kokta7 Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Ano Lobkowicz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Prazdroj není zlej. Ale Bakalář i ten za studena chmelenej je shit. Mám ho doma v láhvích (dárek od tchýně) a dávám ho jen návštěvám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 ten za studena chmeleny je zajimavej, je to jina koncepce. Jenze lidi jsou zvykly na jedno europivo. Nicmene musis proste na takovato piva jit tam kde se o pivo umi postarat, jinak to nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Hlavně aby dal Clint vědět, až to pivo udá, abychom mohli na návštěvu.[emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Přitáhnu ti ho na Slapy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 supeer Petre, jj, tam se vyrabi komplet Bohemia bramburky. Pak je jeste jedna fabrika v Hradci - Canto, kde se delaji krupky a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 (editace) Hovořil jsem s Rádiovkou přes horkou linku, je na dovolené, bez Wi-Fi, na Slapy přijede a přespání ještě neví, možná odjede v sobotu. Nicméně chatka je tedy akorát zaplněná. Pokud by někdo přibyl, nebo se Rádius rozhodl přespat, tak přespím u Motose, už jsem to s ním předjednával... Kdo má ještě zájem o Slapy, hlašte se hoši akce Motosmanova slapská grilovačka (požíračka a vožíračka) Koná se v sobotu 22.8. do neděle 23.8. Účastníci: Motosman Clint Pancho Petrrr Ozi Radius K pití bude točená Plznička, nebo Kozel, kofola, na grilu masíčko, Motos sežene kolínka Přespání v chatce (150Kč na osobu) Jinak připomínám, 20.8. od 17:00 Čaj o páté v Krušárně zde proběhne briefing na Slapskou akci Editováno: 7. Srpen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 (editace) A nejakej ten sex z Panchovo zahradky je za kolik. ? Caj nejspis neprijedu. Editováno: 7. Srpen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Tak ti pak napíšu dvacátého, na čem jsme se dohodli a co si máš s sebou přivézt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Pancho te prej ojede i zadarmo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 To by litalo, pokud by to bylo od koncernu.A není to náhodou V8 od Audi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Jojo, chytí Petrrra v předklonu, opřenýho o kinderkár za plnovous a zezadu ho vobtáhne jako samici Petrrr se může dívat i do zpětného zrcátka, aby si to pořádně vychutnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Pár nepublikovaných fotek z červencového "Čaje o páté" ....aneb Pancho s Ozim testují Hnůje Rádiovky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 kde jsou fotky z boku jak si to sedlo??? koukam Clinte se hodne nudis co? kuci a jak jedem na ten zamberk, od kdy do kdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 (editace) Žamberk ... já jen sobota, příjezd v poledne a odjezd večer... Ozi: sem ti říkal ráno, jak to dneska bude stát za hovno Hele SPZku hnůje jsem nemazal, pač jak říkal Rádius, tahle auta se nekradou Editováno: 7. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Jo však Já jen rejpu ;-) Já právě nevím jak si udělat rezervaci jestli dvě noci nebo jen jednu nebo jak. Jo kradou, ale jen i40 a i30, aspoň to me říkal ověřeny zdroj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Já jsem v Žamberku od pátku do neděle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 ok, davam si to stejne a kdyztak prchnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Kdy je vůbec ten Žamberk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 posledni vikend v srpnu pancho makas o vikendu? hodil bych ti ten gril asi zitra pres den, jestli budes vzhuru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Jo v kolik. Budeš Chvátat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 ok, davam si to stejne a kdyztak prchnu pátek - sobota určitě. při nejhorším v sobotu odjedeš se mnou na večíř. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 (editace) Pancho, jsem ti to říkal přece. Kdy je Žamberk, jsi přece v Indii Poslední víkend v srpnu, to jsi říkal, že nemůžeš... Kokta: já odjedu v půl třetí, jak je mým zvykem Editováno: 7. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 (editace) To by vomejvali asi nejen Pancha....(a kurvička opodál se jenom směje) http://www.novinky.cz/krimi/377120-vandal-poplival-a-poskrabal-porsche-daniela-landy-kamery-ho-natocily.html Editováno: 7. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Já bych ho to nechal zaplatit pěkně do dolu a za minimální mzdu ať si na to vydělá. Škoda neni 60 tisíc, ale vyšší, jelikož snižuje cenu. A ještě bych mu z toho co vydělá sebral 90% za komfortní prycnu, bochník chleba na den a 4 litr vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky