Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Nojo, to je celej on, ne jen obyčejná lednice, musí bejt hned americká...;)

Dobre no, ale i v prirode clovek muze mit nejake to pohodli [emoji23] Na nejake spani pod sirakem uz nemam vek. Vysokej cholesterol, tlak. Jeste si nachladnu ledviny, moje plotynky uz jsou zvykle na matraci z line peny a s polohovacim rostem a perovou dekou s polstarem z vyhradne prachoveho peri.

Jo a jestli mam vlest do nejake vody, musi byt upravena na min. 27st.C osetrena chlorem zbavena UV zarenim chroboplodnych zarodku atd. Do nejake vody v ktere pichaji ryby a ne jen oni a kam tucty kempu okolo vypousteji splasky opravdu nevlezu. [emoji1]

Upraveno od Petrrr

Když jsi takhle chabrus, tak mi nejde do hlavy, proč jsi si koupil Kindercar. Raději bych volil Citróna

No to mas pravdu, plotynky mi odesly prave z Rapida. Zvazuji zalobu na SA. V navodu se nic nepsalo, ze Rapid muze zpusobit spatne plotynky s naslednou smrti.

• Autor

Je fakt, že ty naše plechovky jsou tvrdé

Tak já si nestěžuji. 15ky kola, víceprvek a haldex dělá svoje.

Ja 15 kola jednoprvek bez haldexu a stezovat si muzu.

Clinte neverim, sliboval si pujcit. Tak ja ti to tam na tech polnackach u Motose prokrosim a uvidim jestli nekecas.

• Autor

To bych tě zabil :D

stejně se ti to klinte rozpadne i bez polnaček  :kol-46:

• Autor

No a zejtra půjdu omrknout auto, jestli není omlácené z parkoviště, já je varoval...ale stejně to v servisu postavili mezi auta.

Tvoje moznosti zeslably co vim. Dnes mam navrh ja. 7.62x39 s tvrdym jadrem lita rychle. [emoji1]

Ale kdyz bychom zadek zatizili Panchem, Ozim a Motosem a Pawouk by vyrovnaval na bocich rovnovahu, tak by to moc ani nedrncalo. [emoji23]

Ti reknou ikdyz neco najdes ze uz to tam bylo, na druhou stranu jejich chyba ze to nenapsali do protokolu u prevzeti auta. To treba ve Varech maji auta pro servis atd. Jinde nez tam kde parkuji zakaznici a pri prevzeti auta ti ho dovezou pred vchod, hned nastoupis a jedes.

• Autor

Možnosti zeslábly dost, to máš pravdu

• Autor

Nojo, tady to flákli na parking, kde se sjíždějí zákazníci, takže to projdu opravdu důkladně. Sice mi slíbil, že to auto tam dlouho nebude, ale i tak.....to mohly bejt jen kecy. V jiném servisu, kde sice auto na parkingu neparkují mi řekli, že ta spojka je normální, že to je vlastnost. Tady alespoň řekli, že to normální není a něco se budou snažit udělat....

moc to řešíš, s autem parkuju kde potřebuju.... není to auto na víkend, ale dayli :)

11888111_10204911362203069_3506243234899

11870667_10206578659577709_5473478369572

Tak tam bych si neobjednal ani vodu.

Nebo ano, ale nedostaly by ani floka dysko s vysvetlenim proc.

Upraveno od Petrrr

• Autor

No proč asi, při platbě kartou si banky od majitele terminálu strhne procenta ze zaplacené částky, takže prodejce tratí. Je pro něj lepší, když zákazník platí cash.

Njn taky v Cr banky nejvíce vydělávají :) protože Cesi si nehorázně v tomhle nechají kadit na hlavu

Jako ten poplatek za kartu chápu. To je normální. Ale ta přirážka za dvě osoby.

Ale melo by to byt obrácené. A co to je restauraci?

videl jsem to vickrat, proto u nas porad nema mrak obchodu terminal.

uz jsem taky videl slevu za hotovostni platbu treba 2%

jinak ta pizza to je husty s tim bych je rovnou poslal do hajzlu

Jo správně by mela bejt ta sleva za hotovostní platbu.

souhlas, a ta přirážka za 2 osoby na jednu pizzu mě dostala, toho jsem si ani nevšiml. mám lehkej pocit zda-li to něčemu neodporuje, dal bych to prověřit na ČOI. 

Kdyby někdo nevěděl dnes ráno Dodge Durango. To by Clint koukal, jako Putin na Krymu v údivu, že mu ruské ovečky nejezdí na Krym na dovolenou  :kol-28:

post-10015-0-05727800-1439879013_thumb.j

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.