Clint Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 No ten vycucneme nepozorovaně z Kinder kárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Tyhle výpočty jsou absolutně zavádějící sám to pozoruji na jízdě vícero auty... záleží jak, kdy a kde jedeš a i když jedeš stejnou trasu několikrát, stejně nikdy nepojedeš objektivně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Pro Pawouka: tak špízy jsem už vyrobil, čekají na tvé sežrání Super, koupil jsem ještě Hermelín na Gril (pikant), doufám, že to bude jedlé. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) Jasný že ne, záleží, jestlio startuješ se studeným motorem, jak fouká vítr, jestli máš klimu, jaký je provoz atd.... Do práce se pod 4,8/100 nedostanu...někdy je to i za 5,2-5,4 Editováno: 12. Červen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 A ja budu delat topice A máš na to papíry? Já jo. Ale dělat to nebudu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) když si je zaplatíš, tak je vystavěj komu chceš Editováno: 12. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) Já koupil taky nějaké Camemberty na gril, Pepu na gril neměli...tak uvidíme. Pawouku: masíčko ve špízech je krkovička z Globusu Pro tebe jen to nejlepší samozřejmě Editováno: 12. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Já mám Sedlčanský ohnivák, jsou tam 4 kousky, takže to by nám mohlo stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) Tak se nějak podělíme Sranda bude, jestli přijde nějaká prudká bouře, to stan neustojí :D To jsem zvědavej, jak to pořešíme, v nejhorším přečkáme v baráku, pokud se tam vměstnáme. Editováno: 12. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Jasně. když si je zaplatíš, tak je vystavěj komu chceš I to je možný, ale nezapomínej, že ten revizák, co ti tam dá to kulatý razítko, je jednou nohou v kriminále. Na nějaký nízkotlaký teplovodní kotel dejme tomu, ale na páru to už není sranda a tam už ti to revizák nevystaví. U nás jsem viděl na páru papíry do TIČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 tak vyhodíme tvoje sousedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 ja nemam jeste nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Kurňa to zas bude svátek obžerství. Pancho, asi to bude pro nás. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 mam, u Arla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Kluci kde sháníte ty hermelíny na gril? Minulý týden jsem sháněl, nikde nic...Globus,Penny, Billa nikde to neměli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Kaufland. Dokonce je na to nějaká akce nebo co. Viděl jsem tam asi čtyři druhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) Já dneska v Globusu Camemberty na gril, ale akorát je tam bába přivezla. Bral sem jí to z vozejku.... Kdyby byl hlad, tak mám ještě v lednici v záloze kilečko krkovičky.... Omáčky budou: sladkokyselá, ostrá kari, česneková a kečup. Samozřejmě obě hořčice + dijonská. Editováno: 12. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Mno ještě dám pár žejdlíků a jdu vykošťovat čuníka.[emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Doufam ze mas horcici bez modifikovaneho skrobu, obili apod... koukni, kdyztak vezmu svoji Na gril se da dat jakykoliv plesnivak staci ho dat do alobalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Dobrou chut pokud prave vecerite , jela s tim jedna pani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Ja mam papiry na hlavu, tedy klidne muzu grilovat, ale hosi "ja vam to rikal, ja vsechno sezeru, ja vas varoval" [emoji1] Prave jsem dal pokyn pro peci o krkovuci, uz se na ni dela. [emoji106] Vari se i pivo v lednici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Doufam ze mas horcici bez modifikovaneho skrobu, obili apod... koukni, kdyztak vezmu svoji Na gril se da dat jakykoliv plesnivak staci ho dat do alobalu Asi jo, jaký je vlastně rozdíl, mezi hermelínem na gril a tím normálním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) Jsou stejné, jen ty na gril už mají v krabici pytlíček s kořením, které se rozmíchá v oleji a potře se to....pak jen mrsknout do alobalu. Já dneska rozmíchal nějaké koření v olivovém oleji a potíral ty špízy, tak to do zejtra natáhne Editováno: 12. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Zadny, jen je to okorenene. Pawouku ty vole jedl si nekdy maso ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) nechce te někdo kvalitní jednojádrové pentium 4 počítače?(to je je jenom na 1/4 co vynášej) (možná na nich kalkulačku rozeběhnete ) Editováno: 12. Červen 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky