Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Abys mohl mít zdarma tak to platilo i nyní, ovšem stačilo ti na to mít na účtě za měsíc průměrný zůstatek 15tis, nyní musíš mít příjem každý měsíc 15tis a to je rozdíl. Manželka, ať dřív u pošty dělala a atd. nyní co by na mateřské z logických důvodů od nich po 15 letech odešla ( Fio - vše zdarma) a já to nyní zvažuji také, i  když se mně to nebude v podstatě týkat a budu to mít stále zdarma, ale jde mi o princip. jsem u nich taky 15 let a služby a internetbankovnictví mají dobrej. No zase u fio mají zdar,a výměr z jakéhokoliv bankomatu, tady jen z vlastního, tak když přejdu můžu vybírat i jinde a ne se omezovat - jediné co mě trochu sralo u poštovky odjakživa. 

Vloženo

jj, to je presne ono, to jsem tam mel, ale poslal jsem si tam kazdy mesic cca 10 z toho se strhla hypoteka a zustalo 15k.

no ja mam jako hlavni ucet mBank uz nekolik let a spokojenost. Problem je hypoteka, kterou mam u hypotecni banky a ucet tim padem musim mit nekde v CSOB nebo prave ERA, ktera jim taky patri...

Vloženo

No je to tak, neuděláš nic, já udělám že odejdu a pak budou volat prosit na kolenou jako manželku, že jí ten poplatek nedají a kdesi cosi. rovnou jim pověděla co si o tom myslí a že můžou počítat že všechny ženský jim odejdou co jsou na mateřských atd. No teď je u Fio kde neplatí ani hovno, může tam mít kolik chce, internetbankovnictví je jednoduché, přehledné (jako kdysi byla ERA - ta je te´d zaplácaná píčov.nama) .

• Pozitivní 1
Vloženo

taky to je jenom naranžované ;) kdyby to okousnul nebo sněd, tak by potřeboval pak protézu ;)

Neni je to kost a tu jeste obirala :D, prala se s tim statecne.

Rádius Já vás viděl jet z Krepenic. Trochu ne zaskočila Klára jak me poustela, sem za vámi mohl vklidu dojet az na křižovatku.

Motos mel si pravdu s parkovnym, akorat dráha polovička nebyla schopna pobrat co myslím, tak jsme dali 50korun. Nicméně me to nedalo a napsal jsem večer takovou menší stížnost na letiště ze jsou to zloději. :-)

Jinak moc díky za pohostinnost bylo to super. Mrzelo me ten stejk,ale to už bych fakt prasknutí kdybych ho do sebe nalámal. Prostředí je Krásný a v tydnu se stavím u prastrejdy, abych zjistil jak to ma s těmi karavany. :-)

Si vypadal ze nemas cas :D a Tojoota dorazila na krizovatku asi za 5 minut.

Za tyden je pozde. Kdo nebyl u Motose jako by nebyl. Zamberk je hovno oproti tomu, tam jezdi jen vegetariani a ptakozrouti jako Radius. [emoji1]

Na Zamberku jsem nikdy nebyl, ani nevim co to presne je.

tak dneska bez ztraty kyticky absolvovana STK s CarCOOLcou, vuz je v naprostem poradku, videl jsem i jak jsou opraveny prahy a parada, i mechanik to chvalil, ze je to suprove udelane. Takze na dva roky mame pokoj a auticko se muze dneska splachnout od bordelu z nejvetsiho (jel jsem v desti), ususit a zaparkovat do teple garaze :)

jinak dneska me nastvala ERA, Petre, mel si pravdu, bez jakehokoliv prechoziho infa mi zmenili podminky a musim na ucet posilat 15 mesicne, abych mohl mit ucet zdarma... :( A nejhorsi je, ze nemohu odejit, protoze bych si musel zridit ucet nekde jinde v CSOB group, abych mohl posilat na hypoteku, coz v posledni dobe bohuzel narizuje zakon...

