kokta7 Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 Na pragride se používali buzna kinderkar, protože to vzadu je jak na houpačce
kokta7 Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 jupííí Ulice se 24. srpna rozjede pěkně zostra. A je na co se těšit! Mrkněte na vtipnou ukázku s Lumírem, nadcházející příběhy a rozhovory! Vše ve 1
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 Kokto, uz neni horko abych mohl tvrdit ze to z toho horka mas. Ja dnes prubnul svoji novou novinku a mam plny bruch k obedu.
motosman Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 Hmm. To vypadá pěkně. Já jsem všechno sežral včera a dnes mám dietu.
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 A ne jen vypada. Prave jsme to s zenou a dcerkou sezrali. Koktuv grill funguje super a na takove to domaci panelakove grilovanicko ok. Ted to s dcerkou zapijime pivem. Jakmile cuchne k Plzni nevi kdy ma dost. I 1.5 leta dcerka pozna kvalitu. [emoji1] 1
motosman Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 To jako bylo pro všechny? Já myslel, že to byl testovací vzorek.[emoji102] 1
PANCHO Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 Ja budu dnes v praci take grilovat,a mozna prijede i ozi:))
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 Motosi myslis ze jsem takova popelnice jako ty s Panchem? Je pravda, ze od dob veder to se mnou jde z kopce a jim opravdu mene. Hold uz nejsem nejmladsi. Ty s Panchem ve svem pokrocilem veku jste v druhe mize, ke ktere jsem ja jeste nedosel. Asi jdu do menopauzi. [emoji23] 1
motosman Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 To máš z toho kola. Lítáš bůh ví kde a pak už nemáš sílu se pořádně nacpat. 2
Ozi Toretto Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 Paráda venku brutální bouřka. Mel jsem čištění auto...
kokta7 Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 proto máš keramiku stačí vzít vapku a sníh,vysušit ručníkem a je to http://www.gyeonquartz.com/product-guide/q-m-foam
Stringo Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 (editace) Ty jo to jsou pořádné flákoty,to není jako ty odřezky u Petra [emoji23] Editováno: 16. Srpen 2015, autor: Stringo
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 Ja za chvili hodim opalovat klobasky grilovaci. Jak dlouho si delal tu krkovici? Ja asi 20 min na 3/4 vykon.
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 Stringo chudej kraj, mensi maso. [emoji1] Jinak ta chatka na Slapech bude mit postel nejakou madraci a deku? Abych vedel jestli shanet spacak nebo tak. 1
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 Coze 5 minut? To jsem je teda trapil asi hodne dlouho zbytecne. A i kdyz sucha nebyla tsk stavnata taky ne. Tak uz vim cim to je? Hold jsem zacatecnik [emoji23]
kokta7 Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 (editace) tos ji petře dělal nějak dlouho ne steak sem dělal max 5 minut na medium a pak šups do trouby na cca 10 min Editováno: 16. Srpen 2015, autor: kokta7
PANCHO Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 20 minut to si mel z toho drevo ne?.)) pokud chci medium rare tak staci 3 minuty pokud to delas najednou z obouch stran
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 Tak medium kvuli male jsem nemohl ale dal jsem mu coud peknej teda. Ale zase ne na plnej vykon jen ze zacatku. Ty vole proc bych to mel jeste davat do trouby. To si pak nemusel kupovat grill ne?
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 (editace) Ne kupodivu byla dobra. Ani nebyla jak drevo jen uh nebyla tak stavnata. Byla namarinovana skoro 2 dny tak mozna diky tomu. No ucenej z nebe nespadl. Hold nejsem profik z radem grillmistra jako vy no. Editováno: 16. Srpen 2015, autor: Petrrr
Doporučené příspěvky