Stringo Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 To auto tu hodnotu ale nemá... stáří je stáří a to se pořizovací cenou nahradit nedá, tak to prostě je, motor je tam jediná věc co bude asi v cajku, ostatní bude ve stejném, možná horším stavu než u mojí OII... Je to smutný, ale je to prostě tak, ceny padají a kdo si koupí toto za ty peníze, vyhodil je naprosto zbytečně, dají se koupit mnohem mladší auta s podobným výkonem za stejné peníze. Ale je to jen názor jedince... Pokud bych řešil peníze, koupil bych něco mladšího, pokud bych neřešil peníze, koupil bych něco ještě mladšího, nebo nového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 ta cena je samozrejme vysoka, ale kazdy zbozi ma sveho kupce a i tohle si nekdo koupi. prodavaji se i starsi RS4ky a vetsinou to je kvuli motoru a pocitu z jizdy... jinak ja bych si taky koupil neco jineho, tedy vlastne bych si nekoupil, uz jsem si koupil a jeste tam mam rezervu na nove letni kola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Zřejmě má pan prodávající dobrej důvod, proč auto dát pryč. Ten nájezd a stáří odpovídá zřejmě výši nákladů, které je potřeba již do auta investovat a částka to nebude asi nijak nízká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 to auto obecne je draha hracka, kamos ma a kdyz vidim nektere ceny, tak bych se odprask na miste. ted treba jedno cislo TPM a je v tom za 14tisic + prace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 (editace) vy v tom vždy hledáte nejhorší. ovšem auto chce zkontrolat a standardní procedoryy co jsem dělal i u roční vozu a měl sebou i pučené vcds. běžný je po 3-6 letech vyhodit auto, auto má k 200 tisícum, to tyhle lidi to auto posílají pryč a kupují jiné. jestli měl 2mega na auto, tak ho asi bude mít i ted.... tohle auto je schopné přežít oktávky o hodně déle.... ten motor je nesmrtelnej, pokud se tam měnil olej a filtry jo pokud ležeš do autorizáku audi, tak je vše drahy... tam prostě vyměna oleje stojí klidně 3k.... stačí hledat díly a jít za garážníkem, ktery si neučtuje nesmyslny prachy fotky nemám, rozleštěno v rychlo lakovně kvuli srazu zítřejším. 2 týden v září dávám reklamaci divnych zvuku, oprava laku na předním spoileru, oprava přilepení zadního difuzoru a lakování levé zadní části(kolega mě to v dubnu rozbil, tak to pujde na havarijku a on doplatí nějakou spoloučást) Editováno: 30. Srpen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Co máš s lakem předního spoileru,že ho musíš nechat opravovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 napravo tam zmizel prostě lak mezi puvodním nárazníkem a nalepenym. reklamaci ihned uznali, což tady v místním autorizáku, by to nikdy neudělali. ještě se mě odlepil ve středu difuzor, tak at se snažej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Hm,no to jsou věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 (editace) Dneska odpoledne jedu přes Krušovice v koloně a na silnici jsem zahlédl něco jako šrajtofle....Tak jsem to po chvíli otočil, vrátil se, skutečně to byla šrajtofle s komplet doklady, občanka, techničák a řidičák a další, kreditky a dvanáct stovek v hotovosti. Jenže já jsem vůl poctivej, tak jsem prošácnul obsah a našel nějaké vizitky, na které jsem zavolal a tím zjistil telefon dotyčného, co to ztratil. Byl už u Karlových Varů a ještě o tom ani nevěděl.... Tak se vrátil i s rodinou, byl samozřejmě moc rád a nechal mi symbolických dvě stě korun na pivo No, možná to bylo za víc, nebo jsem mohl vzít dvanáct set a poštou mu doklady poslat. Jsem holt vůl poctivej a tak mám pocit dobrého skutku. Vím totiž, co může znamenat za problémy ztratit všechno potřebné.... (samozřejmě šrajtofli nechal na střeše - jak jinak ) Editováno: 30. Srpen 2013, autor: Clint 