Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Barbosso, tankuji jen a pouze u Eurooilu jako ty a dokonce Optimal 95 což je ten jejich vylepšenej benzín, ve svém okolí včetně práce má 3 Eurooily a rozdíl v ceně u nich je, tak proč platit více že? Navíc jako klient poštovní spořitelny mám na každý litr u EO 0,40 kč slevu při platbě kartou. Tedy hledám nejlevnější, ale mezi svými. Můžu mít i ONO v Sokolově, ale to není pro mě. Pro mě jednoznačně nejlepší poměr cena výkon EO vede ( i díky té slevě). No te´d u nichbudu brát klasik benzín a prát do něj ten zelenej zázrak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já to taky nikdy neřešil, i když jsem vždy tankoval jen u značkových stanic, nepočítám ONO. Ale když přišel Motos s pawoukem a zasvětil nás do problematiky tajů a hlavně PROBLÉMŮ TSI motorů (a ne jen jich, ale všech přímo vstřikových motorů) a protože Motos už testoval na svém voze a po přečtení těch článků z laboratorních testů ze SM tak tomu začínám věřit a primární u mě není zvyšování výkonu a nižší spotřebu i když to s tím lehce souvisí, ale o životnost motoru. Což u TSI je docela pochopitelné. Do dehtu u O1 jsem to snad lil jenom v zimě, popř. tankoval VERVU. 

Odkaz ke komentáři

No tak do Fabie dávám občas vervu a do ropáka taky sem tam vezmu v Německu něco lepšího ale asi by to chtělo pravidelně.

Ty jo, já nakonec tady zblbnu a začnu to tam lejt taky jakoby nestačil ten mazut do ropáka no kamarád mě do toho VIFu láme už nějakou dobu tak asi bude mít radost že jsem taky podlehl.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jak vyletet, jako manager se vzdelavas na netu a stranky jako skodahome atd. Prispivaji k vzdelani a profesnimu rustu. Kdyz studujes tu potravinarskou prumku. [emoji23]

Ano vyletět, je to skoro na okamžitý vyhazov. Znám firmy, které si nechaly prověřit, co dělají zaměstnanci v pracovní době na firemních PC a pak nastala čistka.

Já ti dám potravinářskou průmku. :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Barbosso to je jasna vec, kazdy spravny pirat pouziva VIF. Doporucuje 11 piratu z 10ti. Az zase jednou dorazis a Motos s Pawoukem si te vezmou do parady budes hned kupovat sud 50 litru a bude se ti o nem i zdat.

Ozi: jo takhle mame odreniu Nathalku vsechny rohy a to ani nejsme v Praze. Staci, jak to auto vic stoji nez jezdi. Je to na hovno ale tohodle si dotycny a uz vubec ne dotycna si toho nemuseli vsimnout, lehka oderka. Na Prahu Light contact.

Pumpdroid tak ze jsem zase jednou pozadu jako Pawouk, no Pawouk je pozadu porad. [emoji23]

Pawouku: No to by se u nas divili. [emoji1] zase ja jsem placenej od toho v podstate co udelam a terminy jsou terminy. Tak ze v podstate u nas je jedno kdo si co dela, pokud si udela to co ma. Treba dnes jsem v praci byl misto do 15:30 do 17:30 protoze zo bylo potreba. Je treba to pred dov dotahnout do nejake podoby aby me i sef mohl alespon castecne zastoupit kdyby neco.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Ted uz skoro jo, je nas 6. No je jasne ze u velkych firem je to jine. Na druhou stranu mam pocit ze zamestnanci musi vedet ze jsou monitorovani. Pak to beru. Zase sikanu v podobe kdy ti stopuji jak dlouho jsi na hajzlu apod. i to je tady bezne v nekterych fabrikach vlastnenych Nemci to uz moc neberu. Zase neznam nikoho kdo dela 100% celou pracovni dobu. Krom tedy leteckych dispeceru a jinych par zamestnani asi.

Odkaz ke komentáři

Ted uz skoro jo, je nas 6. No je jasne ze u velkych firem je to jine. Na druhou stranu mam pocit ze zamestnanci musi vedet ze jsou monitorovani. Pak to beru. Zase sikanu v podobe kdy ti stopuji jak dlouho jsi na hajzlu apod. i to je tady bezne v nekterych fabrikach vlastnenych Nemci to uz moc neberu. Zase neznam nikoho kdo dela 100% celou pracovni dobu. Krom tedy leteckych dispeceru a jinych par zamestnani asi.

Jistě, to se zapracuje do nějaké vnitropodnikové směrnice a pak se zjistí, že někteří lidé jsou na netu půlku pracovní doby i někdy i víc... Párkrát podobná akce proběhla i na některých úřadech. Já to nehodlám riskovat.

Odkaz ke komentáři

A ja jsem pro. Neni rozhodne bezpecne kdyz tam lidi neco delaji, pokud tedy neco delaji a jini se jim 120 prohani za zady. Zase na druhou stranu ty prace by tam mely probihat 24h denne aby to bylo co nejrychlehi hotove 7 dni v tydnu tak jako treba v Nemecku.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Tak jest. Tož pravda, že už jsem tam několikrát trochu zapirátil. Naposledy v noci jsem jedno z těch omezení projel asi ve 140, zavěsil jsem se za BMW5 a frčel za ním (samozřejmě v bezpečné vzdálenosti). Jenže to tam na té stavbě nebyla ani noha a na silnici taky žádné auto.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...