Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Ozi dobre, neber me za slovo, proste ho zaplatil a pak pro nej jeste musi jed atd. Taky je pravdou ze i diky tvemu chlazeni to bylo umozneno, sam ses nabidl a kdyby si s tim mel naklady, nedelalo by mi problem se slozit i na toto. Proste ja se dobre bavil a nebudu resit jestli dam za kofolu ci jine potrebne veci 50 nebo 100kc. Ano Clint mel nejvetsi starosti, ale byl hostitel a hned rekl za jakych podminek a ok, zadnej stres. Ale kdyz se neco domluvi, melo by to tak byt. Hold na tom je videt, ze my socialni trida na hranici chudoby jsme mene lakomi jako ti s 50tis platy. [emoji1]

Pekne se do me obouvas, to ze padlo nejake rozhodnuti o cene me nejak minulo a proto jsem se celkem 3x ptal kolik. Jednou Clint rikal 300, pak nikdo nereagoval a kdyz jsem jel domu, tak ze se bude platit na ucet. Kolik je cena sudu nevim dodnes, treba by byl u nas levnejsi. Samolepka 1200 byla na tom u nas a i na tomhle a 1200 nestal, neco kolem 800Kc jsem zaslechl.

Mimochodem na rozdil od tebe jsem tam prazdnou flasku od piva nechal (rekl bych ze je zalohova) a cely Birell, ne jak ty, ktery uklizel do !chladici! tasky nenapadne 2 prazdne zalohove obaly za 6kc, tak si tyhle vylevy nech, me je zas k bliti z tohodle. Ale tak mas zaplaceny bydleni a Rapida uz taky co, ono se tomu muselo pomoct a z ty almuzny bys na to asi nikdy nevydelal - jak pises porad dokola.

Kluci nemáte někdo kontakt na Arla? Sem už moc nechodí... potřeboval bych informaci ohledně dorazů. Jestli jak měnil podvozek, tak jestli měnil i dorazy za sportovní. Servisák mi právě volal, že tlumiče OK, uložení taky, ale že dorazy by podle něho měly být jiné, když mám nižší podvozek, ale při koupi podvozku jsem se na to ptal, jestli ostatní komponenty zůstávají originál a říkali že jo... tak teď nevím co mu mám říct :kol-32:

Nevíte někdo? Nebo nemůžete se zeptat třeba na FB Arla jak to dělal on? Díky moc, čím dříve, tím lépe :kol-47:

Hele u grilu to Johny rozebiral a co jsem si z toho odnesl, tak ze to je k h*. Origo z vyroby jeste jaks taks, ale uz je to take nic moc a ruzne dodelavky uz nee. On by ti poreferoval.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to musím odpovědi. Ten sud se domlouval před Tim. Mohl ses nabídnout ze je ú vás levněji a přivézt to. Domluvili se ze to rozpočtá. Takže tak. Mne by bylo jedno kdybych mel platit 80 nebo 200. T hospodě by to stalo více. Nevím co řešis. Pokud ti to trha zily tak bez radši přistě do hospody. A že si Petrr vzal flašky. Tak si je vzal. Aspoň sme to nemuseli uklízet.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Radius: Já myslím, že 80 korun je uplně směšná záležitost. Za to máš jinde třeba jen 3 kofoly v restauraci. Pancho: Oni ty hnůjdajisti jsou takoví od narození šetřílci, to víš :) Navíc si mohl klidně odlejt do flašky na cestu.

Kokta, ten zmizel jak pára nad hrncem, ani se se mnou nerozloučil....

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

nechtěně sem uhnul sem, a otočil sem se kousek za značkou, vůbec sem ji neviděl a hlavně nevím co značky znamenají. do dneška nevím jak vypadá značka stání a zastavení :D...  Kdybych idiot počkal na Oziho a jel za ním :D

https://www.google.cz/maps/@50.152049,13.901375,3a,75y,352.67h,80.01t/data=!3m6!1e1!3m4!1snbEe3LuC85s4uJ1XQOmf5g!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1?hl=cs

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Hele, Radius jak nesnese kritiku, to už je druhej v pořadí co nesnese  :kol-48: . Musím se ho ovšem zastat, protože i on se nabízel že by sud mohl dovést, mohl ho mít myslím za stejno nebo jen o málo více. To je pravda. Na druhou stranu se to tu několikrát psalo, že se to rozpočítá, to, že si Clint dělal srandu, že 300 je věc jiná. A nezlob se na mě, ale jak jsi to napsal, opravdu vyznělo, že si vypil jen dva žejdlíky a je to líto těch 80kč dát, možná jsem špatně pochopil, to se občas při psaném slovu stává. 

