Clint Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Nojo, to je celej on, ne jen obyčejná lednice, musí bejt hned americká... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 (editace) Dobre no, ale i v prirode clovek muze mit nejake to pohodli [emoji23] Na nejake spani pod sirakem uz nemam vek. Vysokej cholesterol, tlak. Jeste si nachladnu ledviny, moje plotynky uz jsou zvykle na matraci z line peny a s polohovacim rostem a perovou dekou s polstarem z vyhradne prachoveho peri. Jo a jestli mam vlest do nejake vody, musi byt upravena na min. 27st.C osetrena chlorem zbavena UV zarenim chroboplodnych zarodku atd. Do nejake vody v ktere pichaji ryby a ne jen oni a kam tucty kempu okolo vypousteji splasky opravdu nevlezu. [emoji1] Editováno: 17. Srpen 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Když jsi takhle chabrus, tak mi nejde do hlavy, proč jsi si koupil Kindercar. Raději bych volil Citróna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 No to mas pravdu, plotynky mi odesly prave z Rapida. Zvazuji zalobu na SA. V navodu se nic nepsalo, ze Rapid muze zpusobit spatne plotynky s naslednou smrti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Je fakt, že ty naše plechovky jsou tvrdé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Tak já si nestěžuji. 15ky kola, víceprvek a haldex dělá svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Ja 15 kola jednoprvek bez haldexu a stezovat si muzu. Clinte neverim, sliboval si pujcit. Tak ja ti to tam na tech polnackach u Motose prokrosim a uvidim jestli nekecas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 To bych tě zabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 stejně se ti to klinte rozpadne i bez polnaček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 No a zejtra půjdu omrknout auto, jestli není omlácené z parkoviště, já je varoval...ale stejně to v servisu postavili mezi auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Tvoje moznosti zeslably co vim. Dnes mam navrh ja. 7.62x39 s tvrdym jadrem lita rychle. [emoji1] Ale kdyz bychom zadek zatizili Panchem, Ozim a Motosem a Pawouk by vyrovnaval na bocich rovnovahu, tak by to moc ani nedrncalo. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Ti reknou ikdyz neco najdes ze uz to tam bylo, na druhou stranu jejich chyba ze to nenapsali do protokolu u prevzeti auta. To treba ve Varech maji auta pro servis atd. Jinde nez tam kde parkuji zakaznici a pri prevzeti auta ti ho dovezou pred vchod, hned nastoupis a jedes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Možnosti zeslábly dost, to máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Parádní veteránská podívaná. http://auto.idnes.cz/foto.aspx?r=auto_ojetiny&c=A150817_123646_auto_ojetiny_LHR 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Nojo, tady to flákli na parking, kde se sjíždějí zákazníci, takže to projdu opravdu důkladně. Sice mi slíbil, že to auto tam dlouho nebude, ale i tak.....to mohly bejt jen kecy. V jiném servisu, kde sice auto na parkingu neparkují mi řekli, že ta spojka je normální, že to je vlastnost. Tady alespoň řekli, že to normální není a něco se budou snažit udělat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 moc to řešíš, s autem parkuju kde potřebuju.... není to auto na víkend, ale dayli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 (editace) Tak tam bych si neobjednal ani vodu. Nebo ano, ale nedostaly by ani floka dysko s vysvetlenim proc. Editováno: 17. Srpen 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 No proč asi, při platbě kartou si banky od majitele terminálu strhne procenta ze zaplacené částky, takže prodejce tratí. Je pro něj lepší, když zákazník platí cash. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Njn taky v Cr banky nejvíce vydělávají protože Cesi si nehorázně v tomhle nechají kadit na hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Jako ten poplatek za kartu chápu. To je normální. Ale ta přirážka za dvě osoby. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Ale melo by to byt obrácené. A co to je restauraci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 videl jsem to vickrat, proto u nas porad nema mrak obchodu terminal. uz jsem taky videl slevu za hotovostni platbu treba 2% jinak ta pizza to je husty s tim bych je rovnou poslal do hajzlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Jo správně by mela bejt ta sleva za hotovostní platbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 souhlas, a ta přirážka za 2 osoby na jednu pizzu mě dostala, toho jsem si ani nevšiml. mám lehkej pocit zda-li to něčemu neodporuje, dal bych to prověřit na ČOI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Kdyby někdo nevěděl dnes ráno Dodge Durango. To by Clint koukal, jako Putin na Krymu v údivu, že mu ruské ovečky nejezdí na Krym na dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky