Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

[emoji140] [emoji102] [emoji83]

Právě si čtu v AutoTipu výsledek testu AUDI Q3 po 100 000 km. Totální propadák s výslednou známkou 4 mínus! Za tuto ujetou vzdálensot vyměněna lambda (27 000 km), chladič EGR (51 900 km), levý xenon (63 500 km), pravý xenon (84 000 km) a ve finále výměna automatické převodovky S Tronic (nepovedlo se robotovi ve výrobě správně osadit vymezovací kroužek, který se časem rozpadnul a zničil převodovku)... Jo, holt náskok díky technice.

PS: navíc ještě zapečené kroužky na jednom pístu a poškozený povrch válce, což je podle nich na výměnu motoru.

• Autor

To jsou cenoffffky :)  To si prostě normální člověk nemůže dovolit servisovat...Jo počkej, to není cena, to jsou km :D

Upraveno od Clint

Benzín?

• Autor

Samozřejmě :kol-14:

2.0 TDI 130 kW Quattro

Navíc, nekvalitní dílenské zpracování, drnčení v interiéru, cukající dvouspojka... jinak tím xenonem je myšleno jen výbojka, ovšem jedna stojí 6900 Kč, chladič EGR 11 800 Kč, lambda 7000 Kč, zbytek ani raději neuvádějí... A ještě trhliny v hlavě válců. Pro ně to tedy bylo všechno v záruce, ale to běžný majitel asi nenajede tolik km za rok. Auto bylo za 1,4 mega.

Ha,ha,ha [emoji23]

• Autor

Dneska si už nevybereš, díly se berou z jednoho místa a dává se to do všech značek....je to bída. Oni chtějí, aby auta nic nevydržely, je to záměr...spotřebák.

Zlatá O1 co hoši? ;)

Počkáme si, jak se začne sypat ten Supák :)

Upraveno od Clint

Kdepak, to bude dehet.

V Německu je na prodej stará lada 2105 se 100km. Ta nás přežije všechny...

• Autor

Tak TDI je dehet ty trubko :D

• Autor

Jo, než to po 10 letech rozložil rez :D 

Teď už to ví. To víš, než ten příspěvek dojde na západ....

To my na východě už máme opraveno.[emoji16]

Nez jsem stihl odepsat tak hold pawouk byl rychlejsi. Zas tak blbej Clinte nejsem.

• Autor

Auta za totáče nebyly taky nijak kvalitní, jen byly jednoduché, žádná elektronika, co by se srala, žádné programy a SW, více plechů (tím v interiéru nepraskaly plasty)...navíc všechny díly laciné.

• Autor

Asi Petrrrova stará šlape pomalu na kole, nebo mají línou elektriku.... :D

Si představ, že bys dneska šel do kinder kárky, otevřel motor, napumpoval palivo do karbecu (pač padá hladina), pak si sednul, dveře by se mrazem nezavřely, našlapal plyn, dal sytič a pak 5km držel za jízdy dveře, aby se neotvíraly, než se ohřál o dva stupně interiér a zámky povolily. A ještě si musel postupně povolovat sytič....  :D  Jo to bylo dobrodružství...a pak že byla kvalita :D

Upraveno od Clint

Náhodou, na tu dobu to bylo něco, bych na dnešní technologie čekal auto že vydrží běžný provoz naprosto bez problémově až do konce životnosti plechařiny...

• Autor

Motory vydržely stovku a šly na generálku ;)

Na Nova Cinema davaji film podle skutecne udalosti jak v tom rakousku veznil v tom dome 20 let tu holku. Dobre.

Clinte nikdy jsem nenazval tvoji zenu starou.

Tobe 1.8 vydrzela taky stovku a generalky se ani kvuli cene nedozije. Ale jinak souhlasim.

• Autor

Taky moje stará není :D :D

• Autor

Jo, však víš, to se jen tak říká mezi chlapama, neříkej, že u vás na západě se tenhle výraz nepoužívá ;)   Nemyslí se tím, že snad tvoje beruška je stará a za horizontem...

Porad bude starsi nez ta moje.

Ale odpoustim ti, pochutnam si na tom koleni az prijde cas. [emoji23] Oni Te ty srandy prejdou. [emoji1]

• Autor

Já myslel, že jsem to smáznul tím špízem :kol-46:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.