je vystavěj komu chceš :D

I to je možný, ale nezapomínej, že ten revizák, co ti tam dá to kulatý razítko, je jednou nohou v kriminále. Na nějaký nízkotlaký teplovodní kotel dejme tomu, ale na páru to už není sranda a tam už ti to revizák nevystaví. U nás jsem viděl na páru papíry do TIČR.

Vloženo (editace)

Já dneska v Globusu Camemberty na gril, ale akorát je tam bába přivezla.

Bral sem jí to z vozejku....

Kdyby byl hlad, tak mám ještě v lednici v záloze kilečko krkovičky....

Omáčky budou: sladkokyselá, ostrá kari, česneková a kečup. Samozřejmě obě hořčice + dijonská.

Vloženo

Doufam ze mas horcici bez modifikovaneho skrobu, obili apod... koukni, kdyztak vezmu svoji

Na gril se da dat jakykoliv plesnivak staci ho dat do alobalu

Vloženo

Ja mam papiry na hlavu, tedy klidne muzu grilovat, ale hosi "ja vam to rikal, ja vsechno sezeru, ja vas varoval" [emoji1]

Prave jsem dal pokyn pro peci o krkovuci, uz se na ni dela. [emoji106] Vari se i pivo v lednici.

Vloženo

Doufam ze mas horcici bez modifikovaneho skrobu, obili apod... koukni, kdyztak vezmu svoji

Na gril se da dat jakykoliv plesnivak staci ho dat do alobalu

Asi jo, jaký je vlastně rozdíl, mezi hermelínem na gril a tím normálním? :kol-32:

Vloženo (editace)

Jsou stejné, jen ty na gril už mají v krabici pytlíček s kořením, které se rozmíchá v oleji a potře se to....pak jen mrsknout do alobalu.

Já dneska rozmíchal nějaké koření v olivovém oleji a potíral ty špízy, tak to do zejtra natáhne ;)

Vloženo (editace)

nechce te někdo kvalitní jednojádrové pentium 4 počítače?(to je je jenom na 1/4 co vynášej) ;) (možná na nich kalkulačku rozeběhnete :D)

post-78913-0-98319500-1434134907_thumb.j

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...