Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Zdar hosi od bobri reky. Potrebuji doleht vodu do chladice tak deci mozna 2. Jsou 3 moznosti, za 14 dni jdu do AS na servis nechat na nich ? - to se mi jevi jako nejdrazsi reseni, koupit uz naredeny litr v autorizaku, koupit koncentrat litr jdekoliv. Kolik to stoji. Kapalina G12 .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kurva Pawouku, to je normalne veda, koupim original. Diky pomohl si mi. Cena je vyjimecne zanedbatelna. A potvrzeni ze chl. kap. se meni po 5 letech ac to neni predepsano.

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kosmetika-kapaliny/chladici-kapalina-skoda-g13-3t0080010x/0/1/24/43/1001

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

TY VOLE !!!!!!!!!!!!!! :kol-142:   Vyjímečně jsem zapomněl. To si ten čas budu muset najit i bez Arlovo hambáčů. Díky za připomenutí, no i kdybych nepřijel, tak další čaj by tě to čekalo stejně Clinte, šetři si do prasátka.  :kol-98: A já se divil co to zase máš za vrtochy.  :kol-48:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Dobře kluci, viděl jsem Alfa Romeo, takjsem se ani nedíval, donutili jste mě a ještě jsem se koukl na nějaký článek. Musím uznat, že vypadá dobře a to velmi. A motor protože je to 3,0 šestiválec od Maserati tak svůj předchozí výrok beru z5. I když Maserati je jen jede a Alfou Romeo Maserati nenahradíš. No minulou neděli jsem kluci vyhrál ve sportce za vsazených 40kč jsem vyhrál 120 ve sportce, nesmějte se. Já dnes ty prachy vzal a vsadil eurojackpot s šancí za 100 a zítra vyhraji a jdu objednat Maserati a RAMa. To jen aby jste se učili jak peníze dělají peníze.  :kol-28:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...