Petrrr Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 No retez u aut skace docela casto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 O woknech http://aeronet.cz/news/analyza-windows-10-ve-svem-principu-jde-o-pouhy-terminal-na-sber-informaci-o-uzivateli-jeho-prstech-ocich-a-hlasu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 O woknech http://aeronet.cz/news/analyza-windows-10-ve-svem-principu-jde-o-pouhy-terminal-na-sber-informaci-o-uzivateli-jeho-prstech-ocich-a-hlasu/ Jo no je to celkem velké téma... Minulý týden jsem si je aktualizoval a taky to odeslalo nějaký soubor s daty hned po aktualizaci...[emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 (editace) https://www.youtube.com/watch?t=50&v=YeXBME2YVQo Editováno: 13. Srpen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 To je v té Číně? Docela masakr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Dost husty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 finalni produkt, byvalej kolega si to koupil... kdyz budes mit prachy, budes mit i na opravy a muzes si koupit co chces... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Fakt si ho koupil? Tak dat 55tis a kolo je ausus taj je to smutne ac bych jim fandil. Neni to totiz vubec zly napad i kdyz za ty prachy bych si ho ja asi nikdy nekoupil. Ale kdyz uz s tim zacali, je to skoda. Rychle se to rozsiri a muzou to zabalit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Ooooo jak jsem mohl žít bez TapaTalku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Petrrr: já myslel, že jezdíš na horákovi a ty koukáš na silničky. Teda tebe jako meďuráka si mezi buzno-vychrtlíkama s vyholenýma nohama na silničním kole v čele pelotonu nedovedu představit 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 To mi víme dávno. Jinak chemička Litvínov se prej přesunula do kosmu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 a nekoupil si tam nějakej ředitel třeba to porsche GT3, co všem hoří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Clinte nema horaka ale cross a od crossu k silnicce je blizko i kdyz ten Favorit neni uplne klasicka silnicka. Silnicka neni nikdy s kotoucovymi brzdami a berany mit nemusis na tom kole. Jo Litvinov se presunul do Ciny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Zrovna na tu chemičky koukám... Poslední dobou se toho děje nějak moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 No ja koukam, ze ten obed me nejak zmohl. Tak si jdu na chvili schrupnout. Necham si zdat o vasich pracech. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Jak chrápat.? Kdo se tu kasal, že půjde na kolo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 No to kolo nejak nevyslo [emoji23] , pac bych nestihl obed a ted uz je moc horko. Pojedu mozna az k veceru. [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 (editace) To je sportovec, teď si nechá zdát o buzíčkách, jak s nima jede Tour de France, jak mu nikdo nestíhá, jede v čele, jede si pro pohár. Fousy plné much a polední polévky, místo helmy má kšiltovku Čong&Ming s větrákem, je moc velké vedro. Na Favoritu za padesát, co si koupil za výhru v Lotynce. Doprovodné vozy jsou jen samé RAMy a bledě modré kinderkárky... A až se probere, poběží se hned zvážit, kolik zhubnul kilo [emoji23] Editováno: 13. Srpen 2015, autor: Clint 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 [emoji23] [emoji23] [emoji23] ty vole, ty mas dost. [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Motosmane vyfoť Mě tu poradnu o olejích jak zjišťovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Jj. Dej mi čas. Pawouk se někde válí a já mám problem to dát do pdf, ořezat a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 NIGHTRIDER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 To jen ze sliby se maj plnit ne jen o Vanocich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Proc pises prazdne prispevky. Si pil co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky