Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A ne jen vypada. Prave jsme to s zenou a dcerkou sezrali.

Koktuv grill funguje super a na takove to domaci panelakove grilovanicko ok.

Ted to s dcerkou zapijime pivem. Jakmile cuchne k Plzni nevi kdy ma dost. I 1.5 leta dcerka pozna kvalitu. [emoji1]

• Pozitivní 1
Vloženo

Motosi myslis ze jsem takova popelnice jako ty s Panchem? Je pravda, ze od dob veder to se mnou jde z kopce a jim opravdu mene. Hold uz nejsem nejmladsi. Ty s Panchem ve svem pokrocilem veku jste v druhe mize, ke ktere jsem ja jeste nedosel. Asi jdu do menopauzi. [emoji23]

• Pozitivní 1
Vloženo

Stringo chudej kraj, mensi maso. [emoji1]

Jinak ta chatka na Slapech bude mit postel nejakou madraci a deku? Abych vedel jestli shanet spacak nebo tak.

• Pozitivní 1
Vloženo

Coze 5 minut? To jsem je teda trapil asi hodne dlouho zbytecne. A i kdyz sucha nebyla tsk stavnata taky ne. Tak uz vim cim to je? Hold jsem zacatecnik [emoji23]

Vloženo (editace)

tos ji petře dělal nějak dlouho ne :) steak sem dělal max 5 minut na medium a pak šups do trouby na cca 10 min

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Tak medium kvuli male jsem nemohl ale dal jsem mu coud peknej teda. Ale zase ne na plnej vykon jen ze zacatku.

Ty vole proc bych to mel jeste davat do trouby. To si pak nemusel kupovat grill ne?

Vloženo (editace)

Ne kupodivu byla dobra. Ani nebyla jak drevo jen uh nebyla tak stavnata. Byla namarinovana skoro 2 dny tak mozna diky tomu. No ucenej z nebe nespadl. Hold nejsem profik z radem grillmistra jako vy no.

Editováno: , autor: Petrrr
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...