Petrrr Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Ozi, to ovšem souhlas. je to cenová politika Prazdroje to je pravda, hostinští za to nemohou, paradoxně na Plzni vydělávají nejméně, mnohem méně než na menších pivovarech. Švagr dělá v gastronomii co by provozní jedné restaurace ( i s tankovou Plzní). Když zmiňuješ Lokály, tak tam mají nejlepší tankovou Plzeň vůbec, tank přímo pod výčepem apod. to vše hraje roli. Švagr ji má v Praze myslím za 38. U nás ji mají kolem 30. Jsou to zlodějové a to v tom souhlasím. Na ten radegast jsem zapomněl. Ta 12tka ležák je opravdu také dobrej. Kozel nepovažuji za pivo, ale sračkomet, možná už se to ovšem změnilo. Kozel se vaří ve Velkých Popovicích a v cisternách se dováží do Plzně a tam se stáčí. Vše co se stáčí do petek z principu nechlastám. Jak jsem psal, klidně těch 40kč dám, protože já nejedu v kvantitě a když už jednou za uherák jdu na to pivo, rád si ho vychutnám a nevadí mi, že si připlatím. Braník, už jsem našel co tam rvou, nemohl jsem si vzpomenout maltózový sirup, to nemá v pivu co dělat. Voda, slad, chmel, vše ostatní je navíc a nebo naopak nahrazuje nebo urychluje, dochucuje původní surovinu. S chmelem máš pravdu, to není na škodu, jestli je to v garnulích nebo ne, nějakej extrakt ale neberu. Třeba zrovna Bernard má svoji sladovnu, svůj slad atd. prostě poctivě vyráběná piva, možná i ten Budvar, ale tomu jsem nikdy nepřišel na chuť. Mně samotného v hospodě pivo pít nebaví. Doma lahváč si dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 (editace) Jo tak to je bohuzel. Kozel jedenactka je dobra. Petky obecne maji vyznam na vodu a nebo do mista, kam se to nahovno nosi, to je cele. Jinak lahvac je lahvac a tocene je tocene... Jo s tim slozenim souhlas. Chmelovy extrakt pouziva i plzen. Je to proste vylisovana tekutina z chmelu a to je cele, v podstate je to to same jako granule... Editováno: 7. Červenec 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Granulovaný pivo, to bych si mohl nechat patentovat... Jenom zaleješ sodovkou a máš Plzeň 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Kdepáák, Plzeň dává granule, byl jsem tam a i jsem měl možnost si ochutnat, přičichnout apod., stejně jako slad atd. Jinak souhlas. A všem co se o pivo trochu zajímají jako výlet doporučuji prohlídku Plzeňského pivovaru, od sklepů až po fungl novou stáčírnu a i s malým otočným kinem v rámci prohlídky s výkladem. Součástí je degustace Plzně dělané po staru v těch dubových sudech ve sklepích. Vstup je myslím 100 kč, v rámci areálu se jezdí busem atd. Já u té degustace do sebe nalomil asi 3 piva (tehdá i za těhotnou manželku) tak že se nám vstup vlastně zaplatil. Navíc to pivo z těch sudů se normálně neprodává je to jen pro ty návštěvníky a rozdíl mezi tím ze sudu a tankovým ve prospěch sudu je stejný asi jako mezi lahváčem a točeným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Granule to jsou furt a furt jim to pijete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Stringo: ty máš dost, ale ani bych se nedivil a jednou to určitě přijde, instantní pivo z pytlíku . Když už se pivo prodává i v petkách. Ve stáčírně na můj dotaz, zda-li se bude i Plzeň stáčet do petek jsem byl ujištěn, že nikdy ( to mají také štěstí). Na tom si oni zakládají u Plzně. Ale Kozla, Gambáče atd. tam stáčí jak do lahví, tak do petek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Všechno je dneska z náhražek, to si nevybereš, pokud nejdeš do malého pivovaru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Stringo: ty máš dost, ale ani bych se nedivil a jednou to určitě přijde, instantní pivo z pytlíku . Když už se pivo prodává i v petkách. Ve stáčírně na můj dotaz, zda-li se bude i Plzeň stáčet do petek jsem byl ujištěn, že nikdy ( to mají také štěstí). Na tom si oni zakládají u Plzně. Ale Kozla, Gambáče atd. tam stáčí jak do lahví, tak do petek. Není to nereálné, když si běžně děláme kafe instantní, tak proč ne pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Kdepáák, Plzeň dává granule, byl jsem tam a i jsem měl možnost si ochutnat, přičichnout apod., stejně jako slad atd. Jinak souhlas. A všem co se o pivo trochu zajímají jako výlet doporučuji prohlídku Plzeňského pivovaru, od sklepů až po fungl novou stáčírnu a i s malým otočným kinem v rámci prohlídky s výkladem. Součástí je degustace Plzně dělané po staru v těch dubových sudech ve sklepích. Vstup je myslím 100 kč, v rámci areálu se jezdí busem atd. Já u té degustace do sebe nalomil asi 3 piva (tehdá i za těhotnou manželku) tak že se nám vstup vlastně zaplatil. Navíc to pivo z těch sudů se normálně neprodává je to jen pro ty návštěvníky a rozdíl mezi tím ze sudu a tankovým ve prospěch sudu je stejný asi jako mezi lahváčem a točeným. Hele nevim, v Radegastu, kterej je taky Plzenskej rikali, ze tedko jedou granule, ale do budoucna prave kvuli lepsi skladovatelnosti chteji taky prejit na extract. Ono to v principu nic spatneho neni, protoze uz je fakt jedno jestli to jsou granule nebo neco jineho... Granule to jsou furt a furt jim to pijete snazime se jim to nepit... Granulovaný pivo, to bych si mohl nechat patentovat... Jenom zaleješ sodovkou a máš Plzeň vodka tabletnaja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Dobráci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Nj, klasika, delaji to vsichni a tady se na to jen upozornilo. Navyseni ceny bude nasledovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 jojo... potraviny tady máme dražší jak nazápadě a ještě s hroznou kvalitou, takhle se rejžují prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 bohuzel to je obvykle politika materskych nenazranych spolecnosti prave ze zapadu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 pawouku ty jsi kabrňák. my o pivu a ono tohle. Já tyhle piva nekupuji a nepiji, od teď ovšem už nebudu vůbec ani točený. V Krušovicích do mě už nedostanete ani kapku. A protože ZULU kola spadá pod Starobrno, tedy pod Heineken je s ní konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Vy jste tu rozjeli, asi to přejmenuji na pivnici U Clinta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Clinte uz hledej novou hospodu, pac Petr uz to pit proste nebude... Pivnici u Clinta nee, pac my tady nikdo nepijeme, jen o tom kecame... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 ty si otevřeš hospodu? No konečně, nebudeme muset pít v Krušárně ty patoky, už aby si pomalu zase rezervoval sud s kofolou, zahradu, souseda, mmanželku, grill, stan apod. Mohlo by se to stát u tebe na zahradě tradice. Když ofigo srazy Clintovy skončily a já budu muset ztrhnout samolepky z okna, tak toto by byla lepší alternativa. GARDEN PUPP CLINT vidím to jako nápis nad brankou. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 To ti nezbude, než pít vodu z Krušovického potoku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 No v těhle vedrech ji tam moc nebude. Ale co, mám v autě vodu do ostřikovačů, taky to je barevný a sladký akorád bez bublin, kdyby bylo nejhůř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Samolepky prostě změním na název našeho klubu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 (editace) dyt všude píšeš že klub je jenom tvůj, tak nás ted tady nemlž! já bych třeba chtěl aby se jmenoval po Petrovi! Editováno: 7. Červenec 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Však to byl nápad můj a organizaci dělám také já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Tak to myšleno fakt nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 A jak to bylo, já o žádné funkce nestojím - nemám na to auto, v hierarchii klubu jsem až ten poslední a mohl bych dělat tak akorád uklízečku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 bylo to rejpnutí a nic víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky