Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Clinte, mo c diky za vcerejsek a jeho organizaci. Vsem ostatnim diky za pokec a super pohodu. Kazdopadne, po vcerejsku jsem definitivne lehnul s horeckou, takze to musel bejt super... :)

Arlo diky za maso, kokto diky za zarizeni, Pancho diky za umyti pred srazem - skoda, zes byl jediny kdo videl to auto ciste...  :kol-26:

Petrrre, jestli budes mit ve ctvrtek cestu do Klatov, tak ti tam to maso hodim ;) a jestli ne tak mas smolika.

• Pozitivní 1
Vloženo

Ozi diky za ochotu, ale je to i tak dost daleko, to za to nestoji a aby si s tim mel starosti uz vubec ne. Neboj se priste to s Arlem nejak domluvim pokud to nepujde pres svaru. Nevim kdy sem svara bude mit cestu.

Vloženo

Hoši, díky za návštěvu, bylo to super a i to počasí jsme nakonec ustáli. Já od rána sedím a chlastám kofolu :-D Ráno tam ještě 20 kusů určitě bylo...

Vloženo

Clinte, sorry, no vcera jsem nebyl taky v nejlepsi forme a dal si jich jen malo. Ale to je tema tretinkama, motos mel stejnu rychlost jako ja, ale pullitr, tedy kdyby si dodal poradne sklo tak se to vypilo  :kol-46:

• Pozitivní 1
Vloženo

tak ono by tam toho bylo mene, kdyby se pilo z pullitru, protoze pak se toho vypije vic. To je prvni vec.

druha vec, proste se sedelo kratce trochu. Priste to dame od jedne a ono to vyjde. Me mrzelo, ze jsem musel odjet v nejlepsim, ale i tak jsem doma dostal kour od mamky, ze na me musela cekat v hospode... :-D

• Pozitivní 1
Vloženo

To bylo poprvé, co Motosman říkal, že už nemůže jist [emoji23]

Ráno ještě zbytky masa a skvrny po kofole uklizeli mravenci. Díky Radiusovi, Motosovi a Pawoukovi za presenty rodině

Vloženo (editace)

Jo Clinte, o muj prezent rodine se prihlas, mam ho v kufru, nasel jsem ho pri prijezdu domu  :kol-44:

jak jsem musel 3x preparkovavat a tahat sud tak sem ho tam zapomnel. Stejne jako jsem u tebe pri uprku zapomnel ponco hozene v domecku...

Editováno: , autor: Ozi Toretto
Vloženo

Jojo, Poncho je stále v domečku :-) Já byl rád za chlazení, pač kupovat kofolu v petkach by bylo nemyslitelné, ještě navíc je chladit, to by nešlo prostě vůbec.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...