Teď ta úsměvná stránka věci ohledně mých dvou lahví od piva. Důvod je jednoduchý, opravdu my nešlo o 6kč a nenápadně jsem je opravdu neuklízel, ale mám doma celou basu a 2 lahve by mi pak chyběly. Kdybych neměl basu, bylo by mi to fuk. Mně spíš Radisusy vadí, že tobě furt něco vadí, všude hledáš mouchy, jestli je nějakej modifikovanej škrob v hořtici, jestli je podbarvené VINko u skla u auta a já nevím co si kde si. Někdy už to prostě trochu přeháníš. Nic ve zlém. Koukej občas trochu na ten svět optimisticky nebo brzo natáhneš bačkory.  :kol-149:

Jo a musím tě opravit, Rapida ještě splaceného nemám, až v únoru . tj. ještě 32tis.  :kol-48:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

kokto, z toho si nic nedělej, to bylo z tý kofoly, Radius nám ji asi nepřál. Já pod vlivem a zfetovanej z toho jedovatého masa z grilu z uhlí (jak by taky řekl Radius) a z té kofoly jsem najel na dálnici místo na vary, tak jsem najel na Prahu a než jsem si to uvědomil, už by bylo nebezpečné couvat, musel jsem jed jako vocas až na sjezd na lány a tam se otočit a jed zpátky. původně jsem se nechtěl přiznat, budete se mi smát, ale co se dá dělat. nenechám v tom Koktu samotného.

Pawouku jinak by mě zajímalo kam ty jsi odbočoval, proč si nejel za mnou, bys tam hned najel na dálnici a bylo, tys jel někam na Stochov či co.  

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Ne nedelal.ja tyhle veci fakt neznam a parkuji kde potrebuji a ovsem nikomu neprekazim.

To vis ja testy na autoskolu tusim delal na po druhy, poprvy me to uteklo o bod. Ale uz si to presne nepamatuji.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Kokto ty jsi kus  :kol-31: ...

Tak potvrzeno, pokud je podvozek snížen pevně, vše je přizpůsobené originálnímu uložení a dorazům, pokud je to stavitelný podvozek, horní uložení a zadní doraz je origo, ale přední doraz je přímo dodáván výrobcem (někdy bývá dodán i zadní doraz, ale rozměrově je shodný s originálním) ufff...  :kol-47:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Radius: Já myslím, že 80 korun je uplně směšná záležitost. Za to máš jinde třeba jen 3 kofoly v restauraci. Pancho: Oni ty hnůjdajisti jsou takoví od narození šetřílci, to víš :) Navíc si mohl klidně odlejt do flašky na cestu.

Nerozloučil se , protože utíkal s plnou taškou masa od Arla a bál se, že ho o to maso ještě okradem. 

Odkaz ke komentáři

Tak to musím odpovědi. Ten sud se domlouval před Tim. Mohl ses nabídnout ze je ú vás levněji a přivézt to. Domluvili se ze to rozpočtá. Takže tak. Mne by bylo jedno kdybych mel platit 80 nebo 200. T hospodě by to stalo více. Nevím co řešis. Pokud ti to trha zily tak bez radši přistě do hospody. A že si Petrr vzal flašky. Tak si je vzal. Aspoň sme to nemuseli uklízet.

Ja se nabizel (vcetne odvozu), tvrdili jste, ze je jinde levnejs, co tu zas placate vseci. Ja myslim ze uklidit flasky za 6Kc zas neni spatny ne... takze argument smeten.

A rikam snad ze to nezaplatim? To ze se to rozpocita jsem az doted nevedel, posledni znama informace je, ze se budou delat carky. Proc bych se asi jinak 3x dotazoval?

Tahat do toho Hyundai mi prijde prehnany, ale kdyz, tak Hyudai vypil necele 3x 0.3 a jini Skodovkari v cele s Rapidem odjizdeli s litrama Kofoly na zadech a s litrama v brise. To zminuju, jen aby byl videt ten rozdil, takze jaci jsou teda Hyundaiste a jaci Skodovkari? Kdyz uz teda tady pises o setrilcich?

Fakt nechapu o co Vam jde, ja jsem se tu jen slusne zeptal jak s placenim a jeste mi tu nadavaj. Clovek ma tendenci vyrovnat dluhy... pro dobrotu na zebrotu.

Odkaz ke komentáři

Ne nedelal.ja tyhle veci fakt neznam a parkuji kde potrebuji a ovsem nikomu neprekazim.

To vis ja testy na autoskolu tusim delal na po druhy, poprvy me to uteklo o bod. Ale uz si to presne nepamatuji.

Tak tohle si pamatuju moc dobre kdyz ti stoji, mas tam jeden klacek = jedna cara. Ty 2 cary bude asi to druhe. Ale vzhledem k tomu ze se neumis hybat ani s destnikem, tak bych ti teda ridicak nepodepsal.

Peeetrre,

ja si vsimam detailu, protoze detaily delaji velke veci. A mouchy nehledam, ja je vidim, ale mlcim o nich, az kdyz zacne moucha kopat, tak o ni reknu. Jsem od prirody realista, protoze optimismus mi dosel v detstvi. A jestlize novejsi "lepsi" produkt ma takoveto detaily a starsi horsi verze je nemela, tak to je potreba na ne upozornit, vetsina lidi vidi dokonaly celek... na tom napriklad vydelava Apple. Ale kdyz je clocek ovce, tak nad tim mavne rukou, za 10 let bude plastovej pedal no a, vsak to maji spocitane... a to pak bude nehod a zlomenych brzdnych pedalu.

Jinak jsou i lide, kteri tohle dokazi ocenit, rozpitvat napriklad smlouvu a dovest dodavatele pomalu k breku... smlouvy na hypoteku, na auto... vse musis dukladne projet a kdybi to delali vsichni, nebyly by smlouvy jaky jsou a hlavne by se pak lidi nedivili, kdyz dojde i na nehezke veci, ale oni s nima souhlasili ve smlouve a pak se divi.

Odkaz ke komentáři

Asi udělám vlákno " Dopravní předpisy". Občas už nechápu, kterej zoufalec některým lidem dal ŘP.

Např. včera na FB diskuse o DN, kdy někdo sejmul skateboardistu, který jel mimo obec, v noci, uprostřed vozovky, bez osvětlení v černém. Prej je to normální, protože u kraje to drncá a jsou tam kanály a může za to ten řidič auta. Jsem zvědavý, jak to dopadne.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Já Radiusy netvrdím, že všechno co zjistíš nebo řekneš je zle, ba naopak, někdy máš i dobré postřehy, o tom po tom. Někdy mi ale přijde, že až moc tím žiješ, furt někde hledat chyby, rozdíly, atd. Jinak čárkování za kofoly zde padlo, ale to napsal Ozi kdesi na začátku a pak už bylo domluvené, že se to rozpočítá při tom množství lidí je 80 nebo 100 kč zadarmo (obzvláště nevypitou kofolu taky někdo musí zaplatit - kdyby se to nevypilo aby se zaplatil celej sud), stejně tak jsem tvrdil já od začátku, že se ta 50sátka nevypije, tedy zase bylo řečeno kdo bude chtít odtočí si kofolu domů, aby se ten sud mohl taky vrátit ( jsouv něm taky Panchovo peníze 1200). Tedy jestli mi závidíš ty 2,7 litru kofoly co jsem si odvezl domů nebo ty 2 lahve s etiketou Plzně, tak já ti je dovezu příště aby sis mohl taky cucnout a vydělat majlant ve výkupu lahví. :-)

Slušně ses zeptal to je pravda, jen si to napsal trochu divně tak, že to vyznělo jinak, než si to možná sám myslel. Ale nechme toho, vše podstatné jsme si vysvětlili a nebaví mě se hadrkovat o kravinách v podobě 20 nebo sto korun. Posezení a pokec s přáteli mi stojí za víc než za 100 kč.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...