Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Petr je aktivní jenom v práci, Klint je aktivní jenom v práci tady na foru.. to sou pracanti :D

Dobré ráno Vietname!

Tak doufám, že všichni plánujete někam k vodě, kde ještě nevyschla. Já bohužel celej víkend v práci :(  

To s Tebou soucítím...Do čtvrtka jsem měl samé odpolední.

Dnes už ovšem dovča a vody spousta

Upraveno od stanmar

Tak jsem tady na dov potkal jednoho majitele s RAMkou. Hodili jsme rec. Na benzin dlouhodoba 16 na plyn 22. Ma ji 4 roky vse ok, hlavne motor, ale elektronika stoji za prd a ma s ni furt problemy pry. Ze si myslel o spolehlivosti neco jineho. Zasadil mi tim ranu primo do srdicka. [emoji31] [emoji174]

Kokto to vis v praci je nejak vic casu nez na dovolene.

Dnes je to fakt všechno spotřební zboží - bez ohledu na to kolik to stojí.

Bezporuchových aut už moc nebude.

Uz je to tak. Rapid ovsem v tech vedrech vali bez ztraty kyticky. Klima jede, ze vetrak odfoukava i znacky kolem cest a pri plnem tatizeni a obsazeni uz je ztrata vykonu znat stejne jako narust spotreby 7-7.5 litru na sto. Masakr. Pred chvili jsem se vratil z benzinky EUO +VIF. A zitra trada domu. Ale nezoufam, budu mit jeste tyden dovolenou. [emoji1]

Ted do sebe tankuji 3ti Plzen. Moje slopotreba se take zvysila. [emoji1]

Upraveno od Petrrr

3tí? Já už jsem tak na 11ti.

No ja cely den ridil. Magnesku nepocitam.

• Autor

Tak jsem tady na dov potkal jednoho majitele s RAMkou. Hodili jsme rec. Na benzin dlouhodoba 16 na plyn 22. Ma ji 4 roky vse ok, hlavne motor, ale elektronika stoji za prd a ma s ni furt problemy pry. Ze si myslel o spolehlivosti neco jineho. Zasadil mi tim ranu primo do srdicka. [emoji31] [emoji174]

Tak vidíš, je to stejná sračka, jako máš ty, jenom je to větší a má to větší obsah motoru...Já ti to říkal, zase jsem měl jednou za dvacet let pravdu :)

Tak elektronika se da vzdy opravit. Preskocenej retez, nebo zravej motor co se oleje tyce uz se opravuje hure. Ale hold kazda znacka ci dokonce model ma sve a jak psal Stan uz nebi spolehliveho auta. Tedy koupim luxusne vybaveneho multivana ted jsem vyhral 120 kc zase tak uz zbyva jen nejaky ten milion. A neco opravdepodobnosti a uhozu bleskem mi nikdo nepovida. Dnes zemrela pani ve Varech na uder blesku. Jaka to je pravdepodobnost ze?

• Autor

Vzpomeň si na slova Tomiikka, jak mluvil o tom masserati, jaká je to srágora a jak se mu to sype

Jiriku to nebylo Maserati, ale Aston Martin. Ale serou se tyhle italsky smecka vcetne Lamborgini to mas pravdu.

• Autor

Nojo, tak Aston, máš recht, vyjde to nastejno :D

Možná u tebe, maserati mcstradale best

Upraveno od kokta7

hoši, když na to tak koukám, 11364, 9068, 8928 příspěvků na foru a označení Senior, tak se mi chce blejt :kol-142:  Měla by se vymyslet nějaká další hodnost :kol-138:

Uz mas zajemce o tu tvou zakladovku?

nene nikdo ten verk nechce

• Autor

Za 200 ho vezmu :D

ale od každýho Seniora tady, pak si to půjčujte :kol-28:

Tak jsem se právě vrátil z večeře u Panchaka. Ten gril je fakt boží a ta další hračka co si pořídil je taky fajn... :-)

Hurikán, to je vpoho Já bCh mel kupce na dvě kdyby to byl automat. Jinak přijdou podivaji se a se slovy je to moc drahý odcházejí. Nebo ani nepřijdou jen zavolají ať dam slevu 50 a ze to vezmou potom podle stavu... trh je zpeaseny a lidi jsou hnupove

Spíš hurikán a ozi jste blázni. Hurikán za 525 000kc max a ty tak 400 000kc....

• Autor

Jojo, taky to tak vidím, chcete za to prostě moc, reálné ceny jsou jinde. Realita je prostá: (firmy vyřazuji uplně - ty kupují diesly a nová auta) Pracháči si oktávku nekoupí, potom lidi, když už mají 500-600tis si raději koupí nové auto, funglovku, kde vědí, že je naprosto OK a že jim nějakej rok vydrží. No a většina, co prachy nemají, ale chtějí nové,  tak kupují do rodiny auta kolem 200-300tis a zbytek si jde pro bazarovky kolem 100- 150. Navíc RS je pro omezený počet uživatelů, ne každý touží po sportovním autě, řada lidí chce auto do rodiny s velkým kufrem, ne-li dodávku, s vysokým záchodovým posezem, ideální SUV.

Další problém je, že češi jdou slepě po dieslech a myslí si, že benzínové RSo hodně žere...A ještě jedna drobnost, kupovat ojeté RS je vždycky risk, pač se předpokládá, že s tím předchozí majitel lítal a dával tomu kouř...což ve vašem případě sedí :D

Ještě je pár magorů (co mají zálibu v oktávce) - (mezi ně se řadím i já), co koupí nějakou roční vojetinu za tyhle prachy...ale těch je mizivé procento. Takže musíte počkat na nějakého takového magora...(nebo bazar - ale je to provar) Dá se tedy říct, že roční auta za cenu 500-600 se soukromým osobám opravdu těžce prodávají. Na investice do auta, co tam bylo přidané později nikdo nekouká, ty prachy jsou prostě v hajzlu.

(Tím nic chlapi proti vám...ale taková je realita) Takže Hurrikán 550 a Ozi tak 350

Upraveno od Clint

je to tak a beru to tak, bud se prodá nebo ne. Rád si jí nechám, rád budu mít nové :kol-47:

cenu mám nadnesenou ale Ozi ještě víc :kol-24: za 550 mohla bejt v pátek pryč

Upraveno od Hurikan88

• Autor

Jo, už se hodně lidí pokoušelo prodávat roční RS-o a pak si to rozmysleli, pač by nedostali to, co chtěli....

• Autor

To jo, Jóži by za ty prachy mohl prodávat ta auta pomalu dvě :D

Upraveno od Clint

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.