Clint Vloženo 4. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 (editace) To rozhodně ne, pač Petrrrova kinder kárka má standartně tenhle: Editováno: 4. Červenec 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Tak co ředitele vápenek a posedávači pod klimatizací. Já mám asi nejhorší ďábelský týden za sebou, peču se doslova zaživa. Proto vyhlašuju stávku a odjíždím z práce o den dříve, žádná eko jízda to nebude doufám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 My máme na letišti na ploše 36 stupňů...prostě krásnej teplej den 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Takhle jsem tu měl celý týden, děti mě doma nepoznání a budou křičet že žádného přistěhovalce doma nechtějí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 U nás dneska 36-38 podle toho jak šly mraky občas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 My máme na letišti na ploše 36 stupňů...prostě krásnej teplej den Jenomže ty jako letový dispečer sedíš na velíně pod klimatizací a o pauzu se jdeš na 5min pomuchlovat se zajícema. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Stringo, ono je ideal ty prechody nemit. Ja mam prakticky jen kdyz dojedu dom, tak prechod auto byt, max do te hospody, ale to byl malinkej rozdil. Pawouku vsak jasny, meli bychom tam mit kancl snad do konce roku, mozna do pulky pristiho To tady u nás moc dlouho nepobudeš. K teplotním přechodům, tss, z auta vychlazeného na 20° vylézt ven, kde je nějakých 35° celkem nic moc není. V práci máme v zimě občas jiné šoky, co takhle vypadnout z místnosti, kde je skoro 40°, ven na mráz -10°C a obráceně? To už je jiné kafe, takže toto mě nemůže rozhodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 u Panca na mycce dneska pres 39°. Jinak za mě spokojenost, super funkcni klimoska v aute mi delala pohodicku ted uz jsem doma a od vcera nam bohuzel trochu vzosrla teplota dneska pres den, ale uz se to tu zase ochlazuje na krasnych 24 stupnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 https://www.alza.cz/delonghi-pac-cn-91-d2422011.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 To by šlo, jen kdo mi to koupí do kanclu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 no ty to hodíš na firmu ne? stačí když ti to někdo vyfakturuje jako kotel, trubku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Twl, my máme kotle s výkonem v MW a ne nějaké kotlíky s 10 kW, takže to by neprošlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 musíš se domluvit s dodavateli, jde vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Ty vole ta spotreba, co to sezere za hodinu mi lednice doma nesezere za 24h. To radeji at chcipnu na vedro. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 No co, kolik to je? Asi šest korun za hodinu? V práci by mně to bylo jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Ja mam manzrlku a ta me oviva vlhkym prosteradlem a je to zadarmo. Jinak jsem se vratil s cyklo tour 2x 22 km. Much mam plnou hubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Tak to by mě ta klimatizace vyšla určitě levněji, než vlastnit manželku. PS: hlavně ji mohu vypnout kdykoliv potřebuji, což u manželky není reálné. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 (editace) tak jestli 6 korun za hodinu, poběží ti denně 8-10 hodin.. ovšem bych si ji nedával do všech mítností, ale třeba do jedné - dvou... Editováno: 4. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 No a kolik je ročně takových dnů, jakou jsou teď? Mně by stačila jen jedna. Domů dokonce i méně výkoná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 (editace) však jedna... ale tak někdo si může nechat udělat dvoujednotkovou klimu a stačí nadimenzovat na 2 místa třebas Editováno: 4. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Ja mam takovej ten stredni vetrak, ale sere me ze to jen dela vitr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Mobilní klimatizace jsou na hovno, v noci nepoužitelné kvůli hluku motoru kompresoru a výkon nic moc. Navíc to vzadu fouká z hadice o průměru hajzl odpadu horký vzduch a kam s ní? Udělat do zdi nebo okna díru? Navíc je potřeba, aby studený vzduch foukal u stropu a ne u podlahy. Horký vzduch se tak permanentně drží u stropu. Měl jsem ji doma dva dny před pár lety a byl jsem rád, že jsem ji vrátil. Klimu ano, ale dvoudilnou s kompresorem a větrákem venku na fasádě 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Já mám taky větrák, v noci mě ofukuje a vlasy mi v tom větru vlají že strany na stranu :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 To jo, slehaji manzelce do oci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Já tady kde spím tak příjemných 17 stupňů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky