kokta7 Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 aby ti hovězí steak krásně došel v troubě a změknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Jak dlouho delat klobasky bile grilovaci z Globusu ty party klibasky tenke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Jo tak hovezi asi jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Tak co je hoši, ono pondělí a on už zase nikdo nemaká? Kdyby jo, tak je vás tu hromada. Já už jsem v plném nasazení z5 ve worku. Zatím mám pomalý rozjezd, jedu tak na 20%. Člověk to nesmí první den po dovolené přehánět i když až přijde boss, nebudu vědět jak se jmenuji a hned přibude před tou 20kou jednička. A kdo mi odpoví na to ubytování v chatce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Ja makam od rana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 jasně koukáš na rychle zběsile 10 tady odkaz pro Motose, páč mi padá FB, Clint ať zkontroluje jestli je seznam aktuální, ale dle mého by měl být. http://forum.skodahome.cz/topic/124742-clintův-pirátský-klub/?p=2077156 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 A jak to vidíte ? , k obědu tak od cca. 11:00 hod. kolínka.......pak bazén....pivko....pivko.....od 15:00 gril...pivko... bazén...atd. ????? Maso na gril, ať si asi každý veme dle chuti, chleba a nějakou zeleninu na zácpu seženu. Může být ???? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 (editace) Jasan maso si dovezem, ale aby byl grill, aby nebyl zase zákaz. Jo ty myslíš, že slet bude už na oběd? Já myslel až tak odpoledne, po obědě bycha si teprve vyjel, hold to mám jako vždy nejdál. nemohl sis vybrat místo na Jesenici nebo na Skalce nebo tak? :-) Nějakej chleba můžu koupit taky. Editováno: 17. Srpen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 (editace) Chleba problém není. V pátek objednám a v sobotu dovezou. Gril mám takovej malej alá kotlík. Spíš, aby se kolena stačila vařit a někteří neodpadli. PS: nezapomeňte plavky.... Editováno: 17. Srpen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Myslel jsem takový postupný nájezd. A kdo přijede poslední, bude mít kosti. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Tak Clint už kolena nejí, tak toho si můžeš škrtnout. Ten dostane jen zeleninu. Ta rajčata co máš za stavením co tam každý chodí na ně chcát, to mu bude stačit. Tak kokta kdyby přijel, tak ten má takové ty tanga plavky. A vadí, že neumím plavat? Plavky nemám, když tak půjdu na vostro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 No a kde se válí vůbec předseda Clint? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 kde by se válel, chrápe v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 a co ty stringo nedovalíš na Motosovu meister grilovačku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Zdar, na bazén kašlu, nejedu se cachtat, jedu žrát kolínka, steaky a chlastat :-) Maso vezmeme. Petrrr to vezme přes mě, vyzvedne dopoledne a já se s ním svezu za 50 korun. Budu mu dělat navigátora, na oběd jsme tam :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Tak nikdo tě nenutí do bazénu s těma nahýma opáleným kočkama. Jiříku s tebou by jsme tam na oběd určitě byli, ty když řekneš ve 13h skutečnost je 15h atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 aneb když od roku 2007 nevyměníte v sekačce svíčku https://lh3.googleusercontent.com/-YIH85qR-zLZ5Q01EruN-AjoNsTp3uKiLe0lXjIf9JmA=w1661-h934-no https://lh3.googleusercontent.com/P1pNY_xjI82Y-1yB_lxlA08PgBGy5ftlFl-F_-u9PeJa=w1661-h934-no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Však jo, vždyť jí nic není. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 motos, zaujme te na tomto neco? jinak v sobotu sem slibil doma, ze vyzvednu zenu z letiste (v dobe kdy se o grilovacce nevedelo) tak se budu muset otocit na letiste v 18:50 ma prilet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Ozi: majitel má koule, nebo těžce na háku a nebo šetřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 jj, jako husty, sem to videl na prvni pohled... jinak sedela v tom bloncka, ktera mela ksiltovku, hulila v aute a pak aby me ujela tak prolitla na cervenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 ja sem asi slepej ale co ma bejt videt?) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 koukaj do oblasati pod chromovou a nad naraznik, jestli te neco zaujme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 (editace) Já nejsem slepej, přesto to nevidím. Ozi, to bude levnější když jí zaplatíš taxíka. Ale ne pražskýho, ty mají speciální ceny. Editováno: 17. Srpen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 fotka jak z první světové války. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky