Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Stane, přes TT se přihlaš i ke svému účtu a ono to funguje jako internetové bankovnictví. Když něco vybereš, my víme kde, kolik a automaticky to hodí ostatním tvůj PIN a číslo karty. Je to skvělá apka ;)

Vloženo (editace)

Tady to dneska zase chcípá, co mám potom v práci dělat, když už ani ne něco tady psát? :kol-32:

Kokta mi nebere telefon schválně, dělá že spí....Je potřeba mu připomenout, že když volá ředitel, musí se zvednout i o půlnoci....;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Im at home. Vsude dobre, doma nejlepe. Za chvili zabiju nejakou konzervu mam hlad jako prase a doma nic neni. A docezl jsem si z Budejovic z jedne doporucene vinoteky dobra italska vina.

Vloženo

Clinte, ty uz pises cesky jak Radius, necitelne...

Petrrr, pro dobrou vinoteku nemusis do CB, na to staci dojet do Praglu, tam mas dobrou vinoteku. A ja jestli me to tedko vyjde, bych chtel dojet na podzim na degustaci ke znamemu a kdyz si vyberu tak mam vyreseno ;)

hosi jinak nad berounem se honi bourka uz asi 3 hodiny dest, je to citit i ve vzduchu, ale ani kapicka, to je peklooo

Vloženo

No na zizem jsem otevrel zatim Plzen. V Praze? Tam je k dispozici pouze odruda tzv. "PRO PRAZAKY" vina s ruznymi jmeny. [emoji23]

Na dest cekam tez, ale asi neprijde. Potrebuji splachnout prach z auta.

• Pozitivní 1
Vloženo

Tady to dneska zase chcípá, co mám potom v práci dělat, když už ani ne něco tady psát? :kol-32:

Kokta mi nebere telefon schválně, dělá že spí....Je potřeba mu připomenout, že když volá ředitel, musí se zvednout i o půlnoci.... ;)

Já na forum nemám celej den čas - buď ležím na pláži, nebo jsem naloženej v moři, páč má + 29 stupňů.  kol11

Vloženo

Tak ja zase pracuji:( Ozi hracka  dobra  ted si hraju celou dobu s upravou videa

Jo a na ty koberecky  sem uz davno koukal,tam bys mohl vylejt vodu a mas tam jezirko

Vloženo

jj, jezirko mas, ale mas taky ciste auto s tim... ;)

tak to jsme na tom s tou praci stejne, akorat ja makam uz od obeda jen s prestavkama. Vidim to jeste tak na dve tri hodinky a pak do hajan, abych rano v 6 mohl byt na depu a neco vyzvedavat...

Vloženo

V 6 musim byt v Otvovicich, je to cca 45 minut ode me, takze vstavacka v pet, abych stihl kakajicko a domaci babovku, kterou si prave pecu... :)

kokto, to mas pravdu, kdyz nemusim jezdit do prace brzo tak je to cajk a provozuju to jako ty... ;)

Vloženo

Já si konečně po třech vstáváních v půl šesté zítra schrupnu do devíti ;)   Pak si sjedu pro pečivíčko a k tomu bílou kávičku, tak to mám rád....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...