Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

zadní světla jak pro buzna kinderkáry.

Jo závist to je hrozná věc. Ale je pravdou, že nebýt třetího brzdového světla u stropu, když pak brzdil, tak ta brzdová se v tom lehce ztrácela v krajních středech toho "C"

Dobře, tady to je auto pro chlapy také s pořádnými motory. jezdí s ním u nás doktor asi 4km do práce a jestli s tím jezdí max. 50 je to hodně.  :kol-28:

A co je na té pizze špatného. Mě se to zdá super nabídka.

jajko že když si dáš 1 pizzu ve dvou zaplatíš za ní o 40% více než jako když by sis ji dal sám jo? Hold vy Pražáci už nevíte co by.  :kol-28:

Ale tahle hospoda je kousek od Hradce, Třebechovice směr Rychnov nad Kněžnou.

Je to picovina, běžně si objednas třeba 2 pizzy pro 3 lidi

Ale vždyť je to naprosto jednoduché - stačí do podobných podniků nechodit...

ano taky lepší možnost :D ja tam teda nebyl, někde sem to viděl na netu.

Upraveno od kokta7

Buď si dám celou pizzu např. Margheritu za 122,-.

Když chci půlku objednám 2xpůlku po 37,-  takže mě celá pizza vyjde na 74,- a při placení kartou 76,- Kč.

Nebo jsem něco nepochopil? :kol-32:

Njn taky v Cr banky nejvíce vydělávají :) protože Cesi si nehorázně v tomhle nechají kadit na hlavu

Tenhle poplatek jde společnostem co tu kartu vydávají a ne bankám :kol-31:  Jinak máš samozřejmě pravdu

hustá myšlenka a je možný že to fakt funguje. hustý!  aneb kdo dnes nemá GAP a dobrou pojistku či jiné zabezpečení je to jenom hraní o štěstí.

Upraveno od kokta7

Joo, proto bych ten sráč v autě nikdy nechtěl, nikdy to ve mě nebudilo a nebudí důvěru. Čím víc elektriky tím pro zloděje lépe. Clint už si dává kelímek pro klíčky do lednice. Te´d sice nebude lovit klíčky v kapse jak je nutné v případě klasického, ale bude se do domu vracet pro klíče v lednici.  :kol-28:

A to nemluvím o náhodném zamčení klíčů uvnitř auta. Nejlépe nastartovaného. :kol-46:

A jak s tou pizzou?

Upraveno od motosman

U sjezdu na D5 u Zdic - tudy pojedu na mastňáckou grillpárty jsou nějaké uzavírky či co Exit 28, nejel tam někdo teď, dá se tam sjed  ve směru na Prahu?

• Autor

Hele Motosi, ty kessy nemáš a auto ti málem zmizelo před očima během jedné minuty  :D :D

to je tak když někdo nemá záslepku nebo neurve zámek :)

nebo neodstřihne osvětlení SPZ

Však už mám zabezpečeno.

akorát motosmanovi neupadlo světlo u SPZ ;) respektive, to by zase servisu musel platit 180kč za výměnu žárovky :D

Petrrr: to máš lepší dovalit na Pražský okruh a mezi tunelama to vzít na Strakonickou. Pak buď na Mníšek - Nový Knín, nebo až za Dobříš 32km - Rybníky - Drhovy - Borotice. Druhou variantu jezdím já.

Petrrr neda sjezd je komplet zavreny. Da se to projet po stare do kralovaku a tam sjet na dalnici. Je to sjezd myslim 21 nebo 24... Zdrzeni do 5 minut.

Pojedu od Plzně, tedy Motosi by to byla blbost jed až na okruh si myslím. Tedy bych asi sjel u Žebráku exit 34 a jel těma prdelema ( Sedlec, Praskolesy, Otmíče Stašov, Litomyšl) a nebo sjel do žebráku a jel po staré podél dálnice do Bavoryně a pak na Litomyšl) 

• Autor

Hmmm... Tak mění spojkový válec a prej se uvidí. A kastlík novej poslali k odsouhlasení do ŠA

No jo, když ty na tu spojku dupeš jako prase, a co že ti to dělalo?

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.