Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no jako tech 50 litru je fakt malo. v podstate mam prumernou asi o 1,5 litru mensi nez na RSku, ale o 5 litru mensi nadrz :(

u oktavie 4 rád  budeš vzpomínat na 50 litrovou nádrž :D

tak ja douam, ze za 42 mesicu pokud to vyjde tak budu menit max za O3 FL ;)

a porad si cim dal vic pohravam s myslenkou nechat RS na vikendy, aby to bylo auto, ktere jeste neco malo vydrzi...

• Autor

Uděláš z něj klubové auto, budeš nám ho půjčovat na víkendy. To máš dobrej nápad

Ozi: už ani nevím, kde jsem na něj přišel. Prý dělal na zabezpečení KM Racingu, když jeli do Dakaru. Nic špatného jsem na něj nenašel a dělá i diagnostiku. Tak jsem to risknul a vyšlo to.

Petrrr:  nepodléhej panice. Služební E52 se sekla, ale šamšung Note4 s LTE bez problému.

No jistě, to bude tim, že mám jenom Note3

Tím jsem samozřejmě nechtěl říct, že se seknou méně vybavené auta... :kol-31:

Já myslím, že u škodovek je to úplně jedno. Řetěz u TSI nezná bratra.

Dnes jsem poprvé natankoval plnou do Thálie + VIF a normálně letěla jak utržená ze řetězu (přitom řetěz nemá). Musel jsem mít mít na jeden zub zataženou ruční brzdu aby to nejelo tak rychle. V obci se dalo z těží udržet 60km/h.  :kol-98: a přijedu do práce a kouknu na spotřebu dle PP a 3,7. Hustý

Upraveno od Petrrr

U vás na západě je ještě pořád hic? Nebo to jsou dobíhající následky přehřátí mozkovny? :kol-46::kol-48:

To jsou následky VIFu  :kol-98:

Ale teď mě tak napadá, že je poledne, dokonce bylo dopoledne a ty sis tady přispíval z vesela, ty nebýt v práci či co a nebo si všechnu práci přidělil, rozdělil a na tebe už nezbyla.

Upraveno od Petrrr

No jo, ale to ten VIF musíš lít do nádrže a ne do chřtánu. lol

Já mít ještě tento týden dovolenou. Tak se flákat.  kol11  :D

pawouk si spletl tyden zase, až za tyden je žamberk :D

Žamberk? No, možná se stavím v sobotu na otočku, jinak ne.

pod s náma pod stan, bude švanda :))) klint může vyprávě z minulého roku :D

Petre muj sen to neni, ja sem rad kdyz dam tedko s nfatou na nadrz 750km a s benzinem davam tak 600. Proc tam doprkna nedaji poradny nadrze, treba 120 litru abych nemusel dvakrat tejdne na pumpu... :kol-44:

Pac pri mereni normovane spotreby je i parametr, ze musi byt nadrz z nekolika procent plna (nebo prazdna, zalezi jestli vidis poloprazdnou a nebo poloplnou sklenicku). A palivo neco vazi... mohli by dat vetsi nadrz jako priplatkovou, s tou by merit nemuseli (je tam i jista vyjimka, pokud by byla vetsi nadrz u urcite vybavy v zakladu, tak by museli merit i tu konkretni vybavu s vetsi nadrzi).

Hošani dnes cesta ze Slovenska (Levice- Nitra- Blava- Brno- HK- Turnov -Ž.Brod ) celkem 531km za 7:45 hod při prům. rychlosti 70km/h- otřesný to bylo. Ještě že aspoň v Bratislavě asi 3 km nepršelo...

Narvanej kufr+ 3 dospělí a 2 děti - spotřeba 7,0...

To je dost, kdyz si spoctes cenu oleje. A kolik jsi mel benzinu?

Panove je zitra neco? A v sobotu tez?

Vždyť stejně nepřijedeš, tak je to jedno, ne?  :kol-28:   Jo, zítra v 17 hod Krušovice. 

a kdo zejtra teda jede,abych tam teda nebyl sám. pawouk, ozák, motosák, klintus, spiderman, radius já a ?

Upraveno od kokta7

Ja jsem hlasen na obe akce. Leda by me Clint skrtnul. Ty sousedi z Boleslavy...

Clint tě neškrtl. Neměl by kdo běhat pro pivo.[emoji16]

Jestli to je vedle hajzlu, tak cestou zpatky bych i nejaky pobral :D

motos diky, nebudu testovat a proste zkusim rovnou jeho... diky moc :)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.