Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Taky mě to po ránu lehce houpe, ale nic co by stálo za zmínku. Pokud se na to nesoustředím, tam o tom ani nevím. Je to studený, nepřímý vstřikování, určitě bohatší směs atd. takže si myslím, že je to normální. Řazení mě, ale chodí dobře. Já si akorát nemůžu zvyknout na spojku, mám jí celkem vysoko a občas si připadám jak v autoškole :-)

Vloženo (editace)

Jj to houpání je fakt neznatelné pokud se člověk na to nezaměří. Poprvé mě to docela udivilo ale teď to přestávám vnímat. Asi je to i tím že každý den přesedám Roomster / Berlingo kde ten chod je taky jiný. S tím řazením kor u jedničky je to fakt znát. První zařazení jedničky jde na dvakrát podruhé je to ok. Jakmile se rozjedu a zastavím tak opět. U té čtyrky je to spíše náhodně. Nejdřív jsem si myslel že to je prackama ale tak snad řadit umím:)

Spojka je opravdu nahoře, první jízdy jsem pořád vytáčel motor, dnes mi to už nepřijde.

Editováno: , autor: flacek
Vloženo

No ale prvne to dej sem a pak i tam bo my mistni uz se moc na prvni stranky necumime tak at nam neco neunikne :D Ta prvni stranka je vlastne takove predstaveni toho daneho vozu a tak to ma byt.

Vloženo (editace)

Tak v pondělí dojel otec do práce (Room 1.4 16V, r.v. 07, 116tkm najeto) a už při příjezdu se auto chovalo divně. Pro prošlápnutí jasný příznak že auto jede na 3 válce, při jízdě začal i blikat "vrtulník" takže se auto dalo do servisu. V úterý hotovo a byla dle předpokladu vadná jedna cívka, celková oprava i s prací 1.500,-Kč a to mu ještě po 3letech umyli auto, že ho prý ani nepoznal:D Nevím jestli jsem můžu psát o jaký servis se jedná ale je to autorizák na Veleslavíně a  jednání a oprava na 1 s * :)

Vloženo

Mám jeden dotaz ohledně informace o serv.prohlídce. Nyní se mi to zobrazuje takto, v tom je započtena i informace o oleji nebo se to týká opravu jen servisu?

V návodu se píše toto, tak mě zajímá kde je chyba, pokud teda je.

Na 10 s se zobrazí následující hlášení.

Výměna oleje ... km / ... dny/dní

Inspekce ... km / ... dny/dní

Vloženo

Já tam tu informaci mám menším písmem a nahoře je info o výměně oleje (ta už se zkracuje tím, že jezdím couračky s hodně startuju) a dole info o inspekci. Možná ti oba údaje vychází zatím schodně tak ti to zobrazuje dohromady.

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Takže dnes vyzvednuto auto po výměně oleje po 3tis km. Mimochodem kolik je obsah olejové náplně? Teď na to koukám a je fakturováno 4,5l což se mi zdá jako blbost.

post-64149-0-34037900-1435585090_thumb.j

Vloženo

jj, je tam 3,2 litru. Je to stejně brutal dát za výměnu oleje přes 4t. kč, (za olej, filtr a prácu.....) to si dělám za 600,- (prácu nepočítám) proč sis to nenechal vyměnit mimo autorizák?

Vloženo

Na olej sem koukal a je ho tam víc než bylo předtím, aspoň od pohledu vypadá víc "čirejší" než původní. Olej. filtr je černý a na tý jakoby matici je vidět že byl na něj použit klíč. Jinak doufám že u Přerosta nejsou takový "svi*e" aby tohle falšovali i reference co jsme se dočetl nebyly špatné, prodejce nás zná dobře takže doufám že když už za litr oleje chtěj takový peníze tak tam fakt je.

Jinak po dobu záruky to řešit nebudu, první nové auto a chci to mít po stránce papírování a záruky v pořádku, samozřejmě po záruce mě v autorizáku na tyto práce už neuvidí.

Vloženo (editace)

Blby je, že ta první výměna je znát. Šroub je zalepeny barvou a filtr je aktuálně sedy (u tsi). A když je člověk vázaný zárukou na další dva roky od prodejce, tak si to nelajsne.

Editováno: , autor: Peky1
Vloženo (editace)

Třeba v Náchodě ne.... Stal 1400kc.

Zadnej šroub není zamatlan barvou, keci nikdo to nepozna. Filtru si nikdo nevsima, je Jim to uplne jedno.

A olej si muzes přinést svuj, ovšem se správnou specifikaci

7795bdd0e1681108dadd1fa59ecf569d.jpg

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Odpověd ze servisu

Dobrý den pane xxy ,
děkuji za váš dotaz , výrobcem daný obsah 3,2 L oleje je daný na spodní rysku měřiče oleje ,
při standartní náplni se olej dolévá po horní rysku , tedy na maximum.
Vloženo

No tak jsem si vyhledal v dílenské příručce toto a jeslti to chápu správně tak po rozebrání motoru je max 3,5l takže u normální výměny bych to tipoval cca 3litry max

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...