Petrrr Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 http://www.novinky.cz/auto/374071-bmw-vstrikuje-do-motoru-vodu-zvysuje-to-vykon-a-snizuje-spotrebu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 (editace) Ten gril na tom dešti uplně zreznul, za to by ani pade nebylo Ten sud jo, ten vrátím v Krušárně a pak budeš mít koleno, co svět neviděl Lego je dobrý brát rovnou z fabriky za poloviční ceny. Jenže je to polovina doporučených cen a tak to vyjde asi na dvě třetiny ceny, než na netu....Pak v Rakovníku máš hrabárnu Lega a tam si můžeš na váhu nahrabat kolik chceš Ideální, když ti chybí nějaká kostička... Editováno: 3. Červenec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Aha, tak až na to přijde čas, dáš mi školení o legu, hrabárna - to roste jako někde na poli? Detaily mi vysvětlíš při večeři a Tvém koleni grátis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Objednal jsem 12 míst v Krušárně, to by mohlo stačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 A jedno extra velké místo na stole pro to koleno, abych se tam já s tím kolenem vešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Ve vnitř? To tam chcipnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 To už vedra pominou a bude zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Tak premyslim cim prijedu jestli fobii abyste videli jak leta 1.2 TSI a podporil jsem Petra a nebo CarCOOLkou, abyste videli jak mam spinave auto a ze i obcas jezdi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 A kdo bude hlídat auta? Radiusův pes obranář? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Strčíme lizpiče Radiuse Motosovi do vejfuku a bude hlídat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 tak kdyz bude hlidani, to bych mohl vzit na vejlet RSo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Sem vylezl ven z klimatizované místnosti na plochu a to je rána to vedro.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Na sluníčku jsem dnes v 18:18 měl toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 C, to mam v Thalii vez klimatizace bezne a to za jizdy s otevrenyma okynkama. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 No to já taky, ale ve Fabii. Naštěstí už moc dlouho ne. Doufám tedy, že všechny Astry mají AC v základní výbavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Tak ja si sedel v kanclu 21 stupnu, obed na zahradce ve stinu cca 25 stupnu, kancl 21, auto 23, doma mame 24 tedko zlata stara cihla s metrovou stenou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Hm, v kanclu mám tak akorát hic, v autě taky, v MHD a doma jakbysmet. Asi emigruji na Island. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Muzes se pripojit k utecencum ze Sirie, naskocit na kamion a vystoupit ve Svedsku. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Pawouku tak se stav za mnou v práci na kafe přistě. Dáme kafe, dostaneš brambůrky a vychladit se klimou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 No ono to taky není úplně GOOD s tou klimou a hlavně s přechody v autě... Já už mám týden suchej kašel, jinak mi nic není, jenom rýma a chrchlam jako tuberák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Ozi dík, třeba to někdy využiji. Stringo, mně tyhle přechody nějak nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Stringo, ono je ideal ty prechody nemit. Ja mam prakticky jen kdyz dojedu dom, tak prechod auto byt, max do te hospody, ale to byl malinkej rozdil. Pawouku vsak jasny, meli bychom tam mit kancl snad do konce roku, mozna do pulky pristiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Musim rici ze me driv ano kdyz jsem mel manualni. S auto je to uplne o nicem jinem a nikdy uz jinak. Klimu rocne desinfikuji a menim kabinovy filtr taky rocne, nad ramec intervalu. Preci jen v tom aute pak vse dychas a dychat plisnove spory se mi opravdu nechce, bolest hlavy apod. U O1 jsem to tolik neresil. Pak teplotu nenastavuji nikdy aby rozdil vnitrek venek byl vyssi nez 6-7 st.C. Pred planovanym cilem cca 10 min klimu vypinam. Dulezite je taky jak mas nastaveny vydechy, u auto je ma vsechny co nejvic nahoru bocni mirne do vnejsich stran tak aby proud vzduchu smeroval nad hlavu a v aute to pekne cirkulovalo a ja primo ten ledovej vzduch nedejchal. Tak to mam celorocne a a rezim auto a o nic se nestaram, z tech hromadu cudliku vyuziji jen funkci v zime rychle rozmrazovani celniho skla. Dle meho to pracuje suprove, az na chlazeni schranky, tam mi prijde ze vzduch neni, pokud vubec je, studeny jako z vydechu vnejsich. Proste to nic neuchladi a ten vanek co tam je, je k nicemu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 (editace) Však kinder auto má klimu na způsobu větráku přes pytel kostek ledu Nemusíš nám zamlčovat, že každé ráno vybereš mrazák Editováno: 4. Červenec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 takovej řetěz v kinder kár nenajdeme https://lh3.googleusercontent.com/0O5T_btMNEuUro5FMwdyJ1DlMYbEkL0BDzSRiWM80dmn=w442-h785-no https://lh3.googleusercontent.com/4d5Wq3Iecsq3NBh11Ynqk7UzrNUaG4O_GLkYJh54sagp=w442-h785-no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky