Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

hihi, mam kopii Clintova auta, jen bez vybavy, ale za to 4x4  :kol-27:

Hmm a mne typ na burgera nedal. Cesta takhle odpo je na hovno obema smery, ale vcera jsme jeli dopo a cesta krasna.

Hoši, v tomhle vedru je nejlepší nic nedělat a jen tak se natáhnout....

post-33271-0-64825100-1439211629_thumb.j

Petrrr si rikal, ze jedes k hradci, tam bych dal tak max tip na benzinu Fruko, kde maji dobry tuzemacek s plachetnickou ;)

Stanmar tak to zavist, taky bych si dal rict..

Taky jsem na to čekal celý rok..

My se nakládame v bazénu

post-78913-0-39522600-1439216671_thumb.j

Upraveno od kokta7

• Autor

Já se nakládal v autě. Cesta celkem šla, jen ty náklaďáky mě sraly. Zdržovaly...Mno najel jsem 400km a rovnou do práce na noční

to je randál jak z PD TDI :D

Stanmare, tak si to uzij. Ty si to urcite taslouzis, narozdil od Clinta.

Kokto, to je vetsi vana ne?

Ozi: jsem psal ze jedu i do Budejovic. Nebo jsem to nepsa? Jinak Jizni Cechy krasny to kraj a dle slov znamych co jsme navstivili jeden dela v Boschi ze nezamestnanost takova ze je problem sehnat lidi i na delnicke pozice, prace vsude plno a nadstandartne placena. Asi zvazim stehovani. [emoji1]

• Autor

Dneska jsem zpozoroval, že při zmáčknutí pedálu spojky tak v polovině kroku jakoby trochu loupne, klepne do podrážky boty. Není to nijak moc, ale cejtim to a sere mě to. Musim na to myslet furt kurnik.

Byl jsem cestou u Klokočky a technik to cejtil taky, zavolal záručního technika (asi hodnost) , ten to taky cejtil, ale neví. Tvrdil, že je to opravdu jen lehce a že neví, jestli je to na reklamační případ. Tak jsem mu hned vysvětlil, že to tedy od této chvíle zcela jistě je reklamační případ a že jsem to zkoušel na prodejně u jiných aut a že to jinde nedělá. Řekl jsem mu, že mě to sere  a že se nemůžu soustředit na bezpečnou jízdu, jak na to furt myslím při každém sešlápnutí spojky. On na to, že vůbec neví, co by to mohlo bejt, dělá to i při vypnutém motoru. Tak to tam v pondělí vezu, ať soudruzi zkoumají ;)

Tak na ne. Chteli se te zbavit, jak jinak. Ale kdyby si k nim prijel na vymenu oleje za 800 litr, roztahnou pred tebou koberec. Vsude stejni. Vyrabi klumpy, skoda reklamace plati mizerne a odsere to zakaznik.

tak dokud to jezdí a spojkuje, tak to je ok...

Az ti skonci zaruka, prijde rozhreseni a tva duse dojde nirvany. Takove kraviny te prestanou zajimat, resis jen to dulezite. Na pazvuky co mas uz z vyroby si zvyknes, co nebyl AS schopen vyresit a jen uzivas s tim, ze AS muzes kdykoliv poslat do prdele a starat se o sve auto tak jak sam uznas za vhodne. Zaruka te jen svazuje [emoji1]

Tak to ještě chybí palivové čerpadlo, vstřiky a prasklé ojnice. Hlavně, že nežere olej.[emoji28]

Motosi, co to povidas !!!??? TDI synonimum a ethalon spolehlivosti, hospodarnosti a nevim ceho vseho. To sis urcite vymyslel abys Clinta vzbudil z jeho snu. [emoji23]

To je z toho vedra.[emoji16] [emoji16] [emoji16]

Kdopak to byl na navsteve? Ze by Clint?.))

post-85810-0-32371900-1439237171_thumb.j

post-85810-0-57738000-1439237223_thumb.j

Clint si koupil taky Thalii? Dokonce ve stejne barve.

oziho ropák v socce :D

• Autor

:D :D

Ta kola bych potřeboval na zimu. Plánuji nějaké 17" černá koupit ;)

takže co ušetříš na spotřebě, promrdáš v pneumatikách? :D

• Autor

:-D no je to fakt

Mrknete u me na FB na video aby jste videli jak se jezdi na zapade.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.