Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Co kofola, dopil si ji? Ja jeste mam. My co jsme si vzali pro tento pripad prazdny kanystr ma zasoby [emoji1]

Akorad Clintuv bratr se nas stranil, bud byl pod prisnym dohledem zeny s tim ze kdyz nas videla se ji ani nedivim a nebo s nami povly od Skody se nechtel bavit kdyz ma Spanela. Furt lital vsude jinde. [emoji1] No pohled na koktu te taky moc nelaka prisednout. [emoji1]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

piju vodu s citronem z vodovodu.

Kurna to je v Hradci luxus, jak se vv tom koupe?

Kurva, to tady na dálnici můžu grilovat... Žene se navíc bouřka, nemám úniku.

Za tejden je ten sraz u Ostravy, jedeme s Pawoukem a asi Pancho.

Kdyz me nekdo vezme, tak bych jel...

Sem chtel jet za svetla jako Ozak a nevyslo to.

post-12637-1434311310,555_thumb.jpg

Jinac kolik za kofolu? Mel jsem 3 hrnky jak jsem rikal max litr... a spal jsem jak zabitej.

Odkaz ke komentáři

No jo pecene holuby litaji do ust nekde jinde, na socialce pro hnedocechy. Trumbera, kdyby si chvili sedl tak bych s nim pokecal a urco i jini ale lital furt za tvou zenou tak ho nebudu otravovat ze, tak priste, musime ho vice zasvetit do taju nafty vs. benzinu atd. [emoji23]

Odkaz ke komentáři

Radiusy, kdo co vypil to nikoho nezajima, kazdy kilo - jednotna taxa. A to ze nekdo pil malo, jeho problem. To nebudu resit kdyz v restauraci vysmahnes 3 petky za jednu alespon na krusarne. Pac po pravde Pancho to koupil za sve, jeste to musel dovest ma s tim proste starosti a kdyz se domluvilo ze se na to slozime tak se na to slozime, nevim proc by mel za svou ochotu na tom byt jeste skodnej. To by se priste mohli taky prachy vybirat dopredu treba, protoze tohle ja nemam rad.

Odkaz ke komentáři

Radiusy, kdo co vypil to nikoho nezajima, kazdy kilo - jednotna taxa. A to ze nekdo pil malo, jeho problem. To nebudu resit kdyz v restauraci vysmahnes 3 petky za jednu alespon na krusarne. Pac po pravde Pancho to koupil za sve, jeste to musel dovest ma s tim proste starosti a kdyz se domluvilo ze se na to slozime tak se na to slozime, nevim proc by mel za svou ochotu na tom byt jeste skodnej. To by se priste mohli taky prachy vybirat dopredu treba, protoze tohle ja nemam rad.

a jeste musim ke Clintovy pro sud vratit ho,a a gril:(  vemu si na to asi dodavku

Odkaz ke komentáři

jak musel dovezt? na mycce kdyz jsem u nej myl tak me to hodil do kufru a rekl, mas to na starosti  :kol-46:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Ozi dobre, neber me za slovo, proste ho zaplatil a pak pro nej jeste musi jed atd. Taky je pravdou ze i diky tvemu chlazeni to bylo umozneno, sam ses nabidl a kdyby si s tim mel naklady, nedelalo by mi problem se slozit i na toto. Proste ja se dobre bavil a nebudu resit jestli dam za kofolu ci jine potrebne veci 50 nebo 100kc. Ano Clint mel nejvetsi starosti, ale byl hostitel a hned rekl za jakych podminek a ok, zadnej stres. Ale kdyz se neco domluvi, melo by to tak byt. Hold na tom je videt, ze my socialni trida na hranici chudoby jsme mene lakomi jako ti s 50tis platy. [emoji1]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Radiusi, je jedno, kolik jsi vypil kofol, domluvili jsme se, že každý dá 80korun....ono by se to bejvalo těžko počítalo, bysme museli dělat čárky a takové další blbosti. Měl jsi si natočit trochu do PETky pro lizpiče, nebo do igelitky, jako to udělal Pawouk ;)

S bráchou je to těžký. Za prvé je stydlín a za druhé podpantoflák :D Tohle je hrozná kombinace.

Starosti jsem zas tak velké neměl, spíš větší nákupy :D  No a pak sehnat ten stan, trochu to připravit a pak uklidit. S odnosem věcí do domu mi večer ještě pomohl Pancho....Byli jsme tak potichu, že si sousedi mysleli, že jsme uvnitř. Příště si musíme trochu zabékat ;)

Panchovi jsem dneska vyklepal z grilu popel, aby tam nenapršelo a nebyla tam kaše. Zejtra ho opláchnu hadicí...

Ale jinak jsem rád, že se scházíme a to poměrně ve slušném počtu.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...