Co narizuje zakon? S tou Erou jsme na tom stejne. Kazdopadne o zmene podminek te museli informovat. Minimalne v bankovnictví, ale spis emailem nebo tim, co sis nastavil pro komunikaci. Divim se ze mas Hypotecni banku, budto sem narazil tehda na kravu a nebo je hypotecka draha. V dobach mene jak 4% hypotek nam nabizeli 5.3%! Kdyz jsem se ptal jakej urok davali v krizi (ptal jsem se asi 3x, nechtela odpovedet), tak rikala az 18%!!! Tak jsme se sebrali a rychle utekli. Pak nam jeste za pul roku volala, ze pro nas ma tu vyhodnou nabidku stale. Tak ji pritelkyne rekla, ze jsme vzali jinde nevýhodnou na 3%. A byl klid. Asi odrbava lidi tim, ze se je snazi presvedcit, ze cim vyssi urok, tim lip - asi jako sporici ucet.
Vloženo

Jinak taky diky za prijemnou sobotu, ac jsem prisel ve trech misto sam. Pritelkyne mela odjet, jenze jak dala pivo, uz se ji nechtelo a pry jste byli tak hodni - a Panco svudnik prej koulel ocima, tak zustala. NiN se tam taky libilo.

Pawouku,

tu tvoji prdel si stahnu a dam na FB :D

Vloženo

Žamberk je sraz Octávií, který organizuje OC klub. Stejně jako hnůjdey klub. Sorry, ten nic neorganizuje, tam se lidi schází v servisu.[emoji23]

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Hyundai ma taky srazy. Ale preci si tam nebudu delat ostudu s i20 - kdyby byla aspon i30.

A co taktujete na tech Octaviich v Overclocking Klubu?

Ps:

Nvm kdo porad jezdi do servisu. A kdo tam jezdil pred kradezi :D. Mohl jsi byt taky vysvobozen, ale tys radsi jeste proinvestoval za falesny pocit bezpeci - je to stejne ucinne jako zamykani zpatecky.

Editováno: , autor: Radius
Vloženo

Sem jeste vlastne chtel ukazat ty plachty - zpetny zrcatka na Tojootee. Zrcatka luxusni, A sloupek mega tlustej - vyrobci to delaj schvalne, nic nevyjede z fabriky dokonale.

Vloženo

Mne rekli na evidenci ridicu ze budu cekat na novy RJ 14 dni a kdybych chtel za 500 kc tyden. A nahradni doklad vzhledem uz davno propadlemu ridicaku nebude. Vyocil jsem oci a rekl co mam delat ze i tady jsem autem. Usmala se buchta mlada pokrcela rameny s tim ze nekdy je to pry za 10 dni. No tak jsem pirat bez RJ a jeste 14 dni budu a budu doufat ze me nekde nezastavi. Pirat jsem a pirat budu. [emoji1] A za 500 radeji koupim neco male. A kdyz me chytnou udelam smutny oci a budu mavat uz jednou pokutou a budu se snazit to uhrad taky alespon za 200 no, a jeste usetrim. Lepe se hezdi kdyz je 7mesicu jako u me propadly a clovek o tom nevi. Ted budu mit 14 stresy, vysokej krevni tlak atd. [emoji1]

• Pozitivní 2
Vloženo

Tak jsem si vyzvedl auto, přijde mi sice, že se nic nezměnilo, ale oni tvrdí, že je to úplně něco jiného a že už tam není co vyměnit :-) Asi jsem paranoidní. Ono to asi dělá od začátku, co auto mám, ale nevadilo mi to do doby, než jsem nad tím začal přemýšlet :-) Není to nic tragického, jsem prostě detailista.

Vloženo

Tak aspoň něco. Já se do servisu objednal na čtvrtek. Potřebuju udělat brzdy. Hrozně při jízdě pískaj a nutí mě to přibržďovat, aby bylo ticho. Navíc mě to zpomaluje a určitě bere koníky.

Doufám, že je bude stačit vyčistit a namazat. Mám je tam ještě z výroby....

Vloženo (editace)

myslíš na chrrrrrrrr chrrrrrrrrr :D strašný zvuky :)po víkendu zase do chrochtáka, tak mě málem ranil můj orlí sluh.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Heh, a co mám říkat já, který po dvou týdnech a asi 3000 km dnes přesednul do 1.4 TDI PD? :kol-28:  Oproti tomu je 2.0 TDI CR sametový motor. :kol-31:

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Ozák se na srazu chvástal jeho raketovým zrychlením chrochtáka 2,0 TDI 4x4 :D :D

Tak jsem se na to podíval přímo na Škoda auto a 4x4 má 8,6 sec/100km, naopak můj dvoulitr je lepší 8,5/100 :D   Ozi koukal dobře, ale na 135KW motor...Má to prostě težký.

Editováno: , autor: Clint
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...