Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ten gril na tom dešti uplně zreznul, za to by ani pade nebylo ;)  Ten sud jo, ten vrátím v Krušárně a pak budeš mít koleno, co svět neviděl :D

Lego je dobrý brát rovnou z fabriky za poloviční ceny. Jenže je to polovina doporučených cen a tak to vyjde asi na dvě třetiny ceny, než na netu....Pak v Rakovníku máš hrabárnu Lega a tam si můžeš na váhu nahrabat kolik chceš ;) Ideální, když ti chybí nějaká kostička...

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Aha, tak až na to přijde čas, dáš mi školení o legu, hrabárna - to roste jako někde na poli? Detaily mi vysvětlíš při večeři a Tvém koleni grátis. 

Vloženo

No ono to taky není úplně GOOD s tou klimou a hlavně s přechody v autě... Já už mám týden suchej kašel, jinak mi nic není, jenom rýma a chrchlam jako tuberák...

Vloženo

Stringo, ono je ideal ty prechody nemit. Ja mam prakticky jen kdyz dojedu dom, tak prechod auto byt, max do te hospody, ale to byl malinkej rozdil.

Pawouku vsak jasny, meli bychom tam mit kancl snad do konce roku, mozna do pulky pristiho  :kol-28:

Vloženo

Musim rici ze me driv ano kdyz jsem mel manualni. S auto je to uplne o nicem jinem a nikdy uz jinak. Klimu rocne desinfikuji a menim kabinovy filtr taky rocne, nad ramec intervalu. Preci jen v tom aute pak vse dychas a dychat plisnove spory se mi opravdu nechce, bolest hlavy apod. U O1 jsem to tolik neresil. Pak teplotu nenastavuji nikdy aby rozdil vnitrek venek byl vyssi nez 6-7 st.C. Pred planovanym cilem cca 10 min klimu vypinam. Dulezite je taky jak mas nastaveny vydechy, u auto je ma vsechny co nejvic nahoru bocni mirne do vnejsich stran tak aby proud vzduchu smeroval nad hlavu a v aute to pekne cirkulovalo a ja primo ten ledovej vzduch nedejchal. Tak to mam celorocne a a rezim auto a o nic se nestaram, z tech hromadu cudliku vyuziji jen funkci v zime rychle rozmrazovani celniho skla. Dle meho to pracuje suprove, az na chlazeni schranky, tam mi prijde ze vzduch neni, pokud vubec je, studeny jako z vydechu vnejsich. Proste to nic neuchladi a ten vanek co tam je, je k nicemu.

• Pozitivní 2
Vloženo (editace)

Však kinder auto má klimu na způsobu větráku přes pytel kostek ledu  :kol-48:  Nemusíš nám zamlčovat, že každé ráno vybereš mrazák

Editováno: , autor: Clint
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...