Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak co ředitele vápenek a posedávači pod klimatizací. Já mám asi nejhorší ďábelský týden za sebou, peču se doslova zaživa. Proto vyhlašuju stávku a odjíždím z práce o den dříve, žádná eko jízda to nebude doufám.

Vloženo

My máme na letišti na ploše 36 stupňů...prostě krásnej teplej den :)

Jenomže ty jako letový dispečer sedíš na velíně pod klimatizací a o pauzu se jdeš na 5min pomuchlovat se zajícema.
  • Pozitivní 1
Vloženo

Stringo, ono je ideal ty prechody nemit. Ja mam prakticky jen kdyz dojedu dom, tak prechod auto byt, max do te hospody, ale to byl malinkej rozdil.

Pawouku vsak jasny, meli bychom tam mit kancl snad do konce roku, mozna do pulky pristiho  :kol-28:

To tady u nás moc dlouho nepobudeš. :kol-28:

K teplotním přechodům, tss, z auta vychlazeného na 20° vylézt ven, kde je nějakých 35° celkem nic moc není. V práci máme v zimě občas jiné šoky, co takhle vypadnout z místnosti, kde je skoro 40°, ven na mráz -10°C a obráceně? To už je jiné kafe, takže toto mě nemůže rozhodit. :kol-31:

Vloženo

u Panca na mycce dneska pres 39°. Jinak za mě spokojenost, super funkcni klimoska v aute mi delala pohodicku :)

ted uz jsem doma a od vcera nam bohuzel trochu vzosrla teplota dneska pres den, ale uz se to tu zase ochlazuje na krasnych 24 stupnu... :)

Vloženo

Tak to by mě ta klimatizace vyšla určitě levněji, než vlastnit manželku. :kol-48: 

PS: hlavně ji mohu vypnout kdykoliv potřebuji, což u manželky není reálné. :kol-28:

• Pozitivní 4
Vloženo (editace)

tak jestli 6 korun za hodinu, poběží ti denně 8-10 hodin.. ovšem bych si ji nedával do všech mítností, ale třeba do jedné - dvou...

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

však jedna... ale tak někdo si může nechat udělat dvoujednotkovou klimu a stačí nadimenzovat na 2 místa třebas ;)

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Mobilní klimatizace jsou na hovno, v noci nepoužitelné kvůli hluku motoru kompresoru a výkon nic moc. Navíc to vzadu fouká z hadice o průměru hajzl odpadu horký vzduch a kam s ní? Udělat do zdi nebo okna díru? Navíc je potřeba, aby studený vzduch foukal u stropu a ne u podlahy. Horký vzduch se tak permanentně drží u stropu. Měl jsem ji doma dva dny před pár lety a byl jsem rád, že jsem ji vrátil. Klimu ano, ale dvoudilnou s kompresorem a větrákem venku na fasádě

• Pozitivní 3
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...