Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ten grázl s kinderem si zase dělá srandu a Ozi na to skočil. Motos má narozky, ale narodil se o deset let později, je mu 43. Tedy my s Motosem jsme stejně mladí...

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

a kdy nás svezeš alpinou???

tak hlavně at ti neskočí řetěz, nevyteče oleje apod :D at tě nemusí strejda Klint zachranovat!

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Kokta je ještě paňák, na holky je mladej, tuhle ve slabé chvilce ve stavu opojení jedním pivem a dvěma kofolama se v Žamberku přiznal :D Ptal se totiž Motose, kde se v oktávce nachází bod G, myslel, že to má něco do činění se zrychlením :D

• Pozitivní 2
Vloženo (editace)

To je pry stylove tricko do rakve, oblek je drahej a proc ukrajovat neco z vyplacene pojistky ze? Koukal ses jestli nemas prestrizene brzdove hadicky?

Jo na Motosovu spotrebu jsem zvedav kdyz mu v Globusu na informacich rekli ze je to porad z kopce. Ono je to totiz nejdrive poradne do kopce.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Ja myslim ze to mu strach nedovoli. Oni v Rakousku maji tamejsi policie Cechy radi. V Italii zase jsou takove pokuty ze by se mohl vratit vlakem.

Kdyz jedu v Rakousku, tak radeji musto 130 120 abych to nahodou neprekrocil.

Vloženo (editace)

Tak ono je to v Rakousku vidět, že se tam jezdí pomalu a bezpečněji. Když jsem tam byl před roky v Alpách, furt jsem někoho předjížděl...Lidi se tam prostě tak moc nepředjíždějí, jezdí za sebou jako ovce :)

Vloženo

Ovce? Divný názor, je vidět, že dost lidí v tomto státě je stále postiženo čecháčkovským myšlením. Ono totiž dodržovat zákony je většinou mimo naše hranice běžné. Jen čecháčci s tím mají pořád nějaké problémy a musí si něco dokazovat. Ale to je pořád to stejné dokola. Prostě tyhle tímto myšlením postižené generace musí vymřít a nenakazit další. Nehledě k tomu, že na těch pár desítek, či stovku kilometrů, si tímto "pomůžeš" v řádu minut. A proč by předjížděli, když ostatní jedou stejně v rámci limitu? Pak se tam nemusíš bát vyjet na silnice, na rozdíl od té džungle v ČR.

Vloženo

Tak ono je to v Rakousku vidět, že se tam jezdí pomalu a bezpečněji. Když jsem tam byl před roky v Alpách, furt jsem někoho předjížděl...Lidi se tam prostě tak moc nepředjíždějí, jezdí za sebou jako ovce :)

No na vidieku mozno ale Vieden a okolie to je este horsie ako u nas, predchadzanie do zakrut a horizontu ci vytlacanie z cesty ked sa v protismere objavi auto je tu beznejsie ako u nas, viem o com vravim pracujem tu 6 rokov viem porovnat

Vloženo

Otázka je, kdo tam ten bordel dělá... Jestli domácí, nebo přistěhovalci. Nicméně je možné, že dál od Vídně je to jiné. Já tam toho moc nenajel, ale i za to málo mi tam provoz přišel plynulejší a bezpečnější.

Vloženo

No nikdo neni svatej, ja tady kolikrat potkavam u nas Nemce a Rakusaky a chovani maji trochu jine nez doma. Samozrejme ze ne vsichni, ale najdou se taky vyvrhelove.

Vloženo

No nikdo neni svatej, ja tady kolikrat potkavam u nas Nemce a Rakusaky a chovani maji trochu jine nez doma. Samozrejme ze ne vsichni, ale najdou se taky vyvrhelove.

To jistě ne, všude se najde nějaké procento, které nehodlá nic a nikoho respektovat. Ideální to samozřejmě nikdy a nikde nebude. Jen mám takový neodbytný pocit, že u nás je toho nějak o hodně víc. :kol-32:  A není to jen v dopravním provozu. Tam je to jen víc na očích a smrdí to krchovem.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...