Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jo závist to je hrozná věc. Ale je pravdou, že nebýt třetího brzdového světla u stropu, když pak brzdil, tak ta brzdová se v tom lehce ztrácela v krajních středech toho "C"

Vloženo

Dobře, tady to je auto pro chlapy také s pořádnými motory. jezdí s ním u nás doktor asi 4km do práce a jestli s tím jezdí max. 50 je to hodně.  :kol-28:

Vloženo

jajko že když si dáš 1 pizzu ve dvou zaplatíš za ní o 40% více než jako když by sis ji dal sám jo? Hold vy Pražáci už nevíte co by.  :kol-28:

Vloženo

Buď si dám celou pizzu např. Margheritu za 122,-.

Když chci půlku objednám 2xpůlku po 37,-  takže mě celá pizza vyjde na 74,- a při placení kartou 76,- Kč.

Nebo jsem něco nepochopil? :kol-32:

Vloženo

Njn taky v Cr banky nejvíce vydělávají :) protože Cesi si nehorázně v tomhle nechají kadit na hlavu

Tenhle poplatek jde společnostem co tu kartu vydávají a ne bankám :kol-31:  Jinak máš samozřejmě pravdu

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

hustá myšlenka a je možný že to fakt funguje. hustý!  aneb kdo dnes nemá GAP a dobrou pojistku či jiné zabezpečení je to jenom hraní o štěstí.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Joo, proto bych ten sráč v autě nikdy nechtěl, nikdy to ve mě nebudilo a nebudí důvěru. Čím víc elektriky tím pro zloděje lépe. Clint už si dává kelímek pro klíčky do lednice. Te´d sice nebude lovit klíčky v kapse jak je nutné v případě klasického, ale bude se do domu vracet pro klíče v lednici.  :kol-28:

Vloženo (editace)

A to nemluvím o náhodném zamčení klíčů uvnitř auta. Nejlépe nastartovaného. :kol-46:

A jak s tou pizzou?

Editováno: , autor: motosman
Vloženo

U sjezdu na D5 u Zdic - tudy pojedu na mastňáckou grillpárty jsou nějaké uzavírky či co Exit 28, nejel tam někdo teď, dá se tam sjed  ve směru na Prahu?

Vloženo

Petrrr: to máš lepší dovalit na Pražský okruh a mezi tunelama to vzít na Strakonickou. Pak buď na Mníšek - Nový Knín, nebo až za Dobříš 32km - Rybníky - Drhovy - Borotice. Druhou variantu jezdím já.

Vloženo

Pojedu od Plzně, tedy Motosi by to byla blbost jed až na okruh si myslím. Tedy bych asi sjel u Žebráku exit 34 a jel těma prdelema ( Sedlec, Praskolesy, Otmíče Stašov, Litomyšl) a nebo sjel do žebráku a jel po staré podél dálnice do Bavoryně a pak na Litomyšl) 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...