Clint Vloženo 9. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Stane, přes TT se přihlaš i ke svému účtu a ono to funguje jako internetové bankovnictví. Když něco vybereš, my víme kde, kolik a automaticky to hodí ostatním tvůj PIN a číslo karty. Je to skvělá apka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 (editace) Tady to dneska zase chcípá, co mám potom v práci dělat, když už ani ne něco tady psát? Kokta mi nebere telefon schválně, dělá že spí....Je potřeba mu připomenout, že když volá ředitel, musí se zvednout i o půlnoci.... Editováno: 9. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Im at home. Vsude dobre, doma nejlepe. Za chvili zabiju nejakou konzervu mam hlad jako prase a doma nic neni. A docezl jsem si z Budejovic z jedne doporucene vinoteky dobra italska vina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Clinte, ty uz pises cesky jak Radius, necitelne... Petrrr, pro dobrou vinoteku nemusis do CB, na to staci dojet do Praglu, tam mas dobrou vinoteku. A ja jestli me to tedko vyjde, bych chtel dojet na podzim na degustaci ke znamemu a kdyz si vyberu tak mam vyreseno hosi jinak nad berounem se honi bourka uz asi 3 hodiny dest, je to citit i ve vzduchu, ale ani kapicka, to je peklooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 No na zizem jsem otevrel zatim Plzen. V Praze? Tam je k dispozici pouze odruda tzv. "PRO PRAZAKY" vina s ruznymi jmeny. [emoji23] Na dest cekam tez, ale asi neprijde. Potrebuji splachnout prach z auta. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Petre vim tady o dvou dobrych vinotekach kam dodavaji i moravaci kvalitni vina, protoze jde o prestiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Tady to dneska zase chcípá, co mám potom v práci dělat, když už ani ne něco tady psát? Kokta mi nebere telefon schválně, dělá že spí....Je potřeba mu připomenout, že když volá ředitel, musí se zvednout i o půlnoci.... Já na forum nemám celej den čas - buď ležím na pláži, nebo jsem naloženej v moři, páč má + 29 stupňů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Tak už do něj nečůrej.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 To ani nemusím... to už udělali ti předemnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Tak ja zase pracuji:( Ozi hracka dobra ted si hraju celou dobu s upravou videa Jo a na ty koberecky sem uz davno koukal,tam bys mohl vylejt vodu a mas tam jezirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 jj, jezirko mas, ale mas taky ciste auto s tim... tak to jsme na tom s tou praci stejne, akorat ja makam uz od obeda jen s prestavkama. Vidim to jeste tak na dve tri hodinky a pak do hajan, abych rano v 6 mohl byt na depu a neco vyzvedavat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Jake depo jake rano. Zitra spim tak do 9:00 min. Kakajicko a cerstve rohlicky s maslickem, tak to ma Peta rad. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 já spím přes den ted, v noci se dá alespon něco dělat u počítače Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 V 6 musim byt v Otvovicich, je to cca 45 minut ode me, takze vstavacka v pet, abych stihl kakajicko a domaci babovku, kterou si prave pecu... kokto, to mas pravdu, kdyz nemusim jezdit do prace brzo tak je to cajk a provozuju to jako ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Já si konečně po třech vstáváních v půl šesté zítra schrupnu do devíti Pak si sjedu pro pečivíčko a k tomu bílou kávičku, tak to mám rád.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 já myslel že tam na západě pijete meltu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Na západě jo, ale to se týká spíš kinderPetra Já spadám pod vnitrozemí 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Tož dobrou piráti, jdu dat sprchu a pár hodin si zdrimnout. Hlídku přebírá Pancho :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Pancho meje:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Pancho nic jineho nedela, on chce snad byt miloonar ci co. To tam mejes v trenkach ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Pancho meje v trenkach a gumovkach, aby mu neuklouzli nohy, pac pak by sebou svihnul na zada a jeste se tomu smal - by vypadal takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Zdar hoši, dneska táhnu na votočku do Budějic....tak snad bude cesta gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Hele uzij si to... Jo a jeste jedna vec, budes jist na jihu, nebo nee? Mam doporuceni na super burger... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 (editace) pro holky? jinak si tu debilní cestu užij! Editováno: 10. Srpen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Jojo, Pancho mě posílá pro nové síly, kšefty mu jdou dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky