kokta7 Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Petr je aktivní jenom v práci, Klint je aktivní jenom v práci tady na foru.. to sou pracanti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 (editace) Dobré ráno Vietname! Tak doufám, že všichni plánujete někam k vodě, kde ještě nevyschla. Já bohužel celej víkend v práci To s Tebou soucítím...Do čtvrtka jsem měl samé odpolední. Dnes už ovšem dovča a vody spousta Editováno: 8. Srpen 2015, autor: stanmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Tak jsem tady na dov potkal jednoho majitele s RAMkou. Hodili jsme rec. Na benzin dlouhodoba 16 na plyn 22. Ma ji 4 roky vse ok, hlavne motor, ale elektronika stoji za prd a ma s ni furt problemy pry. Ze si myslel o spolehlivosti neco jineho. Zasadil mi tim ranu primo do srdicka. [emoji31] [emoji174] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Kokto to vis v praci je nejak vic casu nez na dovolene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Dnes je to fakt všechno spotřební zboží - bez ohledu na to kolik to stojí. Bezporuchových aut už moc nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 (editace) Uz je to tak. Rapid ovsem v tech vedrech vali bez ztraty kyticky. Klima jede, ze vetrak odfoukava i znacky kolem cest a pri plnem tatizeni a obsazeni uz je ztrata vykonu znat stejne jako narust spotreby 7-7.5 litru na sto. Masakr. Pred chvili jsem se vratil z benzinky EUO +VIF. A zitra trada domu. Ale nezoufam, budu mit jeste tyden dovolenou. [emoji1] Ted do sebe tankuji 3ti Plzen. Moje slopotreba se take zvysila. [emoji1] Editováno: 8. Srpen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 3tí? Já už jsem tak na 11ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 No ja cely den ridil. Magnesku nepocitam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Tak jsem tady na dov potkal jednoho majitele s RAMkou. Hodili jsme rec. Na benzin dlouhodoba 16 na plyn 22. Ma ji 4 roky vse ok, hlavne motor, ale elektronika stoji za prd a ma s ni furt problemy pry. Ze si myslel o spolehlivosti neco jineho. Zasadil mi tim ranu primo do srdicka. [emoji31] [emoji174] Tak vidíš, je to stejná sračka, jako máš ty, jenom je to větší a má to větší obsah motoru...Já ti to říkal, zase jsem měl jednou za dvacet let pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Tak elektronika se da vzdy opravit. Preskocenej retez, nebo zravej motor co se oleje tyce uz se opravuje hure. Ale hold kazda znacka ci dokonce model ma sve a jak psal Stan uz nebi spolehliveho auta. Tedy koupim luxusne vybaveneho multivana ted jsem vyhral 120 kc zase tak uz zbyva jen nejaky ten milion. A neco opravdepodobnosti a uhozu bleskem mi nikdo nepovida. Dnes zemrela pani ve Varech na uder blesku. Jaka to je pravdepodobnost ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Vzpomeň si na slova Tomiikka, jak mluvil o tom masserati, jaká je to srágora a jak se mu to sype Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Jiriku to nebylo Maserati, ale Aston Martin. Ale serou se tyhle italsky smecka vcetne Lamborgini to mas pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Nojo, tak Aston, máš recht, vyjde to nastejno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 (editace) Možná u tebe, maserati mcstradale best Editováno: 8. Srpen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 hoši, když na to tak koukám, 11364, 9068, 8928 příspěvků na foru a označení Senior, tak se mi chce blejt Měla by se vymyslet nějaká další hodnost 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Uz mas zajemce o tu tvou zakladovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 nene nikdo ten verk nechce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Za 200 ho vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 ale od každýho Seniora tady, pak si to půjčujte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Tak jsem se právě vrátil z večeře u Panchaka. Ten gril je fakt boží a ta další hračka co si pořídil je taky fajn... :-) Hurikán, to je vpoho Já bCh mel kupce na dvě kdyby to byl automat. Jinak přijdou podivaji se a se slovy je to moc drahý odcházejí. Nebo ani nepřijdou jen zavolají ať dam slevu 50 a ze to vezmou potom podle stavu... trh je zpeaseny a lidi jsou hnupove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Spíš hurikán a ozi jste blázni. Hurikán za 525 000kc max a ty tak 400 000kc.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 (editace) Jojo, taky to tak vidím, chcete za to prostě moc, reálné ceny jsou jinde. Realita je prostá: (firmy vyřazuji uplně - ty kupují diesly a nová auta) Pracháči si oktávku nekoupí, potom lidi, když už mají 500-600tis si raději koupí nové auto, funglovku, kde vědí, že je naprosto OK a že jim nějakej rok vydrží. No a většina, co prachy nemají, ale chtějí nové, tak kupují do rodiny auta kolem 200-300tis a zbytek si jde pro bazarovky kolem 100- 150. Navíc RS je pro omezený počet uživatelů, ne každý touží po sportovním autě, řada lidí chce auto do rodiny s velkým kufrem, ne-li dodávku, s vysokým záchodovým posezem, ideální SUV. Další problém je, že češi jdou slepě po dieslech a myslí si, že benzínové RSo hodně žere...A ještě jedna drobnost, kupovat ojeté RS je vždycky risk, pač se předpokládá, že s tím předchozí majitel lítal a dával tomu kouř...což ve vašem případě sedí Ještě je pár magorů (co mají zálibu v oktávce) - (mezi ně se řadím i já), co koupí nějakou roční vojetinu za tyhle prachy...ale těch je mizivé procento. Takže musíte počkat na nějakého takového magora...(nebo bazar - ale je to provar) Dá se tedy říct, že roční auta za cenu 500-600 se soukromým osobám opravdu těžce prodávají. Na investice do auta, co tam bylo přidané později nikdo nekouká, ty prachy jsou prostě v hajzlu. (Tím nic chlapi proti vám...ale taková je realita) Takže Hurrikán 550 a Ozi tak 350 Editováno: 9. Srpen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 (editace) je to tak a beru to tak, bud se prodá nebo ne. Rád si jí nechám, rád budu mít nové cenu mám nadnesenou ale Ozi ještě víc za 550 mohla bejt v pátek pryč Editováno: 9. Srpen 2015, autor: Hurikan88 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Jo, už se hodně lidí pokoušelo prodávat roční RS-o a pak si to rozmysleli, pač by nedostali to, co chtěli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 (editace) To jo, Jóži by za ty prachy mohl prodávat ta auta pomalu dvě Editováno: 9. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky