Petrrr Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Barbosso, tankuji jen a pouze u Eurooilu jako ty a dokonce Optimal 95 což je ten jejich vylepšenej benzín, ve svém okolí včetně práce má 3 Eurooily a rozdíl v ceně u nich je, tak proč platit více že? Navíc jako klient poštovní spořitelny mám na každý litr u EO 0,40 kč slevu při platbě kartou. Tedy hledám nejlevnější, ale mezi svými. Můžu mít i ONO v Sokolově, ale to není pro mě. Pro mě jednoznačně nejlepší poměr cena výkon EO vede ( i díky té slevě). No te´d u nichbudu brát klasik benzín a prát do něj ten zelenej zázrak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Tak to si počkám na tvoje hodnocení, protože věřím že ty si to pohlídáš. A pak to možná skusim na stařičký fabce ale nevím jestli ji to spíš neuškodí už má 200tis. S ropakem nevím nikdy jsem tohle neřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 já to taky nikdy neřešil, i když jsem vždy tankoval jen u značkových stanic, nepočítám ONO. Ale když přišel Motos s pawoukem a zasvětil nás do problematiky tajů a hlavně PROBLÉMŮ TSI motorů (a ne jen jich, ale všech přímo vstřikových motorů) a protože Motos už testoval na svém voze a po přečtení těch článků z laboratorních testů ze SM tak tomu začínám věřit a primární u mě není zvyšování výkonu a nižší spotřebu i když to s tím lehce souvisí, ale o životnost motoru. Což u TSI je docela pochopitelné. Do dehtu u O1 jsem to snad lil jenom v zimě, popř. tankoval VERVU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 (editace) U dehtu to funguje. Tam to dávat co mám naftu. A do rs pokud nedávám vervu. A jeste mavic octany. Ale kdyź to jde davam pokazde vervu. Editováno: 29. Červenec 2015, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 No tak do Fabie dávám občas vervu a do ropáka taky sem tam vezmu v Německu něco lepšího ale asi by to chtělo pravidelně. Ty jo, já nakonec tady zblbnu a začnu to tam lejt taky jakoby nestačil ten mazut do ropáka no kamarád mě do toho VIFu láme už nějakou dobu tak asi bude mít radost že jsem taky podlehl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Zmrdi pražský, právě jsem si během deseti minut vyzvedl objednávku v obchode. Když jsem parkoval byl jsem sám a když jsem přišel tak taky... AD pumpdroid známa věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Jak vyletet, jako manager se vzdelavas na netu a stranky jako skodahome atd. Prispivaji k vzdelani a profesnimu rustu. Kdyz studujes tu potravinarskou prumku. [emoji23] Ano vyletět, je to skoro na okamžitý vyhazov. Znám firmy, které si nechaly prověřit, co dělají zaměstnanci v pracovní době na firemních PC a pak nastala čistka. Já ti dám potravinářskou průmku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 (editace) Barbosso to je jasna vec, kazdy spravny pirat pouziva VIF. Doporucuje 11 piratu z 10ti. Az zase jednou dorazis a Motos s Pawoukem si te vezmou do parady budes hned kupovat sud 50 litru a bude se ti o nem i zdat. Ozi: jo takhle mame odreniu Nathalku vsechny rohy a to ani nejsme v Praze. Staci, jak to auto vic stoji nez jezdi. Je to na hovno ale tohodle si dotycny a uz vubec ne dotycna si toho nemuseli vsimnout, lehka oderka. Na Prahu Light contact. Pumpdroid tak ze jsem zase jednou pozadu jako Pawouk, no Pawouk je pozadu porad. [emoji23] Pawouku: No to by se u nas divili. [emoji1] zase ja jsem placenej od toho v podstate co udelam a terminy jsou terminy. Tak ze v podstate u nas je jedno kdo si co dela, pokud si udela to co ma. Treba dnes jsem v praci byl misto do 15:30 do 17:30 protoze zo bylo potreba. Je treba to pred dov dotahnout do nejake podoby aby me i sef mohl alespon castecne zastoupit kdyby neco. Editováno: 29. Červenec 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Jenže vy jste tam ve firmě dva, nebo tři. Zatímco ve velkých firmách je to poněkud něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Ted uz skoro jo, je nas 6. No je jasne ze u velkych firem je to jine. Na druhou stranu mam pocit ze zamestnanci musi vedet ze jsou monitorovani. Pak to beru. Zase sikanu v podobe kdy ti stopuji jak dlouho jsi na hajzlu apod. i to je tady bezne v nekterych fabrikach vlastnenych Nemci to uz moc neberu. Zase neznam nikoho kdo dela 100% celou pracovni dobu. Krom tedy leteckych dispeceru a jinych par zamestnani asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Petre no je to az do plastu to me sere nejvíc, jinak by se to rozlestilo. Jako bonus je k tomu otisk rámečku skoro na středu nárazníku z téhož mista. A tohle auto celkem hodně jezdí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Ted uz skoro jo, je nas 6. No je jasne ze u velkych firem je to jine. Na druhou stranu mam pocit ze zamestnanci musi vedet ze jsou monitorovani. Pak to beru. Zase sikanu v podobe kdy ti stopuji jak dlouho jsi na hajzlu apod. i to je tady bezne v nekterych fabrikach vlastnenych Nemci to uz moc neberu. Zase neznam nikoho kdo dela 100% celou pracovni dobu. Krom tedy leteckych dispeceru a jinych par zamestnani asi. Jistě, to se zapracuje do nějaké vnitropodnikové směrnice a pak se zjistí, že někteří lidé jsou na netu půlku pracovní doby i někdy i víc... Párkrát podobná akce proběhla i na některých úřadech. Já to nehodlám riskovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 To je jasny. To za ztratu zamestnani nestoji. To ja nekritizuji. Az si najdu novou work budu si taky muset zvykat na jina pravidla. Na druhou stranu se to da stejne obejit chytrym telefonem s internetem kdyby si mel, vis? [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 no jo Petr typický čecháček, jak hned vše ochcat... šílený fakt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Jistě, to by šlo, s tím nikdo nic nezmůže. Taky mě napadl notebook s mobilním připojením, ale nechce se mi platit za dvoje připojení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 (editace) a pawouk taky, jak vše ochcat"! tady pro petra pořádny spoilery na rapida http://www.escape6.cz/Exterier/Spoilery/Skoda/Rapid--NH--IDK19719/ Editováno: 29. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Kdepak, já mám relativní volnost v pracovní době, takže si nějakou dobu mohu dělat co chci, třeba číst noviny a to zcela legálně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 ja kdyz nesjou auta tak si muzu delat co chci:)) Treba parit BF a nebo lestit auto:)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Nejlip se ma stejne Clint, po draze posbira chciply rozsmelcovany holuby, zajice nebo utecence a zbytek prac. doby coz je 90% prochrape. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Kokto to je dobry na ocesani o obrubniky. Az budu mit opravdu sportovni auto pak se o tom da uvazovat, jinak me tyhle doplnky pro pubertaky nezajimaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Tak ted bylo na CT 24 o woknech 10. Zdarma jsou pro dosavadni uzivate 7 a 8 ke stazeni. Maji na to ale jen rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 no to sou bleskové na ČT24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 http://www.auto.cz/posledni-varovani-radary-budou-merit-rychlost-na-opravovane-d1-zatim-nanecisto-88444 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 (editace) A ja jsem pro. Neni rozhodne bezpecne kdyz tam lidi neco delaji, pokud tedy neco delaji a jini se jim 120 prohani za zady. Zase na druhou stranu ty prace by tam mely probihat 24h denne aby to bylo co nejrychlehi hotove 7 dni v tydnu tak jako treba v Nemecku. Editováno: 29. Červenec 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Tak jest. Tož pravda, že už jsem tam několikrát trochu zapirátil. Naposledy v noci jsem jedno z těch omezení projel asi ve 140, zavěsil jsem se za BMW5 a frčel za ním (samozřejmě v bezpečné vzdálenosti). Jenže to tam na té stavbě nebyla ani noha a na silnici taky žádné auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky