Petrrr Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Ted veceri tygri stejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 http://forum.skodahome.cz/topic/131477-roomster-14-trumf-ambiton-plus/?p=2065934 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 co k tomu rict, nejhorsi je ze me tam firma chce nutit jezdit taky. Ja kdyz tam byl jeste se sluzebnim v radiu, kdy jsem to mel pres ulici, tak jsem taky nebyl spokojen a borec se ze me jeste snazil delat debila. tehdy slo o narezle vymenene kotouce... jinak kokto, co jak si byl spokojen? Obsluhoval te clovek uvedeny na skenu faktury, nebo primo Martin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 (editace) ještě ten jeho motor má prej nápln 3,2 litru a naučtovali mu 4,5 litru. opravdu se nedivím že jezdíš z prahy jinám jo dobrý, asi o něco lepší než v Hradci ještě. Ráno Martin, odpoledne mě to předával jeho kolega, ale to už je jedno jenom tam nemají 2.0 TSI superba, takže nic moc Editováno: 29. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 (editace) To prej páni Přerostlej se Švorcovým zapomněli dole šroub a jak to tam lili, tak to prej dole zrovna tak vytejkalo.... Copak že 4-5 litrů, ale ta pálka za litr oleje Editováno: 29. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 naučtovali mu 1,5 litru, to je podvod... alespon vidíme co škodovka s autorizáky dělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 kokto to vis je to mala pobocka, velkou maji v praze a melniku, takze lepsi predvadecky jsou tam, ale myslim, ze po domluve by ani to nebyl problem. jinak k te praze asi neni co dodat, jako tady jak jezdi flotili tak ten trh je proste znicenej... jo a s tim roomem, to je jasny podvod, uderil byc na ne s tou strankou a do konce zaruky servis zdarma, jinak udani na skodovku at jim sebere autorizak... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 kup si pak ojetý auto od leasingovky nebo firemní.... ne děkuji nikdy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 jj, to je presne ono, jako od leasingovky jeste mozna ano, pokud je celou dobu jeden servis tak dobry. hlavne treba Arval si to hlida a takhle se skubat nenecha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 (editace) Hoši já sem zase v práci na noční, poslední dobou jsem tu víc jak doma. Akorát jsem se vrátil z projížďky, je to tu samej zajíc polní Dokonce jsem objevil asi 10cm mladého zajíčka, tak jsem mu dal list pampelišky a dlabal ho pěkně z ruky Jestli se neschová, sovy si je tu u nás dovedou vychytat... Editováno: 29. Červen 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 To jsou mily ty sovy :'> Ale ta fotka je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Furt jak si opeceta psa a pak krmi zajíce na svickovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Nevidíš, že ten zajíc je vycpanej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Auto po leasingovce atd. jen do 1-2 roku stáří, tam se ještě moc servisů neodehrávalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Chcete mít v autě techniku ze stíhačky ? http://www.clona.senzakup.cz/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_content=specialni+clona+399+obr+2&utm_campaign=clona+do+auta+RC+m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 (editace) Nazdárek hošani... Tak jsem se vrátil z Havířova a mám pár otázek... Kde je v Žamberku ten sraz vždycky? Nikde jsem neviděl nějakej kemp,nebo tak něco... Potom jsem taky chtěl zastavit před Škodovkou v M.B. ale prostě jsem se k ní nedostal....po půl hodině kroužení kolem té zóny průmyslové mě to přestalo bavit,takže jsem viděl jen to logo na budově... Jinak na plnou nádrž jsem najel 830km což vzhledem k těm serpentinam kolem Šumperka je podle mě dobrý dojezd. Na PC mi to ukazovalo při tankování spotřebu na tu projetou nádrž 6,1 l/100km... V autě jsme jeli 2 dospělí a 2 děti + plném kufr všeho možného... :-) Jo a spočetná spotřeba je 6,23 l/100km takže trochu to lže... Editováno: 30. Červen 2015, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 https://www.google.cz/maps/@50.086115,16.476098,3a,75y,58.63h,77.52t/data=!3m7!1e1!3m5!1s5TA6aM6Mgg-XXy18yGQlzA!2e0!3e5!7i13312!8i6656!6m1!1e1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Tak já Žamberk jenom projel,myslel jsem že bude alespoň nějaký ukazatel a nevšiml jsem si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 To je dobrý, já tam loni taky bloudil a Motos pro mě musel na hlavní a mávat rudou vlajkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Je to prdel, co by si chtěl. No vidíš to, jak jsi snížil auto, tak to začlo málo žrát. Mám ověřené, zapisuji do spritmonitoru tankování dle tankování, že PP vždy lže o cca 0,15l samozřejmě do mínusu než je reál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 To jo, kdepak je ten náš Motos, se někde nudí v tom horku na pláži když jde do vody, tak přes davy černých uprchlíků se do vody ani nemůže dostat a k tomu se mu může stát, že někdo s Kalachem si splete pláž s mysliveckou střelnicí. No není mu co závidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 (editace) Kdy zajedeme k Motosovi zase na inspekci? To je na Slapech i ve všední dny, nebo jen víkendy? Editováno: 30. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 To jo,docela jsem se divil a jel jsem celkem svižně, žádná couračka... Akorát už jsem si škrtnul jednou na retardéru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Offroadí Rapid, zaplať Škoda za něj. Clinte, te´d to tam bude mít všechno vyžraný, nemá cenu jezdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Stringo, tak já naštěstí na retardech neškrtám....to musíš mít tedy hodně nízko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky