Petrrr Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 (editace) Jj, ale do Prahy pro to opravdu nepojedu, to by mi mohl dovest svara navic treba za nakupku kdyby to vzal na sebe. Ma ted firmu operujici v gastru. http://www.cookforlife.cz/ Editováno: 14. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Clinte, mo c diky za vcerejsek a jeho organizaci. Vsem ostatnim diky za pokec a super pohodu. Kazdopadne, po vcerejsku jsem definitivne lehnul s horeckou, takze to musel bejt super... Arlo diky za maso, kokto diky za zarizeni, Pancho diky za umyti pred srazem - skoda, zes byl jediny kdo videl to auto ciste... Petrrre, jestli budes mit ve ctvrtek cestu do Klatov, tak ti tam to maso hodim a jestli ne tak mas smolika. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 ...Pancho diky za umyti pred srazem - skoda, zes byl jediny kdo videl to auto ciste... ... A ja jsem vzduch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 jo vidis, ja sem si neuvedomil, ze na zlicine jeste neprselo to vis, to je ta unava z nemoci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Tedy kdo pil s Oziho sklenice brzo ulehne tez[emoji1] A Ozi diky, ale budu mit v tom pripade smolika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 No jeste ti to muzu nekam pak kousek nablizit, ale nevim kam a jestli by to melo cenu, to je na tobe. Ja mam od deviti jednani v klatovech, pocitam, ze tak na dve hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Ozi diky za ochotu, ale je to i tak dost daleko, to za to nestoji a aby si s tim mel starosti uz vubec ne. Neboj se priste to s Arlem nejak domluvim pokud to nepujde pres svaru. Nevim kdy sem svara bude mit cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Hoši, díky za návštěvu, bylo to super a i to počasí jsme nakonec ustáli. Já od rána sedím a chlastám kofolu :-D Ráno tam ještě 20 kusů určitě bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Pokracovani z Pardubic http://www.lidovky.cz/test-policiste-prechazeji-mimo-prechod-kdo-je-zpacifikuje-p3b-/zpravy-domov.aspx?c=A150612_170033_ln_domov_ELE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Clinte, sorry, no vcera jsem nebyl taky v nejlepsi forme a dal si jich jen malo. Ale to je tema tretinkama, motos mel stejnu rychlost jako ja, ale pullitr, tedy kdyby si dodal poradne sklo tak se to vypilo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 ježiši to je píčovina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Ten sud je nekonečnej, asi dám na vrata ceduli kofola za 15 korun :-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Dej ji za dvacku ať se to vrátí a máme to levnější... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 ja sem říkal tak v 6 hodin že je dost těžkej ještě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 tak ono by tam toho bylo mene, kdyby se pilo z pullitru, protoze pak se toho vypije vic. To je prvni vec. druha vec, proste se sedelo kratce trochu. Priste to dame od jedne a ono to vyjde. Me mrzelo, ze jsem musel odjet v nejlepsim, ale i tak jsem doma dostal kour od mamky, ze na me musela cekat v hospode... :-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Jo ale jinak se to povedlo, Pancho odjížděl někdy v půl jedné v noci :-) Je super, jakou se nám podařilo udělat partu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 To bylo poprvé, co Motosman říkal, že už nemůže jist [emoji23] Ráno ještě zbytky masa a skvrny po kofole uklizeli mravenci. Díky Radiusovi, Motosovi a Pawoukovi za presenty rodině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 (editace) Jo Clinte, o muj prezent rodine se prihlas, mam ho v kufru, nasel jsem ho pri prijezdu domu jak jsem musel 3x preparkovavat a tahat sud tak sem ho tam zapomnel. Stejne jako jsem u tebe pri uprku zapomnel ponco hozene v domecku... Editováno: 14. Červen 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Jojo, Poncho je stále v domečku :-) Já byl rád za chlazení, pač kupovat kofolu v petkach by bylo nemyslitelné, ještě navíc je chladit, to by nešlo prostě vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 tak chlazeni neni problem ani na rpiti akce kdyz bude potreba, staci rict Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 ale kofola byla dobra:)) ted bych si dal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 ja taky, piju pepsi a neni to ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 piju vodu s citronem z vodovodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Pepsi, blee. Na Kofolu nemá. Tož Clinte, tak dáme někdy repete - pokud ti sousedi nevyhlásí válku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 (editace) příště přijede za mnou a na klinta pošlu místní policajty, jako on na mě Editováno: 14. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky