Clint Vloženo 30. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Pawouku, u Opela je napsaná spotřeba hodně velké sci-fi, uplnej Jules Verne, kamarád ji má a spotřeba je vyšší jak u srovnatelného motoru koncernu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Spotreby jsou vyssi vyrazne pac Astry a Insignie jsou tezky jako krava, hlavne Insignie, ta i diky tomu ac relativne vykonne motory tak diky vaze nic moc. Ale one vypadaji dobre a tady plati u obou modelu, ze myslivec je hezci, ja to tak alespon mam. Ale reknete mi, kfo dnes jezdi v Oplu, je jich poskrovnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Mno, tak OIII je to ještě odvážnější. 1.6 TDI 81 kW má triádu 3,9 / 3,1 / 3,3... Je to tedy úplně stejný nesmysl. Počítám, že Astra bude také 1.6 TDI 81 kW. OIII Combi s tímto motorem má 1280 kg, Astra asi 1500 (přesný údaj jsem nenašel). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Tak to je 220 kg rozdíl, čili asi já a Petrrr vzadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Jo, to je o Astře známo, že je poněkud obéznější, přitom prostor v interiéru oproti konkurenci nic moc. Jen nějak nerozumím tomu, proč proboha na ježdění po Praze vybírají takovou velkou kraksnu. Když už, tak hatchback by stačil. Osobně bych raději něco ve velikosti Fabie... Bohužel, nová firemní dopravní politika má za nejmenší auto právě toho kombíka. Ale ono to může být za pár týdnů/měsíců všechno úplně jinak. Abych nakonec nebyl rád za Opla. Ale zatím ho nemám, tak se musím péct ve Fabii. Kdyby měla klimu, tak jsem tu Astru odmítnul. Tam abych se bál, že někde poškrábu nějaký plast a budu to muset zaplatit. Ozi, nevíš náhodou, jak to chodí v těchto případech s Arvalem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Já jsem dneska poprvé dolejval olejíček do svého chrochtáka.....0,3 litru po najetých 10tis km. Byl jsem dneska na Štemberku s rodinou a vzali jsme i synka sousedů, co je stejně starej jako můj rošťák. No Pancho by z toho radost neměl Pošlapané prahy a těsnění, neustálá másáž zezadu do opěradla a další vymoženosti dětských přesunů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Pawouku, u Opela je napsaná spotřeba hodně velké sci-fi, uplnej Jules Verne, kamarád ji má a spotřeba je vyšší jak u srovnatelného motoru koncernu. Clinte jenze Verne mel vetsinou pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 To je taky fakt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 No ja Clinte za svych 45tis km nemusel dolevat ani jednou ani deci. No u chrochtaku to zacina pomalu u TSI rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Kdo by to byl rekl, ze se nekdy bude krast ze? http://auto.bazos.cz/inzerat/49439062/NABIZIM-10000-.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Až ten čorkař zjistí, že je to 1.2 TSI, půjde se sám dobrovolně přiznat na policejní stanici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 No ja Clinte za svych 45tis km nemusel dolevat ani jednou ani deci. No u chrochtaku to zacina pomalu u TSI rychle. LL olej... S tím je to normální, i když tady možná o něco dřív, než bych čekal. Osobně bych si první dolití tipnul na 20 000 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Mam stale LL. Opravim te s tim Rapidem, az ten zlodej zjisti ze misto Octavky v TDI ukradl Rapuda s TSI tak se nejenom pujde priznat ale pred tim se jeste obesi. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 (editace) u generace co má Klint, je běžný dolejvání i po 15000km... jinak kolegovi nesvítí pravá ledka v xenonu, kvalitní auta fakt Editováno: 30. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Tak to je na výměnu světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Jaka ledka kdyz xenon je vybojka, jsem z toho Clintuv zajic. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 (editace) Já jsem dolejval zatím u každého auta. I u supáka 1,9 TDI 96kW jsem na 15tis kolem litříku dolejval..... Jak může Petrrr napsat, že na 45 tis km nikdy nedolejval, když mu každých 15tis mění olej Editováno: 30. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 A to já jen u FI 1.4 16V, ale ty jsou známy svojí žravostí. Pak samozřejmě u 1.2 TSI, ale to je zmetek. U Octy nic. Tam to klesne za 15 000 km tak možná o 1-2 mm. A někdy ani to ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 No ono je to možná první dolití při 28tis km, nevím. Já to kupoval s 18tis km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 (editace) Ja u O1 TDI doleval behem 15tis intervalu tak 0.5l a to az po 140tis. Zase, ty mas hodne vysoky podil dalnic, coz ja nemam. Tak treba jestli to neni tim. Editováno: 30. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 ja sem akorát u té mé 1.8 TSi dolejval když sem to koupil, tak to bylo na minimu..ale pak sem hned za tyden vyměnil olej a od ty doby nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Lecba chipem [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Pawouku Astřička bude pěkná, ale je to opravdu nějak zvláštně těžkopádné auto, navíc ještě jestli ta combi...Já měl hatch v benálu a jezdil jsem za cca 8 l/100km... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Pawouku ja u 1.2 TSI nedolevam aktualne ani u jedne. U 2.0 TSI taky ne a jedine kam jsem dolival bylo do TDI Astra je pekna. Ja tedko bojuju s tim co dostanu, bude to asi docela vtipne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky