Petrrr Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Ty neznas koktu? Predstav si tohle, ja mam 110 kg pri 1.84m vysky. Kokta vazi stejne pri vysce 1.60 a ma velkou kudrnatou hlavu [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 petrrre neměl by jsi se taky odmlčet když jsi na tý dovolený aby jsme tě mohly pomlouvat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 koktu jsem ještě neměl čest poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Jedli sme to ve čtyřech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 A zitra, dnes jsem si zahral na Pancha a Vorwerkem vysal cely auto a vylestil celej interier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Želvou nebo sonaxem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Psal jsem o interieru. Venek byl vcera na rucnim myti za 200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 motos tam jsem kdys spal, kdyz jsemse neplanovane vylil na slapech pawouku moc pekne clanky... petre, ja myl vcera sluzebni u pancha a intros sem si tam umyl taky... neni nad to mit skvele kamarady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Deda se byl nedavno podivat na supa v salonu. Vrazili mu cenik. Tak jsem si ho prolistnul. Nezavisle topeni pouze s vyhrivanymi sedadli. Muze mi nekdo kurva rict k cemu mi budou vyhrivana sedadla kdyz budu mit nezavisle topeni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 (editace) Zkoušel sem zase volat kinder Petrrrovi a zase chrápe. Ten člověk nedělá nic jiného, než žere nebo chrápe V takovou časnou večerní hodinu, jako je tahle, no chápete to? To když zavolám Koktovi i ve dvě v noci, vždycky to vezme.... (čert ví, kdo sem ty příspěvky za něj vlastně píše) Editováno: 1. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Petře bufik hřeje zepředu a sedačky ze zadu to je snad jasný ne :-) A logicky tím pádem potřebuješ oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Sedacky vzadu me nezajimaji. Ale myslel jsem ze bufik je napojeny na rozvody topeni auta. Tedy i na vydechy zadni, pak je to vo hovne ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 (editace) Petře v autě máš ventilátor a ten prostě fouká. a fouká prostě kam může. takže když máš klimatronic na auto, tak ano fouká i dozadu. třeba otcuv superb 2 má solární koletor, tak prostě pohání ventilátor Editováno: 1. Srpen 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 on si petr tak trochu sedí na vedení a nebo spíš na topení a rozum má už v kufru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Teď mi volal a ptal se mě, co je to vlastně ten bufík, jestli to není třeba to přídavné topení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 (editace) Tak hoši, Čaj o páté se bude konat ve čtvrtek 20. srpna v Krušovicích (klasicky hotel U Lípy) Editováno: 2. Srpen 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Znamenam a zamítá všechny nového žádosti na akce v tomto termínu. ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 hosi sem vam sem ani nepsal, me hrozi ze budu mit potupu v podobe sluzebniho lifta v patek me rikala sefova dopravy, ze by to mel byt lift to co na me ceka. Takze jedina octavia ne-combi v cele spolecnosti, to je fakt parada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 ty jo, tak koukam, ze bud prijedu na caj sluzebnim necim a nebo budu muset pracovne ficet rskem a pak rovnou na sraz... to jsou trasy na vyber: gůgl mapák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 dalnice:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Přemýšlím nad tou nejkratší cestou. Rozdíl 11 minut a 50km k dobru ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 tak pojedes rs ne? nasadis 200 a ses tam cobydup:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 nebudes resit km ne:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Tak dálnice je nuda s rs bych jel určíte vrchem, abych si už cestu Služební bych jel možná spíš dálnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 (editace) dálnice je nuda říkal pawouk na cestování. a furt Klint s pawoukem, tak udělej sraz u sebe.. a zase nic, clint mě ignoruje.... už si tady píšu pro sebe jak můj věrný Petrrrrr z Varů. Editováno: 2. Srpen 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky