Stringo Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 já myslim, že by to jít mělo asi. To spíš musíš na Gooseho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Kluci, nevíte někdo, kde má pojistku osvětlení SPZ? Ledky jsou v pohodě a osvětlení nefunguje, konektory jsem okouknul a jsou v pohodě, tak chci zkusit pojistku, ale nevim, kde ji najdu??? Předpokládam, že pod palubkou u řidiče, ale nevim kterou mám zkusit vyměnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 návod? tak všechny postupně po jednom vytahej zase vrat a přeci uvidíš která je přepálená ne? takhle jsem přicházel ,proč mě vyhořela pojistka v 12v zapalovači... nakonec to byla pojistka od oken... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 ach ty tsi :-( http://forum.skodahome.cz/topic/125317-motor-jen-na-3-valce-nulova-komprese-2-valce-vymena-hlavy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 A jsou jenom z levé strany palubky nebo ještě někde jinde? By mě zajímalo proč to najednou nesvítí, večer svítilo, ráno ne... LEDky jsou OK, v lampičse svítí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Další pojistkový box máš v motorovém prostoru. Copak ty nemáš manuál? Tady nějaké jsou: http://new.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/octavia-1z.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 ....včera mi došel mail tohoto znění... Vážení přátelé, děkujeme všem, kteří se zúčastnili víkendové akce Driving Experience s Volvem, a chtěli bychom Vás i ostatní naše čtenáře pozvat opět do Sosnové na další pokračování tohoto seriálu zábavních, adrenalinových a dopravně bezpečnostních akcí DRIVING EXPERIENCE – tentokrát se ŠKODA AUTO. Proto neváhejte a v neděli 22. 9. 2013 si přijeďte vyzkoušet své řidičské schopnosti na profesionální okruh v Sosnové u České Lípy. Co vás čeká? Kurz bezpečné jízdy, který povedou odborníci z BESIPu, testování nejnovějších modelů automobilky ŠKODA AUTO přímo na okruhu a další zábava a soutěže po celý den! Během jednoho dne budete mít exkluzivní možnost propojit teorii s praxí, a tedy vše, co se dozvíte na seminářích, si budete moci ihned vyzkoušet v praxi na sosnovském autodromu. Vyzkoušíte si mezní situace a především budete moci detailně poznat a osobně vyzkoušet aktuální modelovou nabídku značky ŠKODA AUTO či si zasoutěžíte o zajímavé ceny. Akce bude probíhat v neděli 22. 9. 2013 od 9:00 do 16:00 na autodromu Sosnová u České Lípy. Pro Vás je akce zcela ZDARMA. Pro účast na této akci stačí pouze vyplnit přiložený formulář a zaslat ho zpět na email machackova@motorpresse.cz, a to nejpozději do 16. 9. 2013!!! AKCE JE KAPACITNĚ OMEZENA, PROTO S PŘIHLÁŠKOU NEVÁHEJTE! Další podrobnosti a přesný harmonogram akce oznámíme posléze registrovaným zájemcům přímo prostřednictvím e-mailu. Děkujeme a těšíme se opět na společné setkání! ...Jestli má někdo o pozvánku zájem hoďte do SZ mail, obratem přepošlu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 jedete někdo na doksy? https://www.facebook.com/SkodaTuningDoksy Pátek • 16:00 - prezentace účastníků srazuSobota • prezentace účastníků• 10:00 - zahájení srazu• 14:00 - spanilá jízda• 17:00 - soutěže• 18:00 - vyhlášenío tuning Top 10o original Top 5• 21:00 - volná zábava s muzikou , striptýzemNeděle • volná diskuze k průběhu srazu• 11:00 - ukončení srazuÚčast na srazu je na vlastní zodpovědnost.Jednotlivé časy jsou pouze orientační Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Jenom na ten Striptýz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 tak ted ses Clinte odkopal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Taková malá rada, když pujdete pokutu za parkování zaplatit, dejte si práci stím a zaplatťe takhle viz. tento článek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Chlapi, vy co máte kožené sedačky v autech.....mám ten dojem jen já, nebo i vy.....že v zimě jsou sedáky víc vymrzlé (při parkování venku), že v létě jsou sedačky víc vyžhavené....a že vyhřívání sedaček začne fungovat s delší časovou prodlevou... Ne, že bych kožené sedačky měl, ale máme je ve služebním Landcruiseru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Je to tak jak píšeš. v létě je kůže rozpálená a v zimě promrzlá. Pokud parkuješ auto venku, kůže je oproti textilu v tomto případě horší. vyhřívání bych neviděl jako problém kůže, ale asi systémem zpracování. Jinak kožené sedačky nemají chybu, kord pokud má někdo i ventilaci, to je lahůdka. Měl jsem možnost vyzkoušet... Ale je to cena za sedačky jako za jeté auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Ono asi i bez ventilace má člověk v létě víc zpocenou prdel co? Já jen koukal na to nové RS-o a to má v základu nějaké kombinované sedačky textil-kůže a za příplatek kůži. Mám dojem, že ta první varianta by byla pro mě schůdnější, pokud bych tohle auto pořizoval, neboť parkuji venku u baráku (za plotem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Kombinace asi nejlepší volba, pokud není člověk v situaci, kdy parkuje v garáži a buď celý den jezdí autem, nebo parkuje v práci někde ve stínu či garáži. Jinak je to prostě v hicech a mrazech horší než textil nebo kombi. Ty sedačky vyadají opravdu úžasně, jinak předek OII RS se mi vůbec nelíbí (mluvím o nárazníku, světla jsou zase good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 perforace kde je vyhřev(či alcantara) a okolo kuže, super věc... v létě mam klimu, v zimě mám vyhřev. za 3 minuty to hřeje naplno, v létě jsem se nikdy hodně nepotil. pár krát za rok akorát přetřeš ochranou na kuže, a nemusím vysávat nic doprdobna jako látku, na tom se drží vše... opět bych zase chtěl tuhle kombinaci. nekupuj octavii RS, kup si Golfa R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 souhlas, kuze je fajn na udržování. A vyhřátá je taky hned, když jedu z práce po noční pustím výhřev a je hned teploučko, pak vypínám teplota se drží už potom sama. A jelikož mám bílé tak v létě to tak hrozné letos nebylo oproti látce spíš žádný rozdíl. Akorát mě štve že kloužou, v sedačkách z RS paketu se sedí mnohem lépe, krásně drží. Kdybych mohl volit tak asi kombinaci rozhodně ne celokůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 http://www.airride-system.pl/zestaw-przodtyl-seat-toledo-3-leon-2-octavia-2-p-190.html ozi jdeš do toho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 nevypada to spatne, ale otazkou je kvalita, jak to bude vypadat po strance kvality... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Bazy to má, ted do toho půjde jarysek a princes.(OC klub) a ještě někdo od tamtud. Ptal sem se co to děla ve 160 atd a říkal v klidu. Cena není hrozná ale je to dost. Za ten jak si ladis každé kolo 22k s dani a nějaká montáž no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 otazkou je co by to delalo treba na okruhu, ostrych zatackach, nebo ve 250 na dalnici jinak cena je celkem zajimava, ale je otazkou jak dlouho to vydrzi, aby si nemusel co rok menit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 no jasně, jestli to není jenom na srazy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky