Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ty neznas koktu? Predstav si tohle, ja mam 110 kg pri 1.84m vysky. Kokta vazi stejne pri vysce 1.60 a ma velkou kudrnatou hlavu [emoji1]

petrrre neměl by jsi se taky odmlčet když jsi na tý dovolený aby jsme tě mohly pomlouvat. :rolleyes: 

koktu jsem ještě neměl čest poznat 

Jedli sme to ve čtyřech

A zitra, dnes jsem si zahral na Pancha a Vorwerkem vysal cely auto a vylestil celej interier.

Želvou nebo sonaxem

Psal jsem o interieru. Venek byl vcera na rucnim myti za 200.

motos tam jsem kdys spal, kdyz jsemse neplanovane vylil na slapech :)

pawouku moc pekne clanky...

petre, ja myl vcera sluzebni u pancha :) a intros sem si tam umyl taky... neni nad to mit skvele kamarady... :)

Deda se byl nedavno podivat na supa v salonu. Vrazili mu cenik. Tak jsem si ho prolistnul. Nezavisle topeni pouze s vyhrivanymi sedadli. Muze mi nekdo kurva rict k cemu mi budou vyhrivana sedadla kdyz budu mit nezavisle topeni?

• Autor

Zkoušel sem zase volat kinder Petrrrovi a zase chrápe. Ten člověk nedělá nic jiného, než žere nebo chrápe :D V takovou časnou večerní hodinu, jako je tahle, no chápete to? :D To když zavolám Koktovi i ve dvě v noci, vždycky to vezme.... ;)

(čert ví, kdo sem ty příspěvky za něj vlastně píše)

Upraveno od Clint

Petře bufik hřeje zepředu a sedačky ze zadu to je snad jasný ne :-)

A logicky tím pádem potřebuješ oboje

Sedacky vzadu me nezajimaji. Ale myslel jsem ze bufik je napojeny na rozvody topeni auta. Tedy i na vydechy zadni, pak je to vo hovne ne?

Petře v autě máš ventilátor a ten prostě fouká. a fouká prostě kam může. takže když máš klimatronic na auto, tak ano fouká i dozadu. 

třeba otcuv superb 2 má solární koletor, tak prostě pohání ventilátor

Upraveno od kokta7

on si petr tak trochu sedí na vedení a nebo spíš na topení a rozum má už v kufru.

• Autor

Teď mi volal a ptal se mě, co je to vlastně ten bufík, jestli to není třeba to přídavné topení :D

• Autor

Tak hoši,

Čaj o páté se bude konat

ve čtvrtek 20. srpna v Krušovicích

(klasicky hotel U Lípy)

Upraveno od Clint

Znamenam a zamítá všechny nového žádosti na akce v tomto termínu. ;-)

hosi sem vam sem ani nepsal, me hrozi ze budu mit potupu v podobe sluzebniho lifta :(

v patek me rikala sefova dopravy, ze by to mel byt lift to co na me ceka. Takze jedina octavia ne-combi v cele spolecnosti, to je fakt parada...  :kol-26:

ty jo, tak koukam, ze bud prijedu na caj sluzebnim necim a nebo budu muset pracovne ficet rskem a pak rovnou na sraz...

to jsou trasy na vyber: gůgl mapák

dalnice:))

Přemýšlím nad tou nejkratší cestou. Rozdíl 11 minut a 50km k dobru ;-)

tak pojedes rs ne?  nasadis 200 a ses tam cobydup:)

nebudes resit km ne:))

Tak dálnice je nuda s rs bych jel určíte vrchem, abych si už cestu ;)

Služební bych jel možná spíš dálnici.

dálnice je nuda říkal pawouk na cestování. :kol-26:  a furt Klint s pawoukem, tak udělej sraz u sebe.. a zase nic, clint mě ignoruje.... už si tady píšu pro sebe jak můj věrný Petrrrrr z Varů.

Upraveno od kokta7

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.