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 dobře ty, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 To jsi měl štěstí, taky jsi mohl narazit na vychcánka, který by řekl že tam měl 100000kč a že jsi mu je sebral z peněženky... Ale asi bych to taky tak udělal, ikdyž už o těchto případech něco vím... Alespoň máš čisté svědomí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Mě se chlapi kdysi jednou stalo, že jsem šel po parkovišti po městě a po nějaké době jsem si uvědomil, že jsem něco zapomněl a vracel jsem se zpět domů. Na parkovišti jsem zahlédl ležet šrajtofli, tak jsem se zaradoval. Zvedl jsem ji, otevřel a koukám, v ní moje občanka Já ji kurnik ztratil, když jsem si prve zavazoval botu (vypadla z kapsy) a když jsem se vracel, tak jsem si ji sám našel, aniž bych věděl, že jsem ji ztratil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 (editace) Tak chlapi, mám velkou prosbu na všechny. Jelikož jsem se domluvil s pánem, co mi prodal zpětné levé zrcátko z UK verze Octavie II, vezme si ho zpět. Opravdu je sklopené pod stejným úhlem jako u evropské verze pravé zrcátko, tudíž z něho není vidět vedle auta... Teď bych potřeboval pomoc sehnat jiné. Kdybyste někdo věděl o levém zpětném zrcátku (u řidiče) z faceliftové Octavia II - el.ovládané,vyhřívané,osvit prostoru auta a elektricky sklopné, dejte mi prosím vědět, potřebuju ho co nejdříve sehnat. Předem všem díky za snahu Editováno: 31. Srpen 2013, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Na aukru SOU modrý za 5k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 O těch vím, nepotřebuju komplet i s jednotkama. Potřebuju jenom to řidičovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Ty máš Kokto levé zpětné zrcátko se sklápěním na prodej? Pošli SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 ajajaja, ono není zklápěcí ale obyč, tak to ti nepomuži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 snaha se cení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 a ono to by mělo fungovat na před fl ne, když máš ten ovladač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Teď nějak nerozumím... Já jsem koupil faceliftová zrcátka s možností sklápění k autu, no a všechno funguje, ale to řidičovo je UK verze, tudíž je hrozně přiklopený k oknu (stejně tak jako spolujezdcovo - když se koukneš na obě zrcátka, řidičovo je kolmější k dveřím víc než to spolujezdcovo) no a já teď potřebuju sehnat to řidičovo pro EU, protože to anglické vrátím zpátky. Takže potřebuju FL zrcátko komplet v elektrice se sklápěním k autu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 takže to funguje i na před fl, to je supr akorát si přepojil zrcátka a dal si jiny ovladač zrcátek a faká to i přes klíče? jj o tom uk vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Výměna jde kus za kus, akorát kabel se zapojí přímo do jednotek a ten prodlužovací se nechá jen tak, nebo se demontuje. Funguje všechno jak má, jenom nefunguje sklopení k autu. Buď se musí vyměnit dveřní jednotky - potom to funguje jako na FL oII, nebo se nechá udělt takový procesor (ten budu mít od Gooseho) a ten se vloží mezi srzátko a jednotku - potom to funguje tak, že zamkneš a zrcátka se sklopí, odemkneš a zrcátka se odklopí, pokud nechceš aby se po zamknutí sklopila, zapneš po vypnutí motoru 3x směrovky a pak se nesklopí. Nemusí se držet dálkáč, všechno to dělá samo a nemusí se měnit ani jednotky ani vypínač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 No super, teď jsem šel vyměnit žárovky na SPZ a ono to neni v žárovkach, ale prostě nesvítí... Nevíte kde má SPZ osvětlení pojistku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 a i na fl jde dát nějaký ten plošnák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky