Clint Vloženo 24. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Já jsem zvědavej na našeho kinder Obamu, jestli přijede...doufám že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Ja prezouvam v pondeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Takže tě píšu na úterý a středu...ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Clinte pošlu na tebe kamarády s letlampou aby tvuj bělouš poznal co to byl středověk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Zdar hosi od bobri reky. Potrebuji doleht vodu do chladice tak deci mozna 2. Jsou 3 moznosti, za 14 dni jdu do AS na servis nechat na nich ? - to se mi jevi jako nejdrazsi reseni, koupit uz naredeny litr v autorizaku, koupit koncentrat litr jdekoliv. Kolik to stoji. Kapalina G12 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 (editace) Ty voe, ty jsi exot Kup destilku a mrskni tam deci ne? Boha :D Co myslíš že se stane, že se ti to tak naředí, že to v zimě zamrzne? Tak už jsem se dlouho nezasmál.... Editováno: 24. Červen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Destilku uz jsem dolejval pred rokem prave. Obdobne mnozstvi. Asi bych dolejvat nemusel hladina je mezi min a max, ale ja rad vse na max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 (editace) to máte v kinderkárce diru v chladiči na dolejvání? stači destilka . Editováno: 24. Červen 2015, autor: Barbossa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Ta hladina lítá jako pes, někdy jí mám nad max a někdy i na minimu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Zdar hosi od bobri reky. Potrebuji doleht vodu do chladice tak deci mozna 2. Jsou 3 moznosti, za 14 dni jdu do AS na servis nechat na nich ? - to se mi jevi jako nejdrazsi reseni, koupit uz naredeny litr v autorizaku, koupit koncentrat litr jdekoliv. Kolik to stoji. Kapalina G12 . Test chladicích kapalin G12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 (editace) Kurva Pawouku, to je normalne veda, koupim original. Diky pomohl si mi. Cena je vyjimecne zanedbatelna. A potvrzeni ze chl. kap. se meni po 5 letech ac to neni predepsano. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kosmetika-kapaliny/chladici-kapalina-skoda-g13-3t0080010x/0/1/24/43/1001 Editováno: 24. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Já bych mohl 14.7, popř. 15.7, ale zřejmě později (od 19:00). 13.7 nevím jak budu vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 (editace) Asi bych mohl, zas až za Prahou?A kdy je oc sraz na bobovce 4. Červenec - Břežany to je pořádná oktávka Editováno: 25. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Gut hoši, zdá se, že první termín brzy vyškrtnu a zbydou jen ty dva.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Nějaký alfy, majitelé alf se nejvíce potkávají ne na srazech, ale v servisech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Ale design mají zmáknutej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 To mají vesměs všichni Italové, a jak si psal, vyslyším Tvoje přání a nepřijedu, min. dokud mi někdo nedoveze hambáče od Arla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Na něktetých fotkách vypadá jak BMW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 (editace) Tfuj, to jsem si oddechl, už jsem se viděl, jak cáluju koleno s kofolou a ještě se musím dívat jak mlaskáš a s radostí vokusuješ kost až do morku [emoji23] Editováno: 25. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 TY VOLE !!!!!!!!!!!!!! Vyjímečně jsem zapomněl. To si ten čas budu muset najit i bez Arlovo hambáčů. Díky za připomenutí, no i kdybych nepřijel, tak další čaj by tě to čekalo stejně Clinte, šetři si do prasátka. A já se divil co to zase máš za vrtochy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 (editace) náhodou pěkná alfa, tenhle motor koncern neuvidí Nejsilnější verze má V6 twin turbo od Ferrari, 510 koní a pohon zadních kol. Editováno: 25. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Jo souhlasím, je fakt super...to by se člověk ještě vyblbnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Slabší verze budou později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Petrrre navrhni čaj v zoo, objednej koleno ze slona Clint bude muset prodat chrochtáka aby se doplatil.;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Dobře kluci, viděl jsem Alfa Romeo, takjsem se ani nedíval, donutili jste mě a ještě jsem se koukl na nějaký článek. Musím uznat, že vypadá dobře a to velmi. A motor protože je to 3,0 šestiválec od Maserati tak svůj předchozí výrok beru z5. I když Maserati je jen jede a Alfou Romeo Maserati nenahradíš. No minulou neděli jsem kluci vyhrál ve sportce za vsazených 40kč jsem vyhrál 120 ve sportce, nesmějte se. Já dnes ty prachy vzal a vsadil eurojackpot s šancí za 100 a zítra vyhraji a jdu objednat Maserati a RAMa. To jen aby jste se učili jak peníze dělají peníze